Tanári példamutatás? Saját tanítványára terelte a bűncselekményt

Blikk, Hír TV, Gondola.hu

Ha más már nincs, jó egy bűnbak is: hát persze, hogy cigány tanulót akart belekeverni! (A fotó csak illusztráció)

A csepeli kettős gyilkosság társtettese legalább háromszor megvezette a rendőrséget. A szocialista politikus például először egy cigány tanulóra akarta terelni a gyanút, mint akinek előző nap konfliktusa volt az igazgatóval. Pénzmosás áll a háttérben?

Gyászba borult Csepel a szerdai kettős gyilkosság miatt. Több százan búcsúztak egy-egy mécsest gyújtva, virágot hozva pénteken kora este az iskolához. Takács József (†62) intézményvezetőnek és Papp László (†32) igazgatóhelyettesnek azért kellett meghalnia, mert lelepleztek egy többmilliós sikkasztást, és felelősségre vonták az elkövetőket.
A nyomozás eddigi adatai szerint K. Tamás (52), az iskola gondnoka és Deme Gábor (35) gazdasági igazgató szerda este az iskolába csalta Takácsot, hogy tisztázzák a sikkasztást. Takáccsal tartott Papp is, akinek a zsebében egy működő magnó volt, amely felvette a kivégzésüket. A felvétel szerint a gondnok lőtte le az életükért könyörgő embereket, majd a saját kezébe lőve rohant segítségért.

Deme először azt mondta: a Dunába dobta a szervert, amely a biztonsági kamerák felvételeit tárolta, azonban egy olyan partszakaszra vezette a rendőröket, amelyet húsz centi vastag jég borított. Ott biztosan nem dobhatta a vízbe a gépet.

Ekkor egy másik útvonalon egy szemetes konténerhez vezette a nyomozókat, de abban sem találták meg a szervert – mondta Tafferner Éva, a BRFK szóvivője.

„Térden állva, sírva könyörögtem az életemért”, mondta tegnap a bíróságon a kettős gyilkosság felbújtásával gyanúsított Deme Gábor. Azt állítja: nem volt jelen a gyilkosságok pillanatában, csak a lövések hangjára ment vissza. A gondnok le akarta lőni. Végül arra kényszerítette őt, hogy törje fel a szerverszobát, és tüntesse el a kamerafelvételeket rögzítő szervert.

Ruttner György, Deme védője szerint védence ártatlannak vallotta magát, ám a bíróság elrendelte az előzetes letartóztatását. Csakúgy, mint K. Tamás gondnokét; ő tegnap megtagadta a vallomástételt.

Csepeli gyilkosság: megvizsgálják az iskolát működtető alapítvány gazdálkodását

A rendőrség kiterjeszti a csepeli kettős gyilkosság nyomozását az iskola és az intézményt működtető alapítvány gazdálkodásának ellenőrzésére az egyik kormányközeli napilap információi szerint.

A civil szervezet pénzügyi hátteréről kevés adat jelent meg nyilvánosan, az interneten néhány pályázaton elnyert összeg található meg. Az önkormányzat az iskola működtetéséhez anyagilag nem járul hozzá, de az intézményben nincs tandíj.

Maradna az állami normatíva, amiből a Népszabadság összeállítása szerint nem lehetne fenntartani az intézményt. A napilap névtelen forrása nem zárta ki, hogy az alapítvány egyes vezetői pénzmosásra használták az iskolát.

Forrás: Gondola

Csepeli kettős gyilkosság:nem beszél az alapítvány

Alapítványi az iskola, ahol szerdán szabályosan kivégezték az igazgatót és az egyik tanárt. Így kerülhetett az intézménybe a későbbi gyilkos, akit köziskolába nem vehettek volna fel.
Rendőrségi szalag van a csepeli iskola kapuján – még mindig nem lehet bemenni. Szerda óta nem volt tanítás a kettős gyilkosság miatt. De hétfőn valószínűleg már újra jöhetnek a gyerekek. 600-an tanulnak itt. 3 éve adta át az önkormányzat egy alapítványnak a vezetést. A polgármester azt mondja azért, mert így nekik olcsóbb volt.

“Átnéztük a költségeket és úgy döntöttünk, hogy ezt a feladatot átadjuk ennek az alapítványnak. Az alapítványnak erre joga van, törvényi feltételek ezt megengedik, az alapítvány tehát jogszerűen vette át az intézményt.” – mondta Tóth Mihály polgármester.

És mivel így magániskola lett belőle, bárkit felvehettek. A saját magát karon lövő gondnokot is, akit korábban okirathamisításért és csalásért már büntettek. És aki állítólag az iskolában is részt vett egy sikkasztásban. Erre jött rá, ezért akarta őt kirúgni az igazgató. Akit egy másik tanárral együtt a gyanú szerint – még aznap lelőtt. Erről egy hangfelvétel is készült, amin Deme Gábor, az iskola gazdasági igazgatója is rajta van, ő a kettős gyilkosság másik gyanúsítottja. Ügyvédje szerint azonban ártatlan: “Nagyon rosszkor, nagyon rossz helyen volt.” – mondta.

A rendőrség ma nem nyilatkozott, azt azonban elmondták, hogy a gyilkosságokon kívül most az alapítvány pénzügyeit is vizsgálják. Szerettük volna megtudni, honnan van az alapítványnak pénze az iskola működtetésére. Kerestük az alapítvány vezetőjét, de nem vette fel a telefonját. Egy munkatársával beszéltünk. Ő azt mondta, erről egyelőre nem akarnak beszélni.

Forrás: TV2, Tények

A témához kapcsolódó cikkek időrendben:

Lelőttek két embert egy csepeli iskolában! + videók

A biztonsági őr lehetett a gyilkos, de a tettestársát is elfogta a rendőrség

D. Gábor a társtettes?

Takács Józsefet és Papp Lászlót gyászolja Csepel

Sírva könyörgött az életéért a csepeli tanár – hétfőn zárhatják ki Demét az MSZP-ből

Gyertyás megemlékezést tartottak a szakiskola előtt

A Nagy Delete

Döbbenetes és váratlan fordulat

Tanári példamutatás? Saját tanítványára terelte a bűncselekményt

Ma dönthetnek a gyilkossággal vádolt politikus kizárásáról

Kihúzták a részvét-közleményből a Fidesz-elnök nevét

A TV2 Napló és a Mokka adásai

Nem volt Zuschlag ügy, most nincs pártügy

Ezt vette fel a magnó

53 hozzászólás “Tanári példamutatás? Saját tanítványára terelte a bűncselekményt” bejegyzésre

  1. Z.athos szerint:

    Ezek “elqurnak mindent és hazudnak éjjel nappal”- van nekik kitől tanulni!

  2. Bubus szerint:

    Ritka harmónia van a kép és a szöveg között. De valami van, amire most bukkantam rá, és amit szerintem itt is le kellene játszani: szerezzétek már meg, ha lehet! Ez naggyon durva!

    TÚLÉLŐK

    (Túlélők) (színes magyar dokumentumfilm, 81 perc)
    Rendező: Wilt Pál
    További adatok: Stáblista

    Tartalom: Hogyan élték meg az elmúlt 12 év drasztikus változásait az egykori “Vörös Csepelen” a szocializmus mintaüzemének egykori dolgozói és családjaik, a szakmunkástól a volt KISZ- és párttitkárokig? A rendszerváltozás vesztesei és nyertesei: néhány emberi sors a túlélésért folytatott küzdelemben.

    Stáblista

    *
    Rendező:
    Wilt Pál
    *
    Operatőr:
    Gulyás János
    *
    Szerkesztő:
    Wilt Pál
    *
    Adaptáció:
    Wilt Pál
    *
    Riporter:
    Wilt Pál
    *
    Szereplők:
    Deme Gábor
    *
    Notka Zoltán
    *
    Kosik György

    http://index.hu/kultur/musor/adatlap/60890

  3. Szilveszter szerint:

    “Kerestük az alapítvány vezetőjét, de nem vette fel a telefonját.”
    TEREMTŐ ISTEN!!! Vittünk virágot az emlékére! Ugyan hogy vehette volna fel a telefont! Média ökrei!
    (bárcsak felvehette volna!)

  4. Bubus szerint:

    Egy pont nálad van.

    De egy pont annál is, aki Tóth Miskát kérdezte, mert dacára az egyszerű kéréseknek, Miska nem nagyon tudott válaszolni.

  5. zuzu szerint:

    Bubus: Ez a Deme az a Deme? (Ha az index-es oldalon a nevére kattintasz, akkor kiad egy jópár más filmet is, amihez köze van, de 1 éves az emberek általában nem dolgoznak dramaturgként :))
    -> két Deme Gábor van. Lehet, hogy nemsokára kitalálják, hogy valójában a másik volt ott, és a pocoknak semmi köze az egészhez.
    Ha meg húsz centis jéghez vágta oda a gépet a vadember, akkor lehet, hogy átcsúszott a túloldalra.

    Egyébként Misi eddig sem tudott értelmesen nyilatkozni, de most mindent vitt:
    “Átnéztük a költségeket és úgy döntöttünk, hogy ezt a feladatot átadjuk ennek az alapítványnak. Az alapítványnak erre joga van, törvényi feltételek ezt megengedik, az alapítvány tehát jogszerűen vette át az intézményt.” – mondta Tóth Mihály polgármester.

    A Misi úr, a polgár hivaltalból, átadta azalapítványnak. Mert át lett adva nekik, mert megengedik a feltételek. Hogy átadják. Azalapítványnak.

    Hallani a hangján, hogy be van szarva, mert érzi, hogy hamarosan nála kopogtat a rendőrség, hogy feltegyen pár kérdést.

    Szerintem “szájmosató” Polgár György szerda óta tréningezi a csávót, hogy nehogy hülyeséget mondjon, és elszólja magát. Úgy látszik kevés volt az idő, de már nem lehetett tovább rejtegetni a média elől.

  6. zuzu szerint:

    Ügyvédje szerint azonban ártatlan: “Nagyon rosszkor, nagyon rossz helyen volt.” – Mi lesz a következő? Deme, az ember, aki ott sem volt?

    Ekkora peche nem lehet senkinek, hogy teljesen véletlen egy gyilkosság helyszínén van, ahonnan állítólag elsikkasztott ki tudja most már hogy mennyit és még segít is eltűntetni a videófelvételt. Ezt nem az ártatlan emberek szokták csinálni, hanem az elkövetők.

    Tuti tudja hol van a vas. Biztos odaadta valami cimbijének, hogy vágja meg a filmet, és az legyen rajta, hogy a kérdéses időben ő épp szendvicsért ment a büfébe. Megmondta a csávónak, hogy ha kész tegye be a garázsába. Kicsit még szórakozik a rendőrökkel, aztán hopp egyszer csak eszébe jut, hogy hát nem a dunába meg a szeméttárolóba dobta, hanem a garázsban van. És tényleg. És mi lesz rajta? Deme párizsis zsömlét majszol a postásfülke mellett és olvasgatja a hírdetéseket.

    Ébresztő! Ha azon videón olyan dolog lenne, ami csak egy picit is mellette szól, akkor már rég előkerült volna.

  7. Bubus szerint:

    A film a Port.hu szerint 2002-es. ( http://www.port.hu/tulelok/pls/fi/films.film_page?i_film_id=60890&i_city_id=-1&i_county_id=-1&i_where=2&i_topic_id=2 )

    Amúgy volt egy ilyen nevű filmes, de már csak pár nap, és őt lesz nehezebb megtalálni a google-on.

    A Deme szörny mindent visz, ez a törvény. A filmes senkit nem gyilkoltatott meg, és nem volt csepeli MSZP-tag sem, úgyhogy elhúz a nyusziba…

  8. hollósi szerint:

    Adalék ahhoz, hogy miért tartunk itt: Rosszkor volt rossz helyen az, aki a találkozót szervezte. Logikus, nem? Tragikomikus.

  9. én szerint:

    Egyre zavarosabb ez az alapítványi ügy. Most kéne egy tökös nyomozócsoport, mert sokmindent ki lehetne deríteni. Egyik ügy hozná elő a másikat. Hamar rend lenne.

    Egyébként minden h…ének – még a polgármesternek is – tudnia kellene, hogy egy iskolát NEM LEHET MŰKÖDTETNI csak a NORMATÍV TÁMOGATÁSBÓL! Számlák, fizetések, eszközök, karbantartás, takarítás…
    Gomdolom – mivel halmozottan hátrányos helyzetűek is vannak – kapnak támogatásokat a gyerekek. Mivel nem önkormányzati iskola, nem az alapítvány adja azt is? (Ezt nem tudom, lehet, hogy beszáll az ökormányzat). De ha le is hagyjuk a támogatást (pl. étkezési) akkor is van kiadás bőven. Miből? Honnan pótolták a hiányzó összeget?

    Az ügyvéd jobban tenné, ha hallgatna és nyilatkozatok helyett a perre készülne. Egyre nagyobb marhát csinál magából.
    Ha én rosszkor lennék rossz helyen – és túlélném – zavaromban biztos nem dugdosnám az ártatlanságomat bizonyító szervert.

    Ennyit malackáról és dr görénykéről.

  10. én szerint:

    …és ne hívjuk már tanárnak azt portás-biztonsági őr-segédpedagógus meg ki tudja még mit! Bármi, de nem tanár! Végzettség?

  11. Bubus szerint:

    Ugyan már én, a Gyurcsány-gyerek gimnáziumában kizárólag olyan középiskolai tanárok dolgoznak, akik nem azok. Ma már bárki lehet tanár, hála az MSZP-SZDSZ kulturális vívmányainak.

  12. miska72 szerint:

    Hatóság félrevezetésért kérem megindítani a BŰNTETŐELJÁRÁST!

  13. miska72 szerint:

    Sőtt ezzel a sorozatossan elkövetett hatóság félrevezetését követte el, ami még sújosabb!

  14. LB szerint:

    Bennem az elmúlt napokban kialakult egy kép, ami szinte biztos hogy nem fedi a teljes valóságot, de azért nem is elképzelhetetlen.

    Takács József, az iskolát működtető alapítvány vezetője rájött, hogy Deme, az iskola vezetője a saját zsebére dolgozik. Ezen kicsi berágott, egyeztetett a csepeli MSZP vezetőivel és úgy döntöttek, hogy Demét tartalékra teszik, mert az még sem megy, hogy a tudtuk és jóváhagyásuk nélkül saját zsebre dolgozik.
    Deme december 10-én a tisztújításkor kikerült a kerületi MSZP vezetéséből, majd ezt követően Takács közölte vele, hogy az iskolából is ki van rúgva.
    A “segédtanerő”, akit Deme alkalmazott az iskolában, szintén felmondott.

    Deme, miután nyilvánvalóvá vált számára, hogy kikerült a pikszisből, úgy gondolta, hogy tesz még egy kísérletet, ezért jan. 7-én de. felhívta Takács Józsefet, és kezdeményezett aznap estére egy személyes találkozót. Erre magával vitte a “segédtanerőt” is. (Hogy miért, azt ne kérdezzétek.)
    Takács József szintén fontosnak tartotta, hogy ne egyedül legyen ezen a találkozón, ezért többeket megkért, hogy ők is legyenek ott. Közülük Papp László az iskola szakképzésért felelős igazgatóhelyettese vállalta, hogy ott lesz.

    Hogy a találkozón mi hangzott el, nem tudom, de nem tartom kizártnak, hogy Deme megpróbálta zsarolni Takácsot, hogy elbocsájtása esetén kiteregeti az alapítvány szennyesét. Takácsot ez nem hatotta meg, és kitartott korábbi elhatározása mellett, talán még azt is közölte vele, hogy rendőrségi feljelentést is tesz.
    Ezt követően Deme kiment az irodából, a segédtanerő meg lelőtte Takács Józsefet és Papp Lászlót.

    Úgy gondolom, ezt előre nem beszélték meg, nem volt eltervezve, a “segédtanerő” magánakciója volt. Talán még az is lehetséges, hogy nem is akarta lelőni őket, csak Takácsot megijeszteni, ezért tartotta a fejéhez a pisztolyt, ami véletlenül elsült. Ezután bepánikolt és lelőtte Papp Lászlót is, majd saját magát is kézen lőtte.

    Ezt követően Deme valószínűleg beszart, mert rájött, hogy ebből már nem jöhet ki jól. A “segédtanerővel” feltörette a szerverszobát, magával vitte a videófelvételeket rögzítő szervert, és lehet, hogy még mást is.

    Egy dologgal nem számoltak, hogy Papp László rögzíti az irodában elhagzottakat és a rendőrség órákon belül rájuk talál.
    Hogy ezt a felvételt jelenleg a rendőrség nem hozza nyilvánosságra teljesen rendben van, hisz tartalmazhat olyan információkat, aminek nyilvánosságra kerülése akadályozná a további nyomozást.
    De amivel ezt indokolják (kegyeleti okok), elfogadhatatlan.

    Ha valaki azt gondolná, hogy fel akarom menteni Demét, téved.
    Csak értehetetlen az egész történet számomra.
    Deme egy többdiplomás politikus, akiről nem tudom elképzelni, hogy ne tudta volna előre felmérni, hogy gyilkosság esetén mi vár rá.

  15. én szerint:

    Sajnos így van Bubus. Nagy szégyen ez és remélem, hogy Magyar Bálint, mint fő kitalálója a sok oktatást ért hülyeségnek, minimum bíróság elé kerül majd az új kormány hatalomra jutásakor. Kiskorúak kárára elkövetett bűntettek miatt, mint pl kiskorúak veszélyeztetése. Hány gyerek jövőjét tette tönkre az idóta hallucionálásai bevezetésének kierőszakolásával?

  16. nekünk ment el az eszünk szerint:

    bárcsak minden mutyi kiderülne itt az ügy kapcsán!!!

  17. miska72 szerint:

    Tóth Mihály interjújában elhangzik a működtetésre NEM VOLT ELÉG PÉNZ!
    Miért nincs pénze az Önkormányzatnak? Mert TOMBOL A KORRUPCIÓ! Mert hozzá nem értő embereket alkakmaznak a hivatalban! Ki ezért a felelős? Dr. Szeles gábor jegyző! A törvény szerint a JEGYZŐ FELEL a törvényes működésért! A hozzá nem értésük miatt eggem 2004. szeptember 07.-től néztek hülyének! A jegyző a viselkedésem miatt jelentett be kizárást! A Közigazgatási Bírősági tárgyaláson 2 esetben bizonyosodott be, hogy NEM a viselkedésemmel volt a HIBA, hanem az ÜGYINTÉZÉSEL! Kettő, azaz 2 pert nyertem meg ÜGYVÉD NÉLKÜL! A Csepeli Önkormányzat 1.629. 000 Ft bírságot NEM rót ki! Etz a birságot a XX. kerületi Önkormányzat szabta ki a kizárás miatt. Tehát most akkor HOZZÁ NEM ÉRTÉS? VAGY KORRUPCIÓ TOMBOL A KERÜLETÜNKBEN?
    És HAMIS adatok alapján vagyok feljelentve! Ebben is benne van az ÖNKORMÁNZYT KEZE! Érik a következő botrány!
    Mert hogy a BILIT felborítom az már biztos!
    CSI azóta nem dolgozik itt!
    F. Ferencné azóta nem dolgozik itt!
    A. Enikő azóta nem dolgazik itt!
    B Gábor azóta nem dolgozik itt!
    Menekülnek a patkányok a sülyedő hajóról?

  18. miska72 szerint:

    Tóth Mihály akkor miért nem szabják ki az engedély nélkül épített építményekre a bírságokat?
    Miért a bejelentőt szivatják?

  19. miska72 szerint:

    Ha nem állok ki az igazamért akor 1.629.000 Ft birságot nem rónak ki!
    CSi meg mindíg azt nyilatkozta: ” A legjobb szakmai tudásunk szerint jártunk el”!
    Gazemberek vezetik az országot!
    Gazemberek vezetik a kerületet, eg egy Szélhámos!

  20. miska72 szerint:

    A CSEPELIEK A ZÖLD KIS-DUNAPARTÉRT
    CIVIL EGYESÜLET
    tisztelettel meghívja
    Önt
    az RSD Hollandi út menti partszakaszának alternatív fejlesztési lehetőségeiről szóló
    2009. január 20-án 18 órakor kezdődő

    ÉPÍTÉSZ FÓRUMÁRA.

    Meghívott előadók:
    Bánáti Béla (Bánáti+Hartvig Építésziroda Kft.)
    Dr. Schneller István, Főépítészi életműdíjas építész (Corvinus Egyetem)
    Kálmán Ernő DLA, Ybl-díjas építész, Magyar Építőművészek Szövetségének elnöke
    Puhl Antal DLA, Ybl-díjas építész (Puhl Antal Építészirodája Kft.)
    Skardelli György, Ybl-díjas építész (KÖZTI Rt.)
    Zádori Attila (Zádori és Társai Építész Stúdió Kft.)
    Helyszín: Gyermek és Ifjúsági Sport Centrum ebédlője
    Budapest, XXI. Hollandi út 8-10 Elérhetőségeink:
    http://www.kisdunapart.eu
    kisdunapart@citromail.eu telefonszám: 0620-4867784

  21. Kovács Ernő szerint:

    http://www.kommentator.eoldal.hu/ Az indexen befejeztem! A Csepel SC topik egyelőre itt található!

  22. obama szerint:

    Az azért érdekes, hogy az állítólagosan Kun által megfélemlített, megfenyegetett Deme elvitte, eldobta, elrejtette (hazúgságai miatt jelenleg szabadon választott) a szervert, majd vissza ment az iskolához, a rendőrök állítólag ott találták meg. Ekkor nem azzal jött elő, hogy tud a borzalmas ügyről, esetleg szemtanúja volt, és most úgy fél, hogy a nadrágjába csinál. Ha nem lett volna köze a gyilkossághoz biztosan így cselekedett volna, főként mert Kunt elvitték rendőri kíséret mellett mentővel, tehát nem volt mitől tartania, s mint tanult ember, azzal is tisztában lehetett, hogy Kun cselekménye tényleges életfogytot ér.
    Meggyőződésem, hogy Deme azért trükközik, mert reménykedik abban, hogy patrónusai valamilyen módon kimentik. Ismert az a Salamoni mondás “ha én egyszer kinyitom a számat, ha én egyszer elkezdek beszélni” Ez már sokaknak bejött.

  23. LB szerint:

    Obama!
    Nem véletlenül tünt el az a szerver. Deme, mint az iskola igazgatója, nagyon is jól tudhatta, milyen adatokat tartalmaz.
    Egyáltalán nem vagyok róla meggyőződve, hogy csak és kizárólag a videófelvételek voltak rajta.
    A kérdés csak az, hogy eldugta és még mindig megvan, vagy már “jó kezekbe” került, akik dolgoznak rajta.

  24. obama szerint:

    Tudok jó szakembert, aki szakértőként választ tud adni ha manipuláció történik a szerveren.

  25. LB szerint:

    Én meg olyat is tudok, aki az eltüntetett adatokat is képes visszanyerni.
    Persze ez nem olcsó és időigényes.

  26. Bubus szerint:

    Ha eddig nem lett meg a szerver, akkor már kevés esély van arra, hogy meglesz. Ha Deme kényszerítve lett volna, akkor a szerver már megvolna. Az a gyanúm, hogy azért nem mutatja meg, hová dobta a szervert, mert az neki egyenlő az életfogytiglannal.

  27. miska72 szerint:

    Meglesz az a szerver, csak idő kérdése!

  28. Ottó szerint:

    Az szerintem is kulcskérdés, hogy meg lesz-e a szerver vagy sem. De ha mást nem a lopást azt biztosan rá tudják húzni Demére. Hiszen bevalotta, hogy ő tüntette el. Egy szerver szerintem olyan 1 millióba kerül.

  29. Lilus szerint:

    Szerintem Deme Gábor azokban az időkben úgy szerezte be a diplomáit, mint a nagyon okos miniszterelnökünk. Olyan iskolákba járt, ahol számított a múlt, a KISZ stb, és amikor ment vizsgázni csak szóltak a tanárnak, hogy ő egy belevaló KISZ-es, ne feledje el, hogy nem szabad megbuktatni. Így aztán akár több diplomája is lehetett! Franciaországban is vannak, voltak ilyen iskolák ettől meg igazán nem kell elájulni. Így alakult ki a pártjukban, hogy vannak buta emberek, meg tanult buták.

  30. Dave szerint:

    Vajon hová lett az a rendőrség, azok a rendőrök, akik mindentől függetlenül az igazságot keresték? Azok a rendőrök már rég kiverték volna Deméből hol a szerver!! Megoldhatatlan ügy nincs. Ominózus szerverünk “jó” kezekben van, higyjétek el….

  31. már nem csepeli szerint:

    Ezt érdemes megnéznetek!IWIW,Deme fotó alatti hozzászólások,dr.Kovácsné Anasztázia ismerősei közt RUTHNER GYÖRGY/a gyilkos Deme védője/!De a képeit is nézzétek ám meg!!!!!!

  32. miska72 szerint:

    Ottó atól függ gány TB-s volt a szerver.

  33. miska72 szerint:

    De 1 milla az túlzás.

  34. miska72 szerint:

    Ezeket el kell hajtani, mint a magzatvizet!
    Gazemberek vezetik a kerületet, meg egy szélhámos!
    Gazemberek vezetik az országot!

  35. Ottó szerint:

    1 TB vinyó kb 120 ezer, mivel a szerveren tükörben vannak így mindig legalább egy másik ugyanolyan kell bele=240 ezer

  36. matyi szerint:

    Dr. Kovácsné Anasztázia [Zia] | Üzenek
    Megmentünk Gábor ! Az MSzP alapszervezet nevében megigérem hogy mindent megteszünk a megmentésed érdekében. A Rendöség is sáros más ügyekben, ha téged bukni hagynak ők is buknak ! Veled vagyunk Gábor ! K. Anasztázia MSzP alapszervezet
    PL! Ezt is olvastam a képe alat. ki másoltam!

    semit nem értek már …infartus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  37. kontrolcé+kontrolvé szerint:

    Hopsz. Nem jelent meg a hozzászólásom.

  38. CsepeliXXI szerint:

    Matyi!
    Ez nem semmi megjegyzés.Hol található pontosan?

  39. már nem csepeli szerint:

    CsepeliXXI!Az utlsó hozzászólásomba leírtam a részletes elérhetőséget!

  40. CsepeliXXI szerint:

    Köszi,megvan!
    Nem kamu beirás lehet,mert rákattintva az üzenőre,feljött a Kovácsné Anasztázia oldala.

  41. CsepeliXXI szerint:

    Izéééé….Szilveszter!
    Ehhez mit szólsz?

  42. LB szerint:

    Látta ma valaki a Naplót?
    Mivel vendégeink voltak, csak fél szemmel tudtam figyelni.
    Természetesen foglalkoztak a gyilkossággal és a körülményekkel is.
    Ma már Kossik úr azt állította, hogy novemberben tűnt fel nekik, hogy valami nincs rendben, túlságosan magasak a számlák. Korábban a Borsnak december elejét mondott.

    Beszéltek Tóth Mihállyal és Orosz Ferenccel is.
    Egyikőjüktől megkérdezték, hogy Takács József miért nem tett rendőrségi feljelentés. A válasz az volt, hogy a Jóska olyan rendes ember volt, adni akart még egy esélyt megtévedt barátjának!

    A riport még nincs fenn a TV2 oldalán, de ha felkerül, érdemes lesz megnézni. Ami még feltünt, végre talán a valódi beosztásukat említették, Demét mint az általános iskolai részleg igazgatóját, Takácsot mint az iskolákat irányító kuratórium vezetőjét.

  43. Szilveszter szerint:

    Csep!
    Mit kellene hozzá szólnom? Ha azt mondom, hogy lelkes pártkatona, akkor azért vagytok oda.
    Ha azt mondom, hogy szemét Fidesz provokáció, akkor meg elájultok.
    Fogalmam nincs ,hogy ki a hölgy, de ha mégis valóságos személy, akkor valószínűleg olyannak ismerte meg Gábort, aki soha nem lenne ilyesmire képes. Ezzel sokan vannak így, bármennyire is fáj ez Nektek.

  44. Laja szerint:

    Azért azt remélem nem veszi be senki, hogy valaki bűncselekményt leleplez, és azért nem jelenti, mert olyan jó ember. Elég átlátszó, emögött nyílván teljesen más van.

  45. asdf szerint:

    persze, hogy több. nem csak 3-4 milla.

  46. atata szerint:

    -Egy apró körülmény ami mára pártpolitikai érvek és ellenérvek között elveszett!
    A lóvé amiről itt szó van biztosan nagyobb- ezt mindenki sejti, DE MI LEHET A FORRÁS? Itt jön be a ló az ablkakon, hiszen az első meg- kérdezettek és az első riportok még a környéken grasszáló kábitószeresekről és dílereikről szóltak.
    Ez a felvetés azután hipp-hopp eltűnt a sajtóból. Pedig itt nem 3-4 milla a tét, a mindenki Jóskája erre jöhetett rá -hiszen akit még hívott és nem ment el szerencséjére, annak azzal érvelt, “hogy a te gyereked is ide jár” (ti. az állami általános részbe!) Ezen is gondolkodjatok el.
    -másik: a Rutner family egy Szadesz közeli több generációs ügyvédi család támogatójukat Soros Györgynek hívják többen közüllük Amerikában tanultak a fenti úr ösztöndíjjával.

  47. már nem csepeli szerint:

    Atata!Mindenben igazat adok!

  48. […] Tanári példamutatás? Saját tanítványára terelte a bűncselekményt […]

  49. […] Tanári példamutatás? Saját tanítványára terelte a bűncselekményt […]

  50. […] Tanári példamutatás? Saját tanítványára terelte a bűncselekményt […]

  51. […] Tanári példamutatás? Saját tanítványára terelte a bűncselekményt […]

  52. […] előbb átverni az őt kihallgató rendőröket, miként próbálta a gyilkosságot egy ráckevei cigány tanítványára kenni, hogyan lehetséges, hogy miközben szerinte mindent megtett, hogy azt a bizonyos szervert […]

Itt lehet hozzászólni !