Bangóné szerint az a korrupció, amiben nincs benne az MSZP

Csepel.info

Takács Krisztián (balra) Bangóné Borbély Ildikó (jobbra) fontos segítője

Takács Krisztián csak a saját pénzét vette el a közpénzből, ezért ítélték el csalárd módon – állítja Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője.

Az MSZP-s politikus asszony a Facebook oldalán háborodott fel azon, hogy csepeli párttársát hűtlen kezelés miatt jogerősen is elítélte a bíróság. Figyelem, az alábbiakban szó szerint a szocialisták korrupcióellenes állócsillagának gondolatait olvashatják arról, hogy ha ők nyúlják le a pénzt, az nem korrupció, mert akkor csak a jussukat veszik ki belőle. 

Csak a jussát vette el a közösből

“Önkormányzati képviselőnket ma azért marasztalta el és kötelezte 2,3 millió forint kártérítés befizetésére a bíróság, mert több mint tíz éve építeni mert a csepeli gyerekeknek egy focipályát – a saját pénzéből.”

– magyarázkodott a csepeli országgyűlési babérokra törő, ám Kabán élő politikus asszony nem sokkal az ítélethozatalt követően a Facebook oldalán.

Csakhogy Bangóné jócskán kifordította a valóságot. A közvagyon és a közpénz ugyanis nem a szocialisták saját pénze. Még akkor sem, ha ezt ők így érzik. Legalábbis a bíróság ezt állapította meg, és nem is először. Másodfokon, már jogerősen marasztalták el pénteken Takács Krisztiánt.

Gyilkosság, pedofília, tolvajok, rágalmazók

Takács ezzel még szürke eminenciás maradt a frakcióban. Mivel eddig “csak” magánokirat-hamisítás, rágalmazás és hűtlen kezelés miatt vonták felelősségre, a helyi szervezet gonoszsági versenyében dobogós helyezést sem tudott elérni.

A dobogó első helyén vitán felül a csepeli kettős gyilkosság miatt elítélt Deme Gábor áll. Ő életfogytiglani büntetését tölti jelenleg. A második helyezés sem vitatható. S. M. először a párt képviselőjeként molesztált egy fiúgyermeket 1998-ban, éppen a választások előtt. Akkor politikai okokból visszaléptették, de az MSZP-ben nem rendült meg a belé vetett bizalom. Éppen ezért pont gyermekvédelmi ügyekben számítottak a “munkájára”. Pont addig engedték gyermekek közelébe, amíg a második pedofil bűncselekménye miatt börtönbe kellett vonulnia. Sokak szerint ott is utána nyúlt a párt: elérték, hogy egészségügyi okokra hivatkozva idő előtt szabaduljon. Ez után legközelebb az MSZP-s pártházként működő Csepeli Munkásotthon élőláncában tűnt fel a bukott politikus. Utoljára pedig a harmadik lebukásakor, immáron (minimum) kétszeres visszaesőként került néhány évvel ezelőtt az újságok címoldalára.

A képzeletbeli dobogó harmadik helyezettje a csepeli lakásmutyi üggyel elhíresült Szentecky János. Ő ma is a csepeli szocialisták frakcióvezetője és szellemi vezére. Harmadik helyezése annak ellenére vitán felüli, hogy nagy értékű hűtlen kezelési ügyei még nem értek véget. Ezen túl aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt, felbujtóként elkövetett rágalmazás bűncselekménye miatt ítélték el jogerősen. A negyedik helyezést – szerintünk – Gulyás G. Gábor kapná meg. Az ő szűrét az ügyvédi kamara tette ki, ám sokan átkozhatják a mai napig a percet, amikor megismerkedtek vele.

Takács tehát – szerintünk – legfeljebb ötödik lehetne a csepeli szocialisták gonoszsági versenyén. Aki ezt vitatja, mondja el érveit a fórumunkban!

Csepel.info

Előzmény:

Lenyúlta a közpénzt: jogerősen is elítélték a csepeli MSZP-s politikust

3 hozzászólás “Bangóné szerint az a korrupció, amiben nincs benne az MSZP” bejegyzésre

  1. Szép József szerint:

    Sajátságos felfogás a pályáztatással kapcsolatban. Ha nincs pályázat, akkor felépítek valamit a saját pénzemen, aztán hogy ne járjak azért rosszul, kiveszem a közpénzből. Autópályát kellett volna építenie, aztán elvitatkozgatni azon, mennyibe is került. mint ahogy teszik ők a jobboldali pályázatoknál.

  2. […] bűncselekményt az MSZP volt képes egyetlen frakcióban összehalmozni, egyenesen elképesztő. A Csepel.info gyűjtötte össze, képzeletbeli dobogón összehasonlítva az elhíresült csepeli frakciótagokat. A dobogó első […]

  3. […] bűncselekményt az MSZP volt képes egyetlen frakcióban összehalmozni, egyenesen elképesztő. A Csepel.info gyűjtötte össze, képzeletbeli dobogón összehasonlítva az elhíresült csepeli frakciótagokat. A dobogó első […]

Itt lehet hozzászólni !