Itt a Zorall raktárkoncertje!

Csepel.info

Rég találkoztunk, de reméljük egy picit kárpótolja a koncertmentes időszakot ez a remek felvétel – írta a zenekar a Facebook oldalán, kiemelve: külön köszönet, hogy ebben a nehéz időszakban a Zorall CREW ilyen jól teljesített.

A régi magyar slágereket külföldi rockhimnuszokkal összegyúró Zorall 2002-ben alakult, Barbaró Attila ötlete nyomán. A zenekar egyedi formátumának és stílusának köszönhetően a siker gyakorlatilag a kezdetektől fogva garantált volt. Megalakulások óta a legtöbb hazai fesztiválón és koncerthelyszínen megfordultak már.

A koncertet itt nézhetik meg

Koncertjeik különleges hangzással és látvánnyal bírnak, a hangulat mindig fergeteges. Érdekesség, hogy a zenekarnak több különböző saját szervezésű rendezvénye is van. Ilyen például a legendás Zorall Sörolimpia.

Dalok:

  1. Babylon (Benkő – Debreczeni – Kóbor-Molnár –Mihályi – Trunkos) Rock’ Roller (Presser)
  2. Rossz vagyok, de használható (Kozma-Geszty)
  3. Ezüsteső (Molnár-Kóbor-Benkő-Debreczeni-Várszegi-Mihály)
  4. Ringasd el magad (Presser-Adamis)
  5. Most élsz (Máté-S. Nagy)
  6. Szakítsd szét (Lévai Hangyássy – Barbaró)
  7. Táncolj (Delhusa)
  8. Fémforgácsok (Lévai Hangyássy – Barbaró)
  9. Jég dupla Whiskyvel (Lerch –Horváth)
  10. Ha volna két életem (Som-Horváth)

Fellépők: Lévai Hangyássy László – Basszusgitár Lévai Hangyássy Bence – Gitár Barbaró Attila – Gitár Csobán Bence – Dob Koronai Árpád – Ének – Virág Csaba – hangmérnök Egle Gyula Koppány – technikus, tűz Szalai Dániel – Vizuál Fehér Tamás – Fény Farkas László – pyro
Závodi Gábor – hangutómunka

Itt lehet hozzászólni !