Nagyszabású útfejlesztés a kerületben

Csepel.hu

Jelentős önerőből, valamint a Kormány támogatásával, polgármesteri programon részeként vágtunk bele a kerületi útépítésekbe évekkel ezelőtt – írja Borbély Lénárd polgármester a közösségi oldalán, hozzátéve, hogy van mit rendbe tenni.

Azóta viszont számos útszakaszt megépítettek, a munkát pedig gőzerővel folytatják, hogy előbb-utóbb minden csepeli útszakasz megújuljon.

A múlt héten az Örvény, az Erkély és az Orgonás utcákkal végeztek, jelenleg a Harmatos, a Varjú, a Móri és a Zsilvölgyi utcáknál zajlanak a munkálatok. A következő napokban pedig a Mázoló utcában indul a munka.

Csepel.hu

 

4 hozzászólás “Nagyszabású útfejlesztés a kerületben” bejegyzésre

 1. Betke szerint:

  Varjú utcától már csak egy pár lépés a Sármány utca (2 telek hosszúságú) és a Kondor utca vége, ami valami oknál fogva lemaradt, amikor az egész Kondort felújították. (Sármány – Szent István közötti szakasz) Ez is nagyjából 3 telek hosszú. Mindkét szakasz folt hátán folt!

 2. pl szerint:

  emergency, emergency, fucking your mother

 3. Nagyapó szerint:

  Óbuda és Újpest polgármestere sem támogatja az új Aquincumi híd megépítését
  A mi határozott álláspontunk az, hogy nem szeretnénk több forgalmat Újpestre, mert abszolút a forgalom megnövekedésére lehet számítani” – magyarázták a polgármesterek.
  Hát nem érdekes?

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 4. kormánypárti kitiltott szerint:

  Nem sajnálom tőlük, csaxólok előre!

  A régi utak felújítása? Nem a #KariGeri félék, hanem a Borbély félék.

Itt lehet hozzászólni !