Bangóné kiáll hűtlen kezelésért elítélt párttársa mellett

Csepel.hu

Barátok közt: piros dzsekiben az előtérben Bangóné, Takács Krisztián és Szenteczky János – a két utóbbit már elítélték

Hiába ítélték el korrupciós bűncselekmény miatt, hűtlen kezelésért jogerősen Takács Krisztiánt, a csepeli MSZP frakció tagját, Bangóné Borbély Ildikó kiállt mellette. A politikus asszony Facebook oldalán próbálja a korrupciót semmiségként, hűtlen kezelő párttársát hősként bemutatni.

A csepeli MSZP frakció tagjai közül eddig kettős emberölés, sikkasztás, pedofil bűncselekmények elkövetése, különféle rágalmazások és más, kisebb bűntények miatt ítéltek el politikusokat. Ezek közül Takács Krisztián a hűtlen kezelés mellett magánokirat-hamisítást és rágalmazást követett el.

Eladta az önkormányzat tulajdonát az önkormányzatnak

A csepeli önkormányzat MSZP-s vezetése 2007 októberében iskolai sportudvar-korszerűsítésre írt ki pályázatot. Takács Krisztián cége műfüves focipálya építését nyerte meg. Innentől kezdve a csepeli focisták 10 éven keresztül neki fizették volna a Széchenyi István Iskola udvarán épített pálya bérleti díját. Amennyiben sikerült volna lebontani a Csepel SC stadionját és lakóparknak, idősek otthonának beépíteni a zöld területet, dőlt volna a pénz a politikushoz.

Csakhogy a Csepel SC bontása és beépítése Németh Szilárd és Hanzély Ákos közbelépése miatt nem sikerült, Takács Krisztián pedig túl mohónak bizonyult. A pálya egyik elemét ugyanis eladta az önkormányzatnak, pedig az már az önkormányzat tulajdona volt. Mintha csak a Margit hidat adná el valaki az államnak. Ez teljesen egyértelmű bűncselekmény, belső segítő nélkül nem is volna lehetséges. Itt is volt segítő, K. I-t Takács Krisztiánnal együtt ítélte el a bíróság.

Bangóné szerint ez nem bűn

Ha a Margit hidat adná el valaki, talán akkor is lenne politikus, aki védelmére kelne. Így történt most is. Bangóné Borbély Ildikó a Facebook-oldalán állt ki Takács Krisztián mellett, akit valóságos hősnek mutatott be.

„Önkormányzati képviselőnket ma azért marasztalta el és kötelezte 2,3 millió forint kártérítés befizetésére a bíróság, mert több mint tíz éve építeni mert a csepeli gyerekeknek egy focipályát – a saját pénzéből. Közben a közpénzből épülő állami stadionok körül virágzik a korrupció, de ez éppúgy nem zavarja a mai magyar igazságszolgáltatást, mint a miniszterelnök vejének, vagy éppen falubeli jó barátjának napi százmilliókkal való gyarapodása. Ezt tessék összeadni!”

– írta a politikus Facebook oldalán. Vagyis az, hogy a csepeli gyerekek tíz éven keresztül Takács Krisztiánnak fizettek volna a fociért, Bangóné szerint jótett. Sőt, mivel máshol szerinte nagyobb a korrupció, a kisebb tolvajokra nem is kellene figyelni.

Döbbenet mit művelt a csepeli MSZP

Amíg ember él a Földön, addig korrupció is lesz – állítják sokan. De amennyi bűncselekményt az MSZP volt képes egyetlen frakcióban összehalmozni, egyenesen elképesztő. A Csepel.info gyűjtötte össze, képzeletbeli dobogón összehasonlítva az elhíresült csepeli frakciótagokat. A dobogó első helyén szerintük a kettős gyilkosság miatt elítélt Deme Gábor áll. Ő életfogytiglani büntetését tölti. A második helyezés sem vitatható. A szocialisták egyik képviselője először egy fiúgyermeket molesztált. A párt ennek ellenére később pont gyermekvédelmi ügyekben számított rá. Önkormányzati tevékenysége a második pedofil bűncselekménye után szűnt meg. S.M. utoljára a harmadik lebukásakor került az újságok címoldalára.

A hírblog szerint a képzeletbeli dobogó harmadik helyezettje a csepeli lakásmutyi üggyel elhíresült Szentecky János. Ő ma is a csepeli szocialisták frakcióvezetője és szellemi vezére. Bár nagy értékű hűtlen kezelési ügyei még nem értek véget, aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt, felbujtóként elkövetett rágalmazás bűncselekménye miatt jogerősen elítélték. A negyedik helyezést – szerintük – dr. Gulyás G. Gábor kapná meg. A politikust egy ügyfele megkárosítása miatt zárta ki a Budapesti Ügyvédi Kamara, de rengetegen állították, hogy átverte őket. Takács Krisztián tehát – szerintük – legfeljebb ötödik lehetne a csepeli szocialisták képzeletbeli rangsorában.

Forrás: Csepel.hu

 

26 hozzászólás “Bangóné kiáll hűtlen kezelésért elítélt párttársa mellett” bejegyzésre

  1. Qqriq szerint:

    Bagóné nagyon gáz.

  2. Jobban szerint:

    “Más szemében a szálkát is meglátja, a magáéban a gerendát sem.”

  3. Jobban szerint:

    “Bangónének nem számítanak a magyar családok, a magyar gyerekek – Széttépte a Nemzeti Konzultációt…
    Az egyik megeszi, és kihányja a Nemzeti Konzultációt, a másik meg széttépi a Parlamentben.
    Ezeknek semmi sem szent. A család sem, a gyermekek sem.
    Bangónének nem számítanak a magyar gyerekek és a magyar családok, ezért pusztán politikai megfontolásból, és persze aljasságból széttépte a Nemzeti Konzultációt.
    Szégyen!”mindenszo.hu

  4. Dagobert bácsi szerint:

    Majd ha a Dagi helyén felépül a Nemzeti Köz-WC, neked is jóljönne a Nemzeti Konzultáció, ha netán kifogyna a Nemzeti WC-papír!

  5. Lili Züllig szerint:

    https://noizz.hu/szines/kihaltnak-hittek-megis-el-25-eve-most-lattak-eloszor-szurke-rokat/7ex79qh

    Én tegnap láttam itt az erdő melletti főúton szaladt át úttesten előttem. Gyönyörű állat. Ha lenne fedélzeti kamerám, most megoszthatnám ezt az élményt mindenkivel.

  6. Ábel Attila szerint:

    Csepelen sem haltak ki a vörös rókák. Bár ezek – kivételesen – nem hiányoznának senkinek.

  7. Qqriq szerint:

    Gyurcsányi képes volt felgyújtani a saját pártközpontját, hogy megsemmisítse a Gruevszki-ügy bizonyítékait, miután a sajtó feltárta, hogy ő és a családja ezer szállal kötődik súlyos nemzetközi bűncselekményekhez. Ahogy már több esetben, a nyomok most is gyurcsányi dolgozószobájához vezettek, ezért kellett azt lángba borítani. A tűz mindent eltüntetett és gyurcsányi megint röhög a markába.

  8. csak úgy ... szerint:

    Majtényi Károly, az Eötvös Károly Intézet (EKINT) elnöke a Klubrádióban mondta el, hogy Németh Szilárd mégis hajlandó elnézést kérni az intézettől, és kifizetni a bíróság által kiszabott pénzbüntetést.

    Németh az ügyvédjén keresztül üzente meg, hogy a szervezet személyiségi jogainak megsértése miatt elnézést kér, illetve kifizeti a sérelemdíjat és a perköltséget is azután, hogy kiderült, a másodfokú bírósági ítélet ellenére sem volt erre hajlandó, és ezért végrehajtást indítottak ellene.

  9. Jobban szerint:

    Hamar hazugságon kapták nagytudású Márki-Zay Pétert, most megy a bíróságra
    http://mindenszo.hu/hamar-hazugsagon-kaptak-nagytudasu-marki-zay-petert-most-megy-a-birosagra/

  10. Jobban szerint:

    “Budapest 2010 előtt csak százmilliárdos adósságoktól, közbeszerzési szabálytalanságoktól és használhatatlan tanulmányoktól volt hangos, szinte nem volt olyan közszolgáltató, ahol ne indultak volna rendőrségi eljárások. A BKV-t súlyos eladósodottság és elavult eszközpark jellemezte.”http://mindenszo.hu/ez-az-igazsag-a-baloldal-kifosztotta-budapestet/

  11. Dagobert bácsi szerint:

    Némethre vall, hogy nem tiszteli a törvényt! Ugyanis a bíróság ítéleteit végre kell hajtani, ezt ne tudná a kormánypárt alelnöke? Mit tenne vajon, ha nem ők, hanem az ellenzék kormányozna? Hol szocializálódott ez az ember?

  12. Jobban szerint:

    Civilek mucsán
    “Felsőrendűségi komplexusuk már önmagában is megmosolyogtató, hiszen hosszú ideje nincsenek abban a helyzetben, hogy ők mondják meg, mi a kultúra része, és mi nem. Különösen komikus, amikor másokon gúnyolódva éppen róluk derül ki, hogy még annak a minimális tudásnak sincsenek a birtokában, amit egy magát a kultúrában jártas értelmiséginek valló, a tv-ben nyilatkozó embertől elvárhatnánk..épp ők váltak szánalmasan provinciálissá. Tegyük hozzá, nem először…” http://mozgasterblog.hu/blog/civilek_mucsan

  13. Dagobert bácsi szerint:

    Most nem milliárdok folynak el, hanem százmilliárdok!

  14. pl szerint:

    Qqriq szerint: má’elnézéstdetegyakorlóelmebetegvagy?

  15. Qqriq szerint:

    Nono, emlékezz csak vissza, mi történt 8 évvel ezelőtt! Gyurcsányi akkor a saját házát gyújtotta fel, hogy terhelő bizonyítékokat semmisítsen meg, majd pár napra rá a korábbi kormányszóvivője “öngyilkosság” áldozata lett. Mindez közvetlenül a választások előtt! Daróczi néhány nappal előtte egyeztetett le gyurcsányival egy személyes találkozót, de ez a tűzeset miatt elmaradt. (Lehet, hogy megzsarolta gyurcsit?) Majd hirtelen “öngyi” lett, a laptoptját pedig üzlettársa, Batiz András vitte el a helyszínről, azt állítva, hogy az a cége tulajdona és üzleti titkokat tartalmaz, így a rendőrség nem foglalta le. Valószínűleg azon lehettek a terhelő információk másolatai. Állítólag a szaunából indult ki a tűz, azonban a szaunát senki nem használta akkor.

  16. XY szerint:

    És a strandnál mit keresett a volt csevakvezető énektanár szilárd barátja a werner péter hadd kérdezzem meg? persze ezek is megérik a pénzüket csak nem kéne bort inni és vizet prédikálni a sok fa szoborról és faipari osztályos dolgot már nem is említem. Ja meg a kalózhajós játszóteret gondolom minimum 120 e ftért őrzi az őr ami jarulékokkal simán megvan több mint másfél milla per év!

  17. Jobban szerint:

    Valóban nem kellene bort inni és vizet prédikálni. “A csepeli értékek és érdekek” úgy vélem “markánsabb” fejlődést diktáltak mint ami megvalósult 4 ciklus, azaz 16 év alatt. A most megválasztott országgyűlési képviselő (Dr. Szabó Szabolcs) is minden egyébbel foglalkozik (LMP, CEU, ????) csak Csepellel nem. Az a lényeg, hogy balliberális politikus. Ha rend lenne egyesek fejében, akkor az számítana, hogy mit tett a kerületért és nem az, hogy azt vallja, hogy balliberális politikus.

  18. Jobban szerint:

    “A kö­rö­zött bű­nö­ző­vel évek óta több cég­ben is, üz­let­társ­ként, ba­rát­ként a le­hető leg­szo­ro­sab­ban mű­kö­dik együtt Gyur­csány Fe­renc. Cve­tan Va­szi­lev ellen a le­hető leg­ma­ga­sabb, Vörös Ri­asz­tás fo­ko­za­ton adott ki el­fo­ga­tási pa­ran­csot az In­ter­pol. Bűn­tár­sa­i­val 600 mil­li­ár­dot lop­tak el.”

    http://mindenszo.hu/voros-ri%C2%ADasz%C2%ADtas-nem%C2%ADzet%C2%ADkozi-ko%C2%ADro%C2%ADzest-adtak-ki-gyur%C2%ADcsany-uz%C2%ADlet%C2%ADtarsa-es-ba%C2%ADratja-ellen-in%C2%ADter%C2%ADpol-voros-ri%C2%ADasz%C2%ADtas/

  19. Dagobert bácsi szerint:

    Marhára be vannak szarva a macedón bűnöző befogadása miatt, hogy most Gyurcsányt hozzák elterelésként összefüggésbe egy bolgár bűnözővel!

  20. Qqriq szerint:

    Az emberek nem buták és jól tudják, hogy a rossz dolgok hátterében általában soros és gyurcsányi állnak. Várhatóan ezt fogják bizonyítani az uniós és az önkormányzati választások is. Hiába csinál az ellenzék bármit, a nép tudja mit kell tennie. Akinek ez nem tetszik, azt senki nem tartja vissza, hogy elhagyja az országot, a vasfüggöny már rég leomlott!

  21. Jobban szerint:

    “A DK iroda belülről meg sem sérült! – Csak a tető! Mégis akkor hogyan tűntek el a dokumentumok?”
    http://mindenszo.hu/a-dk-iroda-belulrol-meg-sem-serult-csak-a-teto-megis-akkor-hogyan-tuntek-el-a-dokumentumok/

  22. Jobban szerint:

    “…a cégbírósági iratok pontosan bizonyítják, hogy a Gyurcsány-Dobrev házaspárnak szoros üzleti kapcsolata, közös cége van a nemzetközi körözés alatt álló Vassilev famíliával. A cég neve: Cellum Bulgaria AD. Üzlettársaikat és személyes, jó ismerőseiket egy bank kirablása és pénzmosás miatt körözi az Interpol”
    http://www.origo.hu/itthon/20181123-dobrev-klara-bizonyara-amneziaban-szenved.html

  23. kérdezem szerint:

    Jobban!!! VEGYÉL MÁR LEVEGŐT! ÁLLJÁL MÁR LE! KI kíváncsi a linkelgetéseidre???
    Ennyi időd van?

  24. Szabó Imre szerint:

    Orbánt vajon ki fogja befogadni, amikor kiszabják rá a börtönbüntetést???
    A gazdája Putyin esetleg?

  25. Dagobert bácsi szerint:

    Szerintem Macedónia befogadná! A szállása és ellátása is meglenne külön költség nélkül, a GRUEVSZKINEK FENNTARTOTT HELYEN!

Itt lehet hozzászólni !