Oltási akcióhét: Több mint 5000-en vették fel az oltást a Tóth Ilona szakrendelőben

Csepel.hu

Sikeres volt az Oltási akcióhét Csepelen – tudta meg portálunk. Információink szerint meghaladta az 5000-t a múlt héten a szakrendelőben beoltottak száma. A hétköznap reggel 7 óra és este 7 óra között tartó oltakozás során zömében a harmadik oltást vették fel az emberek, de szép számban akadtak olyanok is, akik most adatták be az elsőt. Az oltások beadását mintegy ötven egészségügyi dolgozó végezte két műszakban. Az adminisztrációs terhek enyhítésében ugyanakkor a csepeli önkormányzat cége, a Csepeli Városkép Kft. és a kormányhivatal munkatársai segédkeztek.

Miközben országosan folytatódik az Oltási Akcióhét, a Tóth Ilona szakrendelő csak a múlt héten vett részt az akcióban. Regisztrációval és előzetes időpontfoglalással azonban továbbra is elérhető az oltás a helyszínen. A Szputnyikon kívül mindegyik oltás a rendelkezésre áll.

Csepel.hu

2 hozzászólás “Oltási akcióhét: Több mint 5000-en vették fel az oltást a Tóth Ilona szakrendelőben” bejegyzésre

  1. Ibolya szerint:

    És miért is nem lehet tovább folytatni?
    Hiszen bevált,nem ?
    Az önök által megadott regisztrációs bejelentkezés maga a ” tébolyda “.
    Kaptunk egy decemberi napot,sem óra,sem perc,sőt,amikor rákerestem,senki sem tudott róla.
    Akkor most mi is van ??
    További információkat kérünk.

  2. Nagyapó szerint:

    Ibolya! Ahogy önök olvashatják, “Az oltások beadását mintegy ötven egészségügyi dolgozó végezte”. Ezeket a dolgozókat más területről vonták el, így ott orvoshiány miatt nőtt a várakozás. Egyszerű a megoldás, önök átbuszoznak a Jahn F. kórházba és oltakoznak!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !