A TV2 Napló és a Mokka adásai

TV2

51 hozzászólás “A TV2 Napló és a Mokka adásai” bejegyzésre

  1. Manolo szerint:

    Miota van az esti mese a TV2-n a Naplo c. musorban?

  2. Ottó szerint:

    Az ügyvéd nyilatkozata (mosdatása) na az illik a mesébe!

  3. Ottó szerint:

    de a nyomozónak volt egy elejtett fél mondata a szalagról, ami abszolút azt sejteti, hogy az ügyvéd és a deme nem mond igazat

  4. Manolo szerint:

    Na igen azt a pallerozottsagot a Grimm fiverek is megirigyelhetnek!

  5. Ottó szerint:

    Meg a tothmisinek a meséje, hogy valószínüleg azért nem jelentette fel az igazgató demét, mert így derékbatört volna a karierje és akart neki adni még egy esélyt. De könyörgöm! egy alapítványi elnöknek nem ezt kell szemelőtt tartania. Ő felelős az alapítvány jogszabályszerű működtetéséért, persze lehet, hogy ezt akart és ez lett a veszte. Őszintén sajnálom az áldozatokat.

  6. LB szerint:

    Ami nekem a tegnapi Napló után lejött:

    A kuratóriumban novemberben jöttek rá, hogy valami nem stimmel.
    Takács adott egy hónapot Demének, hogy beszerezze a szükséges számlákat, amivel alá tudja támasztani, hogy valóban annyiért vette a cuccokat, mint amennyit elszámolt.
    Erre Deme képtelen volt, ezért megegyeztek, hogy Deme közös megegyezessél leléphet, csak azt kérték, hogy a még nála levő számítástechnikai eszközöket vigye vissza.
    A kilépési papírt jan. 6-án délután írták alá. 7-én de. Deme felhívta Takácsot s megbeszélték, hogy még aznap este találkoznak.
    Ezen a találkozón kb. fél órát békésen elbeszélgettek, majd a nem tudom miért jelenlevő “segédtanerő” szó nélkül lelőtte Takácsot és nem sokkal később Papp Lászlót is.

    Kossik úr elmodása szerint Deme 5 és fél milliót sikkasztott és kb. 7 milliós kárt okozott. (Hogy ez pontosan mit jelent, nem tudom.)
    Ennek ellenére nem jelentették fel, fegyelmit nem adtak neki, a kárt nem kellett megtérítenie, szépen csendben leléphetett. Vajon mi szerepelhet a közös megegyezésben?
    Igaz decemberben a csepeli MSZP tiszújításakor Deme kikerült az elnökségből és a pénzügyi ellenörző bizottságból, de beválasztották az oktatási bizottságba. Annak ellenére, hogy az MSZP vezetőinek tudnia kellett a több milliós sikkasztásról.
    Sehol egy pártfegyelmi, sehol egy megrovás!

    Magyarul: Deme ellopott 5 és fél millió forintot, amit gyakorlatilag bűntetlenül megúszott. Erre ő annyira kiakadt, hogy teljesen eszét vesztette, és előre megfontolt szándékkal lelövette pártfogóját, atyai jóbarátját, akinek addigi karrierjét köszünhette és aki az összes disznóságát elsimította!

    Van aki ezt megeszi, mert nekem megfeküdte a gyomromat!

  7. én szerint:

    Ez az ügyvéd minél többet beszél, annál gyanúsabbá teszi a védencét.

    Ennyi zagyvaság magától jön ki a fejéből vagy beletömték és azt adja ki?

  8. Gordon szerint:

    Szilveszter!
    Te ismered Demét? Kedveled őt? Látod, párttársad mindent megtesz azért, hogy kimossa magát a lekvárból. Nem undorító?

  9. már nem csepeli szerint:

    Jó ügyvéd ez a Ruthner…Ő védte Kulcsárt is!Mármint a gyomra jó,mert Én hányok az egésztől,Ő meg simán meghazudtolja/reggeli Mokkában/az előtte szóló Keszthelyi nyomozót!Méghogy Deme ártatlan…!!!Ennyi bizonyíték után ezt még egy 3 éves kisgyermek sem hiszi el!De persze az ügyvéd hisz,amíg tart Deme sikkasztott lóvéja!Az ilyen ügyvének az eljárás végén ugyanazt a büntetést adnám ,mint az általa védett gyilkosnak.Mindjárt nem lenne olyan biztos Deme ártatlanságában!!!

  10. szkipper szerint:

    Hát igen ! Igaza van Boros Péternek ,amikor elmondja ,hogy többek közt azért hagyja abba a politizálást, mert, ez a retenetesen alulképzett politikusi réteg nem hogy nem hajlandó ismerni és alkalmazni a törvényeket de saját törvényeket kreál és azt sem tartja be.
    Ahogy ezen kuratórium vezetői.
    tették.
    Milyen törvények szabályozzák a kuratóriumokat?
    A sikkasztás nem jelentése a hatóságoknak bűncselekmény. Erről tudtak a kerület vezetői. Épp itt hagzott el a naplóban. Akkor itt mi folyik?
    Hatósági , önkormányzati segédlettel végrehajtott bűnpártolás?

    Hogy oldották volna meg a sikkasztás eltüntetését?

    Csak hamis , fiktív számlákkal lehet.

    Ezt is az önkormányzat segítségével?
    Ha ez a Deme ennyit ártott , és maga után hagy egy idózített bombát, akkor miért választják be az oktatási bizottságba ?
    Ott kevesebbet lehet sikkasztani?
    Miért nem lett lemondatva az önkormányzatba viselt pénzes megbízatásáról?
    Mit tudhat ez a Deme hogy ennyire el kell bújtatni?

  11. Gordon szerint:

    Bocs Szilveszter!
    Pár perce láttam egy másik topikban, hogy kiálltál a Deme mellett, mert állítólag nem akarsz a saját fészkedbe üríteni. Ott elmondtam rólad a véleményem, ezért az itteni kérdésem törölve.

  12. Gordon szerint:

    Szkipper!
    Számomra is úgy tűnik, hogy bűnpártolás történt. Kiváncsi lennék rá, hogy mit tud, bár lehet, hogy nem fog kitálalni, mert “kifizetik” mint a Zusit. Persze ehhez az is kell, hogy kevest kapjon… még fiatal… ha 10 évet leül, és kijön még boldogan megélhet abból, amit a hallgatásáért félre tesznek neki. Persze ez csak az én okoskodásom, meglátjuk mi lesz.

  13. Gordon szerint:

    már nem csepeli!

    A védelemhez mindenkinek joga van, és az ügyvédnek is jó meló, hisz a tehetősebb bűnözők megismerik a nevét, így a jövőben is sokat kaszálhat (a kormányváltás után remélem lesz megrendelése bőven).

    Kiváncsi vagyok, hogy mennyit kap a Deme. Szerintem legalább 20 évet. Szerintetek? Uraim és hölgyeim, kérem tegyék meg tétjeiket!

  14. már nem csepeli szerint:

    Gordon!Elfogult vagyok,mert Papp László jó barátom volt/15 éves kora óta/.Nem akarom “fényezni”,mert Ő sem akarná és semmi szükség rá!Aki ismerte tudta,hogy milyen ember volt!Nem véletlen,hogy a történetben,Ő az egyetlen makulátlan,aki tényleg nagyon rosszkor volt nagyon rossz helyen/bár Ruthner szerint az Deme volt/!Mindenben segített amiben tudott…hát elment a találkozóra is!!!De miért pont Őt hívták?!Soha nem politizált,nem voltak piszkos pénzügyei.Egy 32 éves becsületes ember volt…

  15. obama szerint:

    A Ruttner ügyvéd úr, aki egyébiránt nem a Kulcsár “bróker” ügyvédje volt, hanem a Kerék Csabáé, abban az ügyben odáig ment el, hogy feljelentette a Fővárosi Főügyészt. Persze minden ügyvédnek az a dolga, hogy védencét képviselje, ám ezt úgy kell tennie, hogy a tisztességes eljárást biztosítsa számára, tehát, ha tudomása van az általa képviselt bűnösségéről nem vezetheti félre a hatóságokat. Ám azt se felejtsük, hogy nem angolszász igazságszolgáltatás van hazánkban, így az ártatlanság vélelme mindenkit megillett mindaddig amíg a bíróság jogerősen el nem ítéli. Ennyit a jogról, talán még annyit, hogy sajnos nálunk nem igazságszolgáltatás, hanem jogszolgáltatás van, sokhelyütt alkalmatlan, elavult, a társadalmi változásokat nem követő törvényhelyekkel.
    Nos ennek ellenére ez a fórum alkalmas arra, hogy prejudikáljak, úgyhogy amellett, hogy a Deme egy díszpéldánya a gusztustalan karrierista megélhetési politikusoknak, amellett, hogy “sikított” minden kétséget kizáróan társtettes, sőt lehet, hogy megbízó is ebben az ügyben. Olyan pedig már sokszor volt, hogy a felbujtó többett kapott, mint a tettes. Akkor lesz nagy “tűz”, ha megszólal a Kun is, aki úgy tűnik olyan buta, hogy azt hiszi a kormányzópárt, majd nyomást gyakorol a rendőrségre, s valahogy kimossák az ügyből. Úgy mellékesen pedig a Losonczi elvtársnak volt az egykori Kormányőrségen belül a testőre. Az pedig vajon mit jelenthet, hogy a rendőrség ajánlásával került oda? A Zoom.hu szerint a kerületi kapitány ajánlotta Takács Lászlónak, a büntetett előéletű Kunt. Milyen kapcsolatuk lehetett? Netán hivatalos? Vagy csak amolyan “súgd meg pajtásos”? A gyilkos fegyver pedig olyan, amilyenek a Kormányőrségnél voltak rendszeresítve annak idején. Túl sok itt a rejtélyes mellékszereplő, akiknek hivatási, politikai alkalmatlansága miatt érezhette Kun, hogy élet-halál ura, ha már az ő “urai” is úgy viselkednek, mintha azok lennének. Egyébként minden valódi demokráciában egy ilyen ügy után, ha érintett akármilyen szinten is az önkormányzati testület, hát élen a polgármesterrel azonnal lemond. A helyi MSZP vezetőségről már nem is beszélek.

  16. már nem csepeli szerint:

    Szerintetek miért hajtja ilyen hirtelen a hangfelvételet és a Deme féle vallomást Ruthner?Reggel ezt nem hangoztatta!Lehet,hogy Ő maga is rájött mekkora sületlenségeket mondott reggel/Mokkában/ország-világ hallatára!!!

  17. LB szerint:

    “Deme Gábor Papp Lászlóval kezdett beszélni a céges eszközök leadásáról, K. Tamás pedig az intézmény vezetőjével, Takács Józseffel tárgyalt. A gondnoknak volt valamilyen anyagi követelése az iskolával szemben, amit Takács elutasított, emiatt éles vita alakult ki kettejük között – mondta az ügyvéd.
    Védence ekkor elindult kifelé a teremből, és már nem volt bent akkor, amikor eldördültek a lövések. Deme Gábor megijedt a durranásoktól és el akart menekülni az épületből, de a bejárati ajtó zárva volt. Visszament a terembe, de K. Tamás fegyvert fogott rá. Deme az életéért könyörgött és mondta a gondnoknak, hogy az épület be van kamerázva. Erre a férfi a kamerák képeit rögzítő berendezést követelte Demétől, aki ezt nem adta át a gondnoknak. K. Tamás végül maga rúgta be a szerverszoba ajtaját és kivetette a képeket tároló szervert Demével.

    A gondnok ezt követően arra utasította Demét, hogy tüntesse el a felvételeket. Védence úgy tervezte, hogy a Dunába dobja a bizonyítékot, de mivel az befagyott, egy közeli szemetesbe rakta a berendezést szerda este.”

    Mit is állít Deme?
    A lövéseket követően el akart menekülni, de nem tudott, mert zárva voltak az ajtók. Visszament a terembe, ahol az életéért könyörgött.
    Miután elment, a szervert először a Dunába akarta dobni, majd végül egy kukába tette.

    A bennem felmerült kérdések:
    – Ki zárta be az iskola ajtaját és mikor?
    – Ha valóban a gyilkosság színhelyén könyörgött az életéért, akkor az hallható a felvételen. Ezt eddig miért nem mondták a rendőrök?
    – Hogyan sikerült kimennie, mikor zárva voltak az ajtók?
    Ki engedte ki? Hol és kinél volt a kulcs?
    – Miután “kimenekült”, miért nem értesítette a rendőrséget?
    – Beszélt-e valakivel, értesített-e valakit?

  18. Ottó szerint:

    obama!

    Én úgy tudom, hogy a magyar rendvédelmi szerveknél nincs rendszeresített lőfegyver!(ez egyébként probléma is)használnak vagy 5 félét

  19. zuzu szerint:

    ügyvéd: fél Csepel tudott az elszámolási problémáról. -> Kik azok? Miért nem ülnek még Deme mellett? Be kéne mindet vinni egy kis kérdezz-felelekre.

    Mellesleg jó nagy takony ez az ügyvéd. Össze-vissza beszél, ő maga sem hiszi el, amit mond. Előbb utóbb elfogy Deme pénze. Vagy rájön aki fizeti a számlát, hogy nem éri meg.

    Az egyik videón látszik a szerverszoba ajtaja. Nekem nem úgy tűnt, mint amit kulccsal nyitottak ki. Valaki hazudik. Kun nem beszél -> Deme hazudik.

  20. CsepeliXXI szerint:

    Itt újabb fejlemények (egyenlőre) nincsenek.A zsuga a zsaruknál van(hangszalag) valamint a Kun csávónál.Valószinű,hogy az ügyvédje fel fogja világositani,hogy ha nem beszél,akkor nagyon nagy bajban van.
    Beszélni fog.Hamarosan.Az ügyvéd meg hülyét csinál magából is.Ez a Deme gyerek többször olyanokat csinált,hogy nem kétséges a társtettsége.Pl.ő rúgta be a szerverszoba ajtaját,hivatkozás a maszkos elkövetőre,kényszertités a szerver eltüntetésére,stb.
    Ugyanakkor valamelyik fakabát kipróbálhatta volna,hogy a kis gömböc pártfunkcinak mennyi idő kellett volna leszaladnia a Duna partra meg vissza az iskolába.15 perc oda-15 vissza,és ennyi ideje nem volt.
    Jelenleg felesleges találgatni,mert ezzel semmire sem megyünk.

  21. Gordon szerint:

    Bűzlik a Deme meséje, nagyon bűzlik.

  22. CsepeliXXI szerint:

    Igen,és az is biztos hogy Kunnak egészen más verziója lesz,mint Demének. 🙂

  23. Gordon szerint:

    A mesék ideje le fog járni, és a végén remélem mindketten a kaptárban végzik… ott majd kezelésbe veszik a Demét. Gondolom az átlag börtönlakó nem rajong a bukott politikusokért… a többit a fantáziátokra bízom.

  24. Ottó szerint:

    Nem a Kun rúgta be az ajtót? Az ő lábnyomait találták meg rajta nem? Sőt a hírek csak egy lábnyomról szóltak!

  25. CsepeliXXI szerint:

    Kun véres lábnyomai a padlón vannak.
    De,mint emlitettem,felesleges találgatni,ameddig Kun énekelni nem kezd.
    És hamarosan elkezdi.

  26. miska72 szerint:

    Gazemberek vezetik a kerületet, meg egy Szélhámos!
    Ilyen az egész Csepeli MSZP! Az önkori atkájában is kellene kotorászni, hogy ott is kiderüljenek a disznóságok! Ott is lenne mit találni!

  27. obama szerint:

    (Válasz Ottónak!)
    Amikor a Kun a Kormányőrségnél szolgált, s mint hírlik a Losonczi elvtárs testőre volt, (70-es évek eleje, vége, legfeljebb a 80-asok eleje) akkor még nem voltak rendvédelmi szervek. Volt: Néphadsereg, Rendőrség, Belügyminisztérium és fegyveres állománya, ide tartozott az Állambiztonsági Szolgálat is, Polgári Fegyveres Őrség, BM Határőrség, BM Karhatalom, BM Tűzoltóság, stb., stb…..és volt az önálló fegyveres testületként kezelt Kormányőrség, aki az MSZMP KB-tagokra, Elnöki Tanács tagjaira, kormányfőre, miniszterekre, pártfunkcikra és egyéb állatfajokra vigyázott. A fent felsorolt fegyveres erők és testületek közös jellemzője volt az egységes fegyverzet, legalábbis ami a maroklőfegyverekre vonatkozik, s ez a tetthelyen talált PA-típus (9mm-es) is ezek közé tartozott. Egyébként is, akkor “rend” volt, s nem lehetett mindenféle fegyver, össze-vissza, hiszen a Varsói Szerződésen belül is ezek voltak rendszeresítve a szoc.táborban, s mit szól volna a Szojuz az összevisszasághoz? A gyilkos fegyvertípus egyébként magyar gyártmány, a Soroksári úti FÉG (Fegyver- és Gépgyár) készítette. Ölég sz..r volt, s gyakori hibája éppen az volt, súlyzáras fegyver lévén, hogy a lőszer gyakran állt keresztbe a tüzelés után. Ezt hívták akadálynak, s a keresztbefordult lőszert, csak a szán hátrahúzásával lehetett kiüríteni. Ilyenkor gyakori volt a vétlen lövés. Nem kizárt, hogy Kunnál is ilyen akadály volt a fegyvernél, s annak elhárítása során, nem szándékosan, hanem véletlenül lőtte át a kezét. Ha így volt, hála FÉG-nek, mert ha nem lövi át a kezét, akkor talán sikerül mindkét szemétnek elpucolni, s nincsenek véres lábnyomok, nem riadnak meg az elkövetők, s még meg is állhat a legendájuk, sokáig tévútra vezetve a nyomozást, tudniilik, hogy álarcos gyilkolt. (A magnó már csak pech…hál Istennek.)

  28. CsepeliXXI szerint:

    Losonczi elftás testőre volt,és nem volt párttag?Hehe.
    Andersen rég meghalt,nem hiszünk a mesékben.

  29. obama szerint:

    Lehet, hogy párttag is volt, de miután egyszer már lecsukták, így valószínűleg őt is kizárták a pártjából.

  30. miska72 szerint:

    Tóth Mihály azt mondja hogy, nincs politikai szinezete? Dehogy nem! MSZP! Én lehet hogy lelketlen vagyok, ti meg ALKALMATLANOK! Lesztek ti még vallatva!

  31. kontrolcé+kontrolvé szerint:

    Azt tudja valaki, hogy mennyi idő telt el a gyilkosságok és DG újra a helyszínre érkezése között?

  32. CsepeliXXI szerint:

    “Valószinüleg”???
    A francokat zárták ki.Akkor nem kapta volna meg ezt a melót.
    Ráadásul a főkiber javasolta.

