Átadták a Fenyves óvoda felújított udvarát

Csepel.hu

Utolsó állomásához érkezett a Csepeli Gyermeksziget Program óvodaudvar felújítási projektje: ma délután átadták a gyerekeknek a Fenyves óvoda felújított udvarát, amely az óvodások nagy örömére egy teljesen új arculatot kapott.

A felújítás keretében elbontották a régi medencét a játszóudvaron, helyén új vizesblokk épült. A vadonatúj játékok mellett két homokozót kaptak a gyerekek, emellett megújult a mezitlábas ösvény, összesen 2500 négyzetméteren – automata öntözőrendszerrel, ivókúttal, padokkal- pedig a zöldfelületet varázsolták újjá.

 

Felújították továbbá a korábban szánkózó dombként használt területet, ahol most két nagyméretű ikercsúszda épült. Végül vadonatújra cserélték az óvoda régi nagykapuját, rendbe hozták a külső kerítést, az óvoda homlokzatát és a terasz is új burkolatot kapott. A beruházás önkormányzati forrásból, 50 millió forintból valósult meg.

Borbély Lénárd a Facebook oldalán jelentette be, hogy ezzel lezárult a Csepeli Gyermeksziget program óvodaudvar felújítási projektje. A polgármester megköszönte a gyerekeknek, a pedagógusoknak a türelmet, a Városgazda munkatársainak pedig a munkát. A Csepeli Gyermeksziget program az iskolák felújításával folytatódik.

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !