Családi Sportnap

Csepel.hu

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület szervezésében Családi Sportnapot tartottak az egyesület Hollandi úti sporttelepén.

Révész Dániel, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület elnöke elmondta, az ovis Bozsik-program keretében tartott rendezvény célja az volt, hogy a szülők is betekintést nyerhessenek az egyesület munkájába, megismerkedjenek az edzőkkel és lássák a gyermekeikben rejlő tehetséget.
– A Magyar Labdarúgó Szövetség előírása, hogy az Ovi-foci programban részt vevő egyesületeknek tavasszal négy olyan rendezvényt kell szervezniük, ahol az óvodások együtt focizhatnak. Az ezt megelőzőeket hétköznap tartottuk, kétszer a Laurencz László Sportcsarnokban, a harmadikat pedig már a Hollandi úti sporttelepen, de ott a szülők csak mint nézők vehettek részt. Ezért döntöttünk úgy, hogy negyedik alkalommal hétvégére tesszük az eseményt, hogy több szülő is el tudjon jönni az eseményre.

Sok felnőtt nemcsak a pálya széléről figyelte gyermekét, hanem be is álltak focizni. Az egyesület Hollandi úti sporttelepén ugyanis két pályán lehetett mérkőzéseket játszani: az egyiken a gyermekek a felnőttek ellen, míg a másikon vegyes összetételben focizhattak. Ezen kívül többféle ügyességi és mozgáskoordinációs feladat is várta a legkisebbeket. A programon 10 óvoda óvodásai vettek részt, összesen mintegy negyvenen. A gyermekek érmet és emléklapot kaptak ajándékba.
A rendezvényre kilátogatott Borbély Lénárd, Csepel polgármestere is.

Az egyesület minden kedden 18-19 óra között a Hollandi úti sporttelepen közös edzésre várja az óvodás korú gyermekeket.

Az eseményről készült rengeteg kép itt.

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !