Megújulnak az utak Csepelen

Csepel.hu

Az elmúlt időszakban gőzerővel zajlottak az útépítések Csepelen. Jelentős kormányzati forrásból több útszakasz is megépült. A munkálatok most folytatódnak. Borbély Lénárd polgármester a Facebook oldalán jelentette be, hogy nemrég elindult a Borókás és az Erkély utca rendbetétele.

A munkák után újabb útszakaszok következnek.

Információink szerint a következő ütemben a Borókás, a Mátra, az Orgonás és az Örvény utca fog következni. A kormány által finanszírozott beruházások összege eléri az 1 milliárd forintot.

Csepel.hu

8 hozzászólás “Megújulnak az utak Csepelen” bejegyzésre

  1. Előd Erika szerint:

    Nagyszerű. Mint egykori csepeli örülök minden jó fejleménynek Csepelem. Csak így tovább!!

  2. Nagyapó szerint:

    Remélem hamar indul a Táncsics u. helyreállítása a KORMÁNY segítségével!

    Ceterum censeo…A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. Tóth Ervin szerint:

    Remélem ne úgy, mint a II. Rákóczi Ferenc úton a járda a karácsony Sándor utcától a Kőkeresztig. Az a rés minősíthetetlen. Dimbes dombosra van simítva az aszfalt, Van, hogy a gázcsap tokja 3 centit is kiáll a szintből. Egy sikos úton bizonságosan nem lehet közlekedni rajta, mest elcsúszik az ember a ferde szintkülönbségeken. Més száraz időben is a lába alá kell nézni az embernek. Végig kell nézni az egészet. Ki volt az, aki egy ilyen aszfaltozást átvett? Azzal megfizettetném a költségeket.

  4. László szerint:

    Erdély utca, hol készült az a kép Erdélyben? A KORMÁNY segítségével Csepel átlép a XIX.századba…ceterum.

  5. Betke szerint:

    A kátyús, folt hátán folt utcák mikor kerülnek sorra? Sármány utca, Kondor utca vége, Vércse utca, Szebeni út vége, Erdősor u. vége, Ezek lehet nem olyan látványosak, de erősen javitásra szorulnak.

  6. csepelikerdezo szerint:

    Gyula,
    A Kőrösi utcában már 2011ben is volt fekvőrendőr. Ne légy hülye 😉

  7. Gyula szerint:

    A faszom jár át ott, a minap néztem, de Királyerdő tele van rakva, a futóművet 30-nál agyonvágja, persze a Királymajorba nem jutott, pedig itt a játszótér is. Itt rohad, büdösödik még a falevél is, szóval megköszünjük, nyugalom.
    Mindegy is, de az ott mókás.

Itt lehet hozzászólni !