Sírva könyörgött az életéért a csepeli tanár – hétfőn zárhatják ki Demét az MSZP-ből

Csepel.info, Zoom.hu, Bors, Hírszerző

Már kihallgatható állapotban van, de egyelőre nem beszél K. Tamás, aki szerda este végezte ki a Csepel Sziget Szakiskola igazgatóját és fiatal tanárát. Őt és Deme Gábort várhatóan ma helyezik előzetes letartóztatásba.

Az iskola MSZP-s gazdasági igazgató-helyettese időközben megpróbálja palira venni a rendőröket: mutatott egy helyet, ahol szerinte szerdán este a Dunába dobta a biztonsági kamerák által a gyilkosságról rögzített felvételt, ám a folyó azon részén húszcentis jég van. A Független Hírügynökség információi szerint a férfi egy másik helyre is elvezette a rendőröket csütörtökön kora este, de azt egyelőre még nem tudni, hogy itt sikerrel járt-e a kutatás.

Deme a pártelnökkel

Nem zárhatták ki Deme Gábort

Az ATV híradójában úgy beszéltek Deme Gáborról, a csepeli kettős gyilkosság egyik gyanúsítottjáról, mint akit kizártak az MSZP-ből. A Csepel.info azonban úgy tudja, hogy a gyilkosságig bizonyosan nem történt ilyen, sőt Deme – akire egészen eddig, mint a párt egyik nagy ifjú reménységére tekintettek – elnökségi tag is volt decemberig.

Úgy tudjuk, hogy a gyilkosság óta sem telt el annyi idő, hogy technikailag lehetséges volna a kizárás. Így Deme Gábor nemcsak az MSZP-nek, de a csepeli MSZP frakciónak és a pénzügyi bizottságnak jelenleg is tagja. Ez addig lesz így, amíg a párt etikai bizottsága illetve az MSZP csepeli frakciója ki nem zárja. Bizottsági tagságából – ahogy azt Zuschlag Jánosnál is láthattuk korábban – nem is hívhatja vissza a pártja, így a csepeli önkormányzat várhatóan a továbbiakban is át fogja utalni számára a politikai tisztséghez járó havi tiszteletdíjat. Már csak azért is, mert a bizottsági ülésekről az MSZP-s politikus a letartóztatása miatt biztosan igazoltan fog hiányozni.

Csepel.info

Sírva könyörgött az életéért a csepeli tanár

Már kihallgatható állapotban van, de egyelőre nem beszél K. Tamás, aki szerda este végezte ki a Csepel Sziget Szakiskola igazgatóját és fiatal tanárát.Őt és a bűncselekmény társtettesét várhatóan ma helyezik előzetes letartóztatásba.

A rendőrség a csütörtöki sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy a szakiskolában történt gyilkosság nagyon brutális volt, amellyel még a nagy ügyeken edzett nyomozók sem találkoztak. A mészárlás okáról és a tragédia előtti fél óráról ma már mindent tud a hatóság, mivel az egyik áldozat diktafonra rögzítette a kivégzést.

A felvételt kegyeleti okok miatt nem hozza nyilvánosságra a rendőrség, a Bors azonban úgy tudja, hogy a gyilkos a fél órás, indulatoktól mentes vita után egyszer csak előkapta a fegyverét és közvetlen közelről kétszer fejbe lőtte az igazgatót.

Miután a T. József élettelenül összerogyott , László, a fiatal tanár könyörögni kezdett az életéért, ám ez a gyilkost nem hatotta meg és belé is két golyót eresztett.

A kivégzés sokkolta a diákokat, akik megdöbbentek miután kiderült, hogy a kedvenc portásuk, a mindig jókedvű, pocakos férfi követte el a bűncselekményt.

A Borsnak nyilatkozott az iskola titkára, aki a meggyilkolt igazgató lánya. Mónika elmondta, hogy a legszörnyűbb, hogy épp az fordult ellene, akit ő karolt fel.

Tegnap délután kihallgatható állapotba került K. Tamás, aki a szerda esti csepeli kettős gyilkosság fő gyanúsítottja – nyilatkozta Kesztelyi József, a BRFK életvédelmi osztályának vezetője a Nap-kelte adásában.

Az elkövető nem volt hajlandó beismerő vallomást tenni, megtagadta a kihallgatást. K. Tamás egyébként a korábbi híradásokkal ellentétben nem biztonsági őrként, hanem segédpedagógusként dolgozott az oktatási intézményben: az ő feladata volt az iskolai rend fenntartása. Az biztos, hogy a gyilkos fegyverhez (9 mm-es PM-63 lőfegyver) nem rendelkezett érvényes engedéllyel.

Forrás: Zoom.hu

MSZP-s honlap fejléc: Deme a polgármester jobb kezénél áll

Magnetofonra vette kivégzését a csepeli tanár

A hangszalag tanúsága szerint a fiatal pedagógus sírva könyörgött az életéért, miután szemtanúja volt főnöke aljas lemészárlásának

Tervszerűség és hidegvér – e két szó jellemzi leginkább a csepeli kettős gyilkosság elkövetőit.
A ravaszt meghúzó biztonsági őr és tettestársa előre készült T. József, az iskolát működtető alapítvány vezetője és P. László igazgató-helyettes kivégzésére.

– Ilyen brutális bűncselekménnyel még nem találkoztam – szögezte le a hosszú évek óta a BRFK Életvédelmi osztályának vezetőjeként dolgozó Keszthelyi József.

– Az iskolában történtekről szinte mindent tudunk, mivel P. László diktafonra rögzítette saját és főnöke kivégzését és az azt megelőző beszélgetést. Nem hirtelen felindulásból öltek, előre tervezték a gyilkosságot.

Az áldozatoknak esélyük sem volt a menekülésre, hiszen az első lövések minden előzmény nélkül dördültek el. D. Gábor 36 éves gazdasági igazgatót és K. Tamás biztonsági őrt szerda délelőtt bocsátották el az iskolából, mivel kiderült: elsikkasztottak 3-4 millió forintot.

A férfiak délutánra találkozót beszéltek meg az igazgatóval, aki a biztonság kedvéért megkérte helyettesét, hogy kísérje el a megbeszélésre.
Egyikük sem gondolta volna, hogy életük utolsó útjára indulnak, és a fél órás, normális hangvételű vita után K. Tamás egyszer csak előkapja a fegyvert és szó nélkül lemészárolja mindkettőjüket. Miután T. József élettelenül a földre rogyott, László könyörgőre fogta a dolgot, de a gyilkost nem hatotta meg: belé is két golyót eresztett. Az ötödiket a saját kezébe lőtte, hogy elterelje magáról a gyanút.

A szomszédos zöldségestől már úgy telefonált, mint akit nemrég támadtak meg.

Egy diákra próbálta terelni a gyanút, ám a gyilkosság helyszíne ellent mondott a történetének. Már a kórházban őrizetbe vették őt, mint ahogy tettestársát, az időközben az iskolába érkező D. Gábor gazdasági igazgatót is.

A diákok csak másnap reggel, az iskola kapujában tudták meg, hogy milyen tragédia történt az intézmény falai között. Az áldozatokat alig ismerték, ám a tettest annál jobban.

– Tamás bá’ jól van? Ugye nem lett nagy baja? – kérdezgették a tanárokat a tanulók, és ők döbbentek meg a legjobban, amikor kiderült:

a kedvenc portásuk, a jó kedélyű, pocakos férfi a gyilkos. Az iskolában hétfőig nem lesz tanítás, hiszen a gyerekeknek és a tanároknak is fel kell dolgoznia a történteket.

A legnehezebb az iskola titkárának, az igazgató lányának Mónikának lesz, akinek azonosítania kellett apja holttestét. Az asszonyt telefonon értük utol, de csak annyit tudott mondani:

– Nem tudom elképzelni, hogy fogjuk feldolgozni édesapám elvesztését. A legszörnyűbb, hogy épp az fordult ellene, akit ő karolt fel.

József és Gábor ugyanis nemcsak az iskolát alapították és vezették együtt, a magánéletben is jó barátságban voltak. Egy pártban politizáltak, ugyanazon bizottságban dolgoztak, és a 62 éves férfi a fiatalabb minden lépését segítette.
Vallomásában azonban próbál kibújni a felelősség alól: állítja, hogy ő nem volt a szobában, amikor a lövések eldördültek, és csak annyiban vett részt az ügyben, hogy a történteket rögzítő számítógépet a Dunába dobta.

Forrás: Bors

Hétfőn zárhatják ki a csepeli gyilkosság egyik gyanúsítottját az MSZP-ből

A párt kerületi taggyűlése hétfőn dönt arról, hogy kizárja-e az MSZP-ből Deme Gábort, a csepeli kettős gyilkosság egyik gyanúsítottját.

Deme a szocialista párt tagja, illetve a csepeli önkormányzat pénzügyi bizottságának külső szakértője. A posztról csak akkor lehet eltávolítani, ha maga mond le – mondta Tóth Mihály, Csepel polgármestere. A Deme Gábor korábbi kizárásáról szóló sajtóértesülések tehát tévesek – tette hozzá a politikus.

Mint ismert, Deme Gábor a szerdai, csepeli kettős gyilkosság egyik gyanúsítottja. A férfit az igazgató elküldte a munkahelyéről szerdán, a Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskolából, ahol gazdasági igazgató-helyettes volt. Aznap a biztonsági őri feladatokat is ellátó gondnokot is elbocsátották. Az igazgató gyanúja szerint 3-4 millió forintot tüntetett el a két férfi.

A gazdasági igazgató-helyettes emiatt szerda estére megbeszélt egy találkozót Takács Józseffel, aki az alapítványi iskola, és a csepeli önkormányzat MSZP-frakciójának helyettes vezetője is volt. A férfi elhívta az egyik tanár kollégáját is a megbeszélésre. A gazdasági igazgató-helyettes sem érkezett egyedül: a szintén elbocsátott, egyébként büntetett előéletű biztonsági őrrel – gondnokkal – érkezett.

A négy férfi csaknem félórát beszélgetett, majd a gyanú szerint a biztonsági őr lelőtte az igazgatót, majd a vele lévő tanárt is, végül belelőtt saját tenyerébe, hogy alibit igazoljon. A rendőröknek azt mondta, hogy egy álarcos támadó végzett az áldozatokkal, ráadásul az egyik 16 éves tanulóra próbálta terelni a gyanút. Az igazgató-helyettes elvitte magával a biztonsági kamerák felvételeit tároló szervert és állítása szerint a Dunába dobta.

A gyilkosságot az igazgató zsebében lévő diktafon hangfelvételen rögzítette. A biztonsági kamerák videofelvételeit tartalmazó szervert egyelőre nem találták meg a rendőrök. Az a hely, ugyanis, ahol a gazdasági igazgatóhelyettes állítása szerint a Dunába dobta, vastagon be van fagyva, így ott nem kerülhetett a vízbe. A férfi egy másik helyet is mutatott a rendőröknek, de egyelőre ott sem találták meg az adathordozót.

Az iskolában egyébként pénteken sincs tanítás az ügy miatt, ahogy csütörtökön sem volt.

A kettős gyilkosság gyanúsítottjainak előzetes letartóztatásáról pénteken dönt a bíróság.

Forrás: Hírszerző

A témához kapcsolódó cikkek időrendben:

Lelőttek két embert egy csepeli iskolában! + videók

A biztonsági őr lehetett a gyilkos, de a tettestársát is elfogta a rendőrség

D. Gábor a társtettes?

Takács Józsefet és Papp Lászlót gyászolja Csepel

Sírva könyörgött az életéért a csepeli tanár – hétfőn zárhatják ki Demét az MSZP-ből

Gyertyás megemlékezést tartottak a szakiskola előtt

A Nagy Delete

Döbbenetes és váratlan fordulat

Tanári példamutatás? Saját tanítványára terelte a bűncselekményt

Ma dönthetnek a gyilkossággal vádolt politikus kizárásáról

Kihúzták a részvét-közleményből a Fidesz-elnök nevét

A TV2 Napló és a Mokka adásai

Nem volt Zuschlag ügy, most nincs pártügy

Ezt vette fel a magnó

34 hozzászólás “Sírva könyörgött az életéért a csepeli tanár – hétfőn zárhatják ki Demét az MSZP-ből” bejegyzésre

  1. LB szerint:

    Gyertyás megemlékezés ma 16 órakor a szakiskola előtt

    „A rendezvényre minden olyan személyt és szervezetett várunk, akik, illetve amelyek nemet mondanak az erőszak terjedésére.”

