Felelősséggel Csepelért

Csepel.hu

A koronavírus-járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzetben képviselő-testületi ülést nem lehet tartani, de Borbély Lénárd polgármester rendszeresen egyeztetésre hívja a testület frakcióinak vezetőit, ahol tájékoztatást ad a fontosabb ügyekről, és lehetőség van közösen konzultálni.

Az e hét csütörtöki egyeztetés fő témája Csepel Önkormányzatának 2021. évi költségvetése volt. “Az idei esztendő ismét rendkívüli lesz önkormányzatunk életében, ezért a járványhelyzet hosszabb távú hatásait is figyelembe véve racionalizálnunk kell a kerület költségvetését, intézményeink és gazdasági társaságaink működését” – írta bejegyzésében a polgármester.

Ahogy az elmúlt években mindig, az idei nehéz körülmények között is kiszámítható és fenntartható költségvetést alkottak meg. A korábbi évekhez hasonlóan, most is elsődleges cél a hosszú távú, kiegyensúlyozott, takarékos gazdálkodás, az ellátások színvonalának és a megtakarítások reálértékének megtartása.

2021-ben az egész országnak és a csepeli önkormányzatnak is különös alapossággal és felelősséggel kell mérlegelnie, mi az, amit még ma mindenképpen meg kell tenni a holnapért, és mi az, amit jelentősebb probléma nélkül későbbre halaszthatnak.

“Nehéz döntéseket kell hozni, de a kerület vezetőiként ezt vállaltuk, ezzel bíztak meg minket a csepeliek!” – zárta sorait a polgármester.

 

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !