Hároméves a Rákóczi Kert

Csepel.hu
 
Három éve nyitotta meg kapuit a Rákóczi Kert – Családok Parkja, mely változatos, izgalmas programokkal várja a látogatókat.
Az itt dolgozó maroknyi lelkes csapatnak köszönhetően évről évre egyre népszerűbb és kedveltebb az intézmény.

Legyen szó sportról, oktatásról, szabadidőről, itt valamennyi korosztály megtalálja a számára legérdekesebb tevékenységet, elfoglaltságot. Az önkormányzat jóvoltából a kismamáknak tartott angoltanfolyamot, az önvédelmet és a senior fitneszt térítésmentesen vehetik igénybe a kerületben élők. Az élményfestés az egyik legnépszerűbb program, legutóbb több mint hatvanan alkottak együtt, de sokan csatlakoznak az edzésekhez is. A gyerekek nagyon szeretik a kreatív foglalkozásokkal egybekötött születésnapi bulikat, de rendkívül sikeresek a nyári táborok is. Az évek során igazi közösség formálódott, barátságok szövődtek, családias légkör alakult ki.
 
Sokan szívesen jönnek a különleges játszótérre, kipróbálják a futókört, vagy éppen gitározni tanulnak. A Rákóczi Kertben az ünnepnapokhoz kapcsolódóan is rendszeresen szerveznek programokat. Húsvéthétfőn nyomkövető tojáskeresést tartottak, mely sokféle ügyességi és kreatív foglalkozással egészült ki.

Itt lehet hozzászólni !