Folytatódik a labdarúgó torna

Székelyhon.ro

Újabb meccsekkel folytatódik ma a 6. Székely-Magyar Utánpótlás Labdarúgó Torna, melyen külhoni és anyaországi utánpótlás csapatok mérik össze erejüket és focitudásukat.

A 6. Székely–magyar utánpótlás labdarúgótornán két korosztályban (U11 és U13) összesen 16 erdélyi és 8 anyaországi csapat vesz részt: FK Csíkszereda, Kovászna Utánpótlás Központ (a Kézdivásárhelyi SE és a Baróti VSC közös csapata), Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, Szovátai Sportklub Egyesület, Csepel Utánpótlás Egyesület, Pestszentimrei SK, Gyergyószentmiklósi Jövő FC, Marosvásárhelyi SE, Székelyudvarhelyi FC, Transylvania Utánpótlás Központ (a Kolozsvári Dribli, a Nagyváradi AC, az FK Kraszna és az Érmihályfalvi Unirea közös együttesei), Nagykanizsai FC és Székesfehérvári Videoton FCF Baráti Kör Egyesület.

 

A torna két helyszínen zajlik: az Erőss Zsolt Aréna melletti műgyepes pályán (U11), illetve a Márton Áron Tehetséggondozó Központ műfüves pályáján (U13). A mérkőzések hétfőtől péntekig zajlanak, naponta 9 és 13 óra között. Mindkét korosztályban két hatos csoportot alakítottak ki, a körmérkőzéses torna végén a csoportok első két-két helyezettje játssza az elődöntőket, a zárónapon pedig a helyosztókra kerül sor. A csapatok 6+1-es felállításban játszanak, a pályaméretek 50×35, illetve 60×40 méter, a kapuk mérete 5×2 méter, a játékidő pedig 2×15, illetve 2×20 perc. A mérkőzésekre a belépés ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Székelyhon.ro

Itt lehet hozzászólni !