  33. miska72 szerint:

    Tóth Mihály, nincs politikai szinezete? Ki lövöldozött? fideszes?
    NEM! MSZPS! Miről beszélsz?
    Van mire büszkék lennünk, Csepeli MSZP!
    HAMIS adatok miatt vagyok feljelentve, a hozzá nem értésetek miatt!
    Tóth Mihályt is felkerestem azt mondta ” ebből bíróság lesz”!
    Bíróság is lett belőle, meg is nyertem mind a 2 pert!

  34. Szilveszter szerint:

    Kedves Obama. Nagyon úgy tűnik, hogy volt már PA 63 a kezedben. A konstrukció valóban hagy némi kvánnivalót maga után, de békeidőben ez is megtette. Nem csak rövid pontossága miatt (ha jól emlékszem 25-30m), mert 50-60 méterem még fáj, ha eltalál valahogy, hanem az Általad emlegetett “akadály” hegyek miatt. Túlmelegedhetett ez is, olyankor tényleg keresztbeáll a hüvelykivetőnél.
    Azt gondold azért végig, hogy a “hangos ürítésnél” bal kézzel a szánt húzza hátra, vagyis akkor nem tudja egyben a bal kezét ellőni.
    De Kedves Kriminológus Fórumtársaim! Hadd csavarjak egyet a dolgon, amíg ezen gondolkodtok, addig sem játszotok előrehozott választást.
    Szóval az a bajom, hogy az eset után feltételezhető, hogy Kun átlőtte a tenyerét, a helyszínelők viszont az “akadályt” a töltényűrben találták. Vagyis az utolsó töltény nem sült el, viszont valószínűleg el akart. A kérdés egyszerű:kitmitmiértkiremire?
    (borítékra kérjük írják rá “Mindent tudunk, vagy mindent feltételezünk” Amatőr Politikai Kriminológia, és Alkalmazott Filozófia Szakértő Klub)
    😀 nyugi!

  35. Bubus szerint:

    Szilveszter, ha ennyi mindent tudsz, ideje lenne elmondani az igazságot.

  36. miska72 szerint:

    Amit a szocialista megígér, abból nem lesz semmi.

    Nagyapónak mennyire igaza van!
    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

    Deme: Lopott is! Hazudik is!
    MSZP megcsináltuk! Új Magyarország!

  37. Szilveszter szerint:

    Bubus! Emondtam az igazságot. Akadály esetén a fegyver túzkész állapotát meg kell szűntetni, és a töltetlenségét ellenőrizni kell. Ez úgy megy, hogy hátrahúzod a szánt, akkor a hüvelykivetőből -elvileg- kiesik a töltényúrben rekedt töltény. Az ugyan kiesik, de a szán hátrahúzásával a hüvelyvonó karmantyúja megakad a tárban lévő hüvely hornyában (mert amúgy ez a dolga), majd behúzza a töltényt a töltényűrbe. Csakhogy követhető legyen ez közben a pacák hátrahúzta a szánt, és úgy is tartja. No amikor elengedi a szánt, akkor a bekerült hüvelyre a visszacsúszó szán neki löki a töltény elsütő szerkezetének a “kakast”. Az a befirka esete, mert a dolgozó csak hátrahúzta a szánt, hogy az akadályt elhárítsa, és amikor hagyja visszacsúszni a vas megszólal. (jólnevelt helyeken ilyenkor a homokkádba, de van, hogy máshová sikerül. pl ügyféltér, monitorszoba, vagy a másik combja. a hangos ürítés már csak ilyen)
    Ezen tragédia során a helyszínelők a fegyvert “akadályban” találták. Ez volt a fenti kitalálni való, hogy kitmitmiértkiremire?
    Nem tudok én semmit Bubus. Ezt is csak olvastam valahol az öntöltős maroklőfegyver töltés ürítés szabályairól, és kezelés eljárási-, meg a működési folyamatáról. De már elég régen.
    Az igazság meg az, hogy a Széna téri bankrablásnál lekamerázták, ahogy a zsernyák megpukkantja a pénzt, miután a rablót lekapcsolták, érdekes módon arra nem kiabáljátok rá még a mai napig is, hogy tolvaj rendőrség. Itt hónapokig ezt fogjátok kántálni, pedig a négy szereplőből egy volt MSzP-s de Ti mindjárt tudni vélitek hogy ez politika.
    Butaság. Nem tudtok semmit. A baj csak az, hogy mindíg azt hiszitek, hogy volna megtudni való, és nem hiszitek el, hogy nincs mit megtudni. De erre ti azt is meg akarjátok tudni, hogy mi az, amit nincs mit megtudni, és miért? Ha azért, mert nincs mit megtudni, akkor meg az a baj, hogy miért nincs mit megtudni, amikor szerintetek van mit megtudni. Aztán jön valami, amiből az van, hogy naugye, hogy Ti tudtátok, de biztos van ott még több megtudni való……….
    és ez megy reggel, délben, és este…….

  38. már nem csepeli szerint:

    Szilveszter!Mert így van.Sok mindenre gondolunk,sok mindent tudni szeretnénk….Egyébiránt, pedig nagyon-nagyon sok dologban tévedsz/bár ,ugye ez nem büntetendő/!Ezen az oldalon,talán Én vagyok egyedül az a “szerencsés”,aki ismerte az áldozatok egyikét/Papp Lászlót/, és a megbízó gyilkost /Demét /is!Még nagyon az elején vagyunk,bár a gyilkos és felbújtó kiléte nem lehet kérdéses!Ez az oldal,pedig egy fórum,amit arra használunk,hogy véleményeinket megosszuk egymással,ha Neked ez nem kenyered,hát…Ne nyugtass Senkit,mert vérlázító ami történt!!!

  39. büki szerint:

    Szilveszter!
    Amit előadsz, az nem más, mint szőnyeg alá seprés.
    Jó lenne egy borzalmas dolgot gyorsan elfeledtetni a nagyközönséggel, de nem megy. Sok érintett szeretne most egy évvel előre látni.
    Szerencsére, a demokráciában nem lehet valakit azért elővenni, mert másként gondolkodik.

  40. Szilveszter szerint:

    Kedves már nem csepeli!
    Ide is, oda is írva ezen a fórumon kissé szétszóródik a mondandóm. Ha egyben foglalom össze, azt meg vagy nem értik, vagy ha értik, akkor nem reagálnak, vagy ha igen, akkor kiforgatják. A fórum már csak ilyen, akármelyiket nézed is. Nekem ezzel semmi bajom nincs.
    Éppen ezért értem, amit írsz. Abban is igazad van, hogy tévedek, de ez annyira magától értetődő, hogy rossz is lenne, ha azt gondolnám, hogy tévedhetetlen vagyok.
    Különös, hogy épp nekem mondod, hogy az elején vagyunk az ügynek. Én ezt éppen nagyon jól tudom, hogy egy csomó minden nem derült ki az esetről, de gondolom, látod, hogy nem én vagyok az, aki mindent tudni vél valamilyen sajátos fikció alapján. Én folyamatosan azt mondom, hogy a találgatások (és sok esetben a lelketlen vádaskodások) helyett talán meg kellene várni, hogy mit nyomoz ki a rendőrség, és mit ítél a bíróság. A sajnálatos haláleseten kívűl semmi nem biztos, de olvashattál már itt a halálbüntetés visszaállításáról, meg a polgármester lemondásáról. Ha én józan gondolkodást emlegetek, akkor az talán az újabb fejjel a falnak rohanást előzné meg. De nem. Ha nem, akkor tényleg nem.
    Ha szerinted nem “kenyerem” az egymás közötti véleménymegosztás, akkor kettőnk közzül valaki rosszul látja ezt a kérdést. Bár lehet, hogy valóban véleménymegosztás ellenes vagyok, csupán mazo hajlamaim miatt járok ide.
    Kedves Büki!
    A szőnyeg alá seprést nem tudom honnan vetted abból, amikor egy eddig nem figyelt dologra felhívtam a figyelmet. Már csak azért sem tudom, hogy mire gondolsz, mert azt is leírtam itt, hogy köztörvényes bűnt elkövetni nem kötelező. Aki mégis, az vállalja a következményeket.
    Ezt az ügyet valóban nem lehet elfelejteni, megérteni sem.

  41. már nem csepeli szerint:

    Kedves Szilveszter!Először is szeretném megköszönni kimerítő válaszod!Sok mindennel egyetértek,de hozzászólásaid kissé “kioktató”jellegűek/ez az Én saját véleményem/!Olyan ember érzését kelted Bennem,mint aki a “fehéret és feketét”egyformán megtudja magyarázni ill. mindkettő jó lehet neki,ha érdeke így kívánja.Személyesen nem ismerlek,ha tévedek elnézésedet kérem!Más:Ezen fórum,ezen oldalán pedig erről a rettentő bűncselekményről értekezünk,véleményezünk,találgatunk…Ezért a sok eltérő hozzászólás,mégha időnlént butácska is.De ezt Te is pontosan tudod!Engem érdekel Mindenki véleménye,gondolatmenet ezzel az üggyel kapcsolatban,hiszen mint már leírtam az egyik legjobb barátomat vesztettem el!A “történet”pikantériája,hogy a felbújtó társtettes pedig anno osztálytársam volt…Üdv!

  42. Szilveszter szerint:

    Kedves már nem csepeli!
    Nem kell bocsánatot kérned. Időnként feljön ez a téma, és akkor elmondom, hogy az írott szöveg nem tartalmaz gesztikulációt, sem hangsúlyt, így ez ad a legtöbb okkot a félreértésre.
    Nos én is azért járok ide valószínűleg, amiért Te. Valóban nem ismersz, elég távol áll tőlem, hogy bárkit is kioktassak.
    A gondolkodásommal és az érvelésemmel lehet, hogy az a bajod, hogy nem egyoldalúan gonolkodom. A lehető legszélesebben igyekszem körüljárni a dolgaim. Különösen itt, hiszen bármennyire is igyekszem világosan, és érthetően fogalmazni, nagyon szeretik félreérteni. Végülis nem az a céljuk, hogy egy szockós véleményét elfogadják, vagy bevallják, hogy értik. Vagy nem tudom. Neked kioktató vagyok Papi szemforgatással, és gyomorforgatással küszködik, mások szerint sötét vagyok, no meg persze szoci bértollnok. 🙂
    A fekete-fehér csikicsukit talán az itteni ellenzéki kommunikáció hozhatja ki belőlem. Bizonyára Neked is feltűnt, hogy ha nem zárja ki az MSzP Demét, akkor az a baj. Ha leghamarabb csak 5 nappal később lehet dönteni, akkor az a baj. Most hogy kizárták, most az a baj.
    Jellemzően egyenes vonalon gondolkodom, és ha valamiről meggyőződött véleményem van, akkor azt képviselem. Nem hol ezt hol azt hol ezt hol azt. “egyet keee kérdezni…lerről fel, vagy ferről le”

  43. már nem csepeli szerint:

    Sziveszter!Megértettem,köszi!:)

  44. […] A TV2 Napló és a Mokka adásai […]

  45. LUANN szerint:

    Hey! Quick question that’s entirely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My web site looks weird when viewing from my iphone 4. I’m trying to find a theme or plugin that might be able to resolve this problem. If you have any suggestions, please share. Cheers!

  46. UGGS Outlet szerint:

    Thanks in support of sharing such a pleasant thought, post is pleasant, thats why i have read it completely

Itt lehet hozzászólni !