    A Fővárosi Diákönkormányzatok Szövetségének Ügyvivő Testületét mélyen megrázták a Csepel-sziget Általános ás Szakképző Iskolában történt események és az értelmetlen erőszak. Szervezetünk az áldozatok emlékére és az erőszak ellen néma, gyertyás megemlékezést szervezz 2009. január 9-én 16 órakor a 1212 Budapest Széchenyi István utca 93. szám alatt lévő iskola előtti területen. A rendezvényre minden olyan személyt és szervezetett várunk, akik, illetve amelyek nemet mondanak az erőszak terjedésére.

    A FŐDISZ nevében: Bodnár Szandra és Lukács Ferenc Márk

  2. én szerint:

    El lehetne kezdeni a halálbüntetés visszaállítására az aláírásokat. Nagyon ideje lenne már! Addig kell, amíg van még aki aláír.

    Részvétem a családoknak. A két teűjét kivéve.
    Sok erőt kívánok az ügy feldolgozásához a diákoknak és a tanároknak, valamint a technikai személyzetnek.

  3. én szerint:

    Kedves FŐDISZ!
    Nagyon szép (de szomorú) kezdeményezés, ott leszek, ha tehetem.

  4. nekünk ment el az eszünk szerint:
  5. ML szerint:

    Nem tudom elhinni ami történt! Nekem Gábor gyermekkori barátom volt, olyan jó 10 éve nem találkoztunk, de akkor sem tudom elhinni, hogy ő egy emberölési ügybe keveredjen, pláne mint tettes! Gyönyörű családja van neki, édesapja, édesanyja, testvére mind nagyon jó emberek, annak idején minket gyerekeket óvtak, védtek mindentől, ők horgásztábort vezettek még annak idején. Gáborral a táborban sokat horgásztam együtt, este nem engettek ki kettőnket a Dunára nehogy valami bajunk legyen. Gábor egy őszinte, halkszavú gyerek volt és áradt belőle a jóindulat. Sosem veszett össze egyik pajtásával sem. Szülei szeretetben nevelték, nem értem, hogy történhetett ez meg? Én még mindig azt hiszem, hogy ő erről a gyilkosságról nem tudhatott, csak az események sodorták őt! Nem tudom elhinni!
    Részvétem az elhunytak hozzátartozóinak!

    Üdvözlettel: egy őszinte ember

  6. Gordon szerint:

    Szintén részvétem az elhunytak hozzátartozóinak!

    Egyéb:
    “Palira” akarja venni a rendőröket!? Mit képzel magáról ez a Deme, honnan szedte a csepeli MSZP ezt az ürgét?

  7. Himba Limba szerint:

    Részvétem az elhunytak hozzátartozóinak.

    Valószinüleg nem 3-4 millió forintról van szó. Aki jártas a Csepeli MSZP-s ütgekben azok tudják, hogy milliárdos manipulációk történtek az elmult években csepelen. Talán ideje lenne tiszta vizet önteni a pohárba, de amint látjuk elég komoly tiltakozás van ellene.
    Az, hogy ilyen tisztségviselői vannak egy pártnak az minősit minden pártot!
    Tisztelt Csepeli MSZP vezetők, tisztelt Polgármester Úr itt nem elég kizárni az elkövetőt és elhatárolódni a történtektől.
    Ezt az embert ÖNÖK patronálták. Ez az ember azért volt ott ahol volt mert ÖNÖK ugy itélték jónak. A politikai elitnek párttól teljesen függetlenül vállalni kellene a döntéseiért a felelőséget. Azaz az a Politikus aki nem képvisel kellőképen, folyton hibázik az huzzon el a p….ba. Nem értem miért kell az emberek türőképességét a végtelenségig fokozni.
    Tisztelt Csepeli Mszp, fel kéne állni, és azt kellene mondani egyeseknek:
    – Elnézést, ( és itt tisztelet a kivételnek ) de én ehez hülye vagyok, vagy nem is akarom jól csinálni.
    -Egyébként meg minek maradnának tovább, hisz ugy is eladtak ( elloptak ) már mindent, ugye tisztelt CSEVAK!

  8. Bodzilla szerint:

    Kedves ML,

    Valószínűleg a te általad jól ismert Deme időközben megváltozott. Van ez így olyan emberekkel, akik nem tudnak mit kezdeni a gyorsan jött hatalommal, sikerrel. Egyébként valószínűleg a legtöbb gyilkosnak szintén volt gyerekkori barátja neki pont te voltál. Kivülről nézve az eseményeket egy kapitális balf.sznak tűnik. Azon kivül, hogy tönkretette 4 család életét beleértve az általad említett szüleit testvérét is azon kivül a sitten fog megrohadni a köztörvényes bűnözök közt remélhetőleg jó sok ideig. Tudjuk a fegyencek közt szígorú szabályok vannak. Szeintem örömmel fogadják az mszp üdvöskéjét a mama kedvencét. Ha valaha is kikerül onna már nem fog tudni beilleszkedni a társadalomba. Ha nekem ezek lennének a kilátásaim, akkor az ötödik golyóval más terveim lettek volna. Azt gondolom azért te sem kétled, hogy a beismerő vallomás ellenére bűntelen lenne? Azon kéne elgondolkozni, hogy azok, akik felkerolták, pozicióba helyezték azok miért nem szólalnak meg az ügyben? http://www.csepelimszp.hu/ Miért súnyítanak, lapulnak. Miért nem tesznek ki a honlapukra végre egy részvét nyílvánítást? Miért csak azzal foglakoznak még mindig, hogy a Deme mszp-és kötödését levakarják a honlapukról? Eddig jó volt az elvtárs, most már senkinek se kell. Szóval kedves ML ha az ember korpa közé keveredik és ott is marad, akkor vessen magára.

  9. Politikamentesen szerint:

    Bodzilla! Új honlapja van az MSZP-nek, http://www.csepelen.hu, ott van részvétnyilvánítás!

  10. Nagy József szerint:

    Hát ez az ÉLCSAPAT!

  11. Nagy József szerint:

    Kedves Himba Limba!
    Ez csak egy pártot minősít az MSZP-t.
    Zuschlag, Tocsik, Deme….
    Ne akard a szart másokra is rákenni!
    Ilyen az élcsapat! (Ilyen is volt!)
    Még most is zorbánozni akarsz? Te szerencsétlen!

  12. miska72 szerint:

    Tisztelt Gordon !

    “Palira” akarja venni a rendőröket!? Mit képzel magáról ez a Deme, honnan szedte a csepeli MSZP ezt az ürgét?
    Az MSZP ezt nem előszőr teszi MEG!
    Az én fejelentésemhez az Ő hamis adatait is figyelembe vették! Ez egy szervezett bűnszervezet!
    Gazemberek vezetik a kerületet, meg egy Szélhámos!

  13. Szilveszter szerint:

    Kedveseim!
    Olyan sokat tapasztalni a fejjel rohanást a falnak! Miért csináljátok Ti is? Jellemzően jó emberi érzésekkel jól ellátott Emberek járnak ide véleményeiket közreadni. Mindenkinek olyan a véleménye, amilyen, mindenkinek joga van arra, hogy véleménye legyen, és azt bátran el is mondja.
    Csak a józanságra szeretném a figyelmet felhívni! Nem voltatok ott, nem tudjátok, hogy mi volt ott. Aki Deme Gabit ismeri, nem hiszi el, ami történt,és pláne nem hiszi el azt, ahogy történt.
    Én magam nem ismertem túl közelről, nem volt vele napi személyes kapcsolatom. Beszéltem vele többször, de ha komolyabb barátságom lett volna vele sem hiszem, hogy hátat fordítani ezekben az órákban megoldást jelentene. Viszont azoknak akik nálam jobban ismerték, elhiszem, hogy első hallásra hihetetlen az egész. Az eddigi munkája, élete, felfogása távol állt attól, hogy ezt el lehetett volna bármikor képzelni róla.
    De hogy mi az, amit el kell hinni, és el kell képzelni, vagy el kell fogadni (konkrétan azt, hogy bármennyire szomorú, de ez van), az majd később derül ki.
    Azok az emberek, akik ma gyertyát gyújtottak, és elhelyeztek egy szál fehér virágot, ők mind a békesség mellett tettek tanubizonyságot. Hiszem, hogy sokan, akik nem mentek el, vagy nem tudtak elmenni, ők is ott voltak lélekben, és a megbékélés pártján állnak.
    Minden látszat ellenére, minden híresztelés ellenére, minden képzelgés ellenére arra kérek minden józanul gondolkodó csepeli Embert, hogy legyen mérsékelt az előre ítélkezésben.
    A tragédia órái ezek, a kegyelettel emlékezés napjai ezek, ami azokat a tragikus hirtelenséggel elveszített Embertársainkat illetik, akiknek erőszak által kellett elmenniük. A tett részletei később bizonyára kiderül (hitem szerint), aki felelősséggel tartozik, az vállalja el a következményeit, én ezt támogatom!

  14. Papi szerint:

    Szilveszter!
    Legközelebb papirzsepit is küldjél a szöveged mellé. Ilyen szemforgató álságos dumát már rég írtál. Akik elmentek gyászólni azok ismerték és tisztelték azt a kétt áldozatot. De biztos, hogy nem a megbékélés vezette őket és igazuk van a gyilkossal nem lehet megbékélni. Bűnhődnie kell. Én nem ismertem egyik személyt sem, de biztos lehetsz bene ha rajtam múlna simán kitekerném annak a rohadt gyílkosnak a nyakát. És igenis szégyen a polgármesterre és a rendőrségre nézve, hogy ilyen aljas gyílkosság megtörténhet. Dehát mit várjon az ember amikor maga a kormány semm tartja be a törvényeket.

  15. csollány szerint:

    A rendszerváltás óta megbékélünk. Aztán mire mentünk vele? Egy csomó gazember napról napra gátlástalanabb lett.
    Én egyedül gyújtottam gyertyát az iskolánál. Az egyik áldozat hozzám közeli személy volt. Nem reklámot akartam.
    Hová visz ez az út?

  16. CsepeliXXI szerint:

    Szilveszter!
    Figyeld meg,hogy mi fog töténni!
    A Deme csávó el kezd hazudozni,hogy “ő nem,ő is majdnem áldozat lett,nem tudott róla…stb.”Erre a kiberek beszólnak a gondnoknak,hogy az egést balhét rá akarják verni.Mire a gondnok be fog rágni,és elkezd köpni.
    Majd akkor fogtok nézni.

  17. Szilveszter szerint:

    Nem tudom Csepeli XXI! Te sem tudod, mert nem tudhatod. Világos, hogy a terhelt megpróbál kimászni a slamasztikából. (ez mindenkire vonatkozik)
    A bíróság majd figyelembe vesz minden tényt ,bizonyítékot, és mérlegeli, hogy elfogadja a védelem dolgait, vagy sem.
    Be fog rágni? El kezd köpni? Nos erre ugyanaz vonatkozik, amit leírtam.
    Lehet, hogy egyedül vagyok ezzel a véleményemmel, de úgy vélem, hogy a Büntető Törvénykönyvbe ütköző cselekedeteket nem kötelező elkövetni. A mai Magyar jogrendszer olyan, hogy az a bűnös, akit a bíróság annak ítél. (vagyis addig mindenkit megillet az ártatlanság vélelme!)Nos ha ez bekövetkezik, akkor bizony annak a következményeit vállalni kell. De jobb ezt elkerülni: A Büntető Törvénykönyvbe ütköző cselekedeteket nem kell elkövetni. Aki mégis, az vállalja a következményeit.

  18. Papi szerint:

    Szilveszter!
    A kormányt és Gyurcsányt mégis felmented sokszor. Rájuk nem vonatkoznak a törvények?
    Idézett Lendvai Ildikótól: Igaz az alkotmánybíróság 17 kormány rendeletet itélt alkotmány ellenesnek. (Ezt 2007-ben mondta).
    Vajon most is tartod amit leírtál?
    Mert idáig mindig őket védted.
    Demével kapcsolatban, lehet, hogy valamikor rendes volt de most vastagon benne volt a kettős gyílkosságban.

  19. Jeniszej szerint:

    A rossz ember nem mindig ördög alakban jelenik meg!

  20. ádám szerint:

    Gábor bá az teljes mértékbe hazudik hogy ö is az életéért könyörgött mer ugyan ugy bene volt ö is ö lopta ki a kamera berendezést és Tamásba meg gyilkolt részvétem a Papp és a Takács családnak bünhödjenek a gyilkosok…..

  21. Szilveszter szerint:

    Kedves Papi!
    Igen, még mindíg tartom mind azt, amit eddig leírtam. Velem is megesik, hogy új, addig nem ismert információkhoz jutok, ami változást hoz a véleményemben akkor majd szólok.
    Nem onnan kellene megközelíteni, hogy én védek vallakit/ valakiket, vagy sem. Erről már beszéltem. Lojális vagyok, és nem sz@rok oda, ahonnan eszem. Én magam tisztességes vagyok, és ezt várom el mindenkitől. Aki elesett, azt valóban nagyon sajnálom, de a bűnt elkövetni nem kötelező!
    Én azon az oldalon állok, hogy aki a köz érdekében akar élni, és dolgozni, az legyen tiszta, legyen átlátható minden ügye, és legyen úgy számonkérhető, hogy el is tud számolni.
    Nem tartozom más tettéért felelőséggel, sem beszámolóval. Én a magam tisztességes útját járom, és nem érdekel az, hogy más mit csinál.

  22. csongrád megye szerint:

    A halálbüntetés visszaállitását valóban sürgetni kellene.Talán visszatartó ereje lehetne.Karácsonykor voltam katolikus misén.A prédikációban a megbocsájtás is elhangzott…Biztosan rossz keresztény vagyok,de erre nincs bocsánat.Még rosszabb leszek:Szemet szemért…az ilyen embereknek nincs helyük a társadalomban és, hogy ezt igy gondoljuk csak az áldozatok hozzátartozóinak helyébe képzeljük el magunkat,akiket szivből sajnálok és kivánom,hogy legyen erejük feldolgozni amit szinte nem is lehet.
    Ui.Én félek istentől és attól is aki nem fél tőle.

  23. Dave szerint:

    Kedves “csongrád megye”!
    Ne félj Istentől, Ő szerető Isten. Kívánom, hogy megtapasztald szeretetét!

  24. már nem csepeli szerint:

    Ezt nézzétek meg!!!IWIW ,Ruthner György/a gyilkos ügyvédje/.A képeit is nézzétek ám meg!!!!!!!!!!!!!!!!

  25. kis rigó szerint:

    ebben a gazdasági helyzetben amit sajnos Fletóék hoztak ránk, nem is ártana vissza állitani halál büntetést, mert legalább nem kéne az adófizetők pénzén TVés külön cellákban etetni azt a sok bitangot, vagy ha már nincs halálbüntetés akkor az élet-fogytig az legyen is véges.
    Gondolom az ilyen elvetemült emberek kis hányadának szólal meg a lelkiismeretük, hogy jaj mit is tettem??
    Sok jobbos és balos barátaimnak az a meglátása, és ez talán nem tulzás, hogy a múlt rendszer egészébe nem volt annyi gyilkosság mint mostanság egy év allatt. És különben is nemféltek az emberek,(de komolyan ) mint manapság….. A közbisztonságról és az igazságszolgáltatásról pedig nincs mit beszélni, az az nagyon is kéne !!!

  26. kis rigó szerint:

    már nem csepeli:
    ird le a pontos keresési cimet!!

  27. CsepeliXXI szerint:

    “Csongrád megye” és “kis rigó”!
    A halálbüntetést akarjátok visszaállitani?A komonisták alatt?
    Elment az eszetek?Jó,behozzák a halálbüntetést.Statáriumot,rögtönitálő biróságot.Egyszerre a nekik nemtetszőknél megjelennek a zsaruk,hogy valaki feljelentett,hogy fegyvert rejtegettek.Aztán azonnal meg is találják.
    (Mert ők teszik oda.)Azonnal a biróságra,tiz perc múlva kész az itélet-bűnös-másik tiz perc-akasztás.Mert ezek igy csinálták.Nem volt elég belőlük?Ezekben biztok?

  28. Gordon szerint:

    Szilveszter!
    Te véded a Demét? Ezt tényleg nem hittem el, ezért többször is elolvastam amit írtál. Egészen döbbenetes a viselkedésed. Ha így folytatod, akkor nem lesz nagy jövőd a helyi közéletben…
    “Lojális vagyok, és nem sz@rok oda, ahonnan eszem.” – írtad Deme kapcsán. Ez egyértelmű beszéd, legalább jobban megismertünk.

  29. Szilveszter szerint:

    Kedves Gordon!
    A csőlátásról ugye nem tudok újat mondani Neked?
    Nagy türelmem van a gyengeelmélyűekhez, csak az ok nélküli rosszindulatot kezelem kissé nehezen, de itt gyakorlok sokat.
    Látom, hogy kissé nehezen csepegett le, amit fentebb írtam, lassan írok és segítek: Az általad idézett mondatom előtt azt írtam: “Nem onnan kellene megközelíteni, hogy én védek vallakit/ valakiket, vagy sem. Erről már beszéltem.” Ez annyit jelent, hogy ne azt nézd, hogy szerinted védek bárkit, mert szó nincs arról, hogy védenék bárkit!
    Az általad kifogásolt mondat arról szól (“Lojális vagyok, és nem sz@rok oda, ahonnan eszem.”) hogy nem csinálok abból politikai ügyet, ami nem az. Pláne ebből, amit Te nagyon szeretnél, hogy politikai ügy legyen. Más jó érzésű ember is jelezte már itt is, hogy lelkivilág kérdése ebből politikai ügyet kreálni. Én nagyon jól tudom, hogy annak a bizonyos lelkivilágnak ez most nagyon kellett, és nincs is kétségem affelől, hogy még egy ideig csámcsogás lesz. Talán addíg, amíg ki nem derül, hogy szeretett Gárdátoktól van a pisztoly. Akkor már kínos lesz a dolog, és majd az lesz, hogy Ti mindíg is tudtátok, hogy ez nem politikai ügy.
    Jóindulatod tükrözi, hogy “döbbenetes” a viselkedésem, pedig leírtam az Általad idézett mondatom után: “Én magam tisztességes vagyok, és ezt várom el mindenkitől. Aki elesett, azt valóban nagyon sajnálom, de a bűnt elkövetni nem kötelező!”
    Bizonyára elkerülte szíves figyelmed az a pár befejező szó is a végén:”Én azon az oldalon állok, hogy aki a köz érdekében akar élni, és dolgozni, az legyen tiszta, legyen átlátható minden ügye, és legyen úgy számonkérhető, hogy el is tud számolni.
    Nem tartozom más tettéért felelőséggel, sem beszámolóval. Én a magam tisztességes útját járom, és nem érdekel az, hogy más mit csinál.”
    Ennyi röviden, hogy kerek demonstrációja legyen jószándékodnak.
    Azt azonban nem tudom, hogy miért csinálod? No nem mintha nem annyit és úgy csinálnál Magadból bohócot, amikor, és amennyiszer csak akarsz. Még csak azt sem mondhatom, hogy ne erölködj, hiszen annyit erölködhetsz, amennyi jólesik.
    De ne mondd nekem, hogy nem ment át eddig, hogy az idiotizmust is a helyén kezelem, és a rosszindulattal nehéz engem a málnásba bevinni. Nem ismered a világnézetem, én viszont ismerem ezt a fajta lelkivilágot,ami itt megnyilvánul. Egy fenét ismertél meg jobban, ha leírtad, amit leírtál.
    Már csak az a bajom, hogy ha Te a saját személyes véleményed úgy igekszel közreadni, mintha az mindenki véleménye lenne, az nem kizárt, hogy némi túlzott önbecsülésről ad szembetűnő bizonyságot. Az már csak tetézi, hogy Szerinted Te vagy a megmondója annak, hogy nekem mekkora jövőm van, vagy lesz a közéletben.
    Én Rád bízom, hogy érzed……

  30. […] Sírva könyörgött az életéért a csepeli tanár – hétfőn zárhatják ki Demét az MSZP-ből […]

  31. […] Sírva könyörgött az életéért a csepeli tanár – hétfőn zárhatják ki Demét az MSZP-ből […]

  32. […] Sírva könyörgött az életéért a csepeli tanár – hétfőn zárhatják ki Demét az MSZP-ből […]

  33. […] Sírva könyörgött az életéért a csepeli tanár – hétfőn zárhatják ki Demét az MSZP-ből […]

  34. […] Sírva könyörgött az életéért a csepeli tanár – hétfőn zárhatják ki Demét az MSZP-ből […]

Itt lehet hozzászólni !