Borbély Lénárd levelének eredménye: elvitte az FKF az illegális hulladékot

Csepel.hu

Régi tapasztalat, ami újra és újra beigazolódik: soha nem szabad annyiban hagynunk a dolgokat, meg kell küzdenünk a közös érdekekért, és minden esetben ki kell állnunk Csepelért.

Érdemes volt ezt megtenni idén is, amikor Csepel polgármestere az FKF Zrt.-hez fordult, és felhívta a vállalat figyelmét azokra az illegális hulladéklerakó gócpontokra, amelyek jelentős gondot okoznak a csepelieknek, és felszámolásuk évről-évre egyre nagyobb teherként nehezedik a költségvetésre – más feladatok elől elvéve az erőforrásokat.

A kezdeményezés eredményeként az FKF Zrt. lépett és arról tájékoztatott, hogy nagy mennyiségű, illegálisan kihelyezett hulladékot szállítottak el Csepelről, a Rakéta, a Rózsa, a Cseresznyefa, a Szederfa, a Barackfa, a Szilvafa és Barkács utcákból, valamint a II. Rákóczi Ferenc útról.

A polgármester megköszönte az FKF Zrt.-nek, hogy odafigyelt a csepeliek kérésére, és együttműködtek az önkormányzattal az illegális szemétlerakók felszámolásában.

 

Csepel.hu

2 hozzászólás “Borbély Lénárd levelének eredménye: elvitte az FKF az illegális hulladékot” bejegyzésre

  1. Tóth Ervin szerint:

    Ezzel nem szűntek meg az illegális szemétlerakók, csak megtisztították őket. Ez is nagy eredmény. Be kellene kamerázni ezeket a helyeket.

  2. Gary Ridgway szerint:

    …és még mennyi kamerát fel lehetne rakni. Hamar megtérülne. De ehhez és is kellene, meg akarat. 😁

Itt lehet hozzászólni !