Hat utca újul meg a kerületben

Csepel.hu

Folyamatosan épülnek az utak Csepelen. Az elmúlt két év alatt 37 utcaszakaszon 13 és fél kilométer út épült meg a kerületben – írja a Csepel.hu

A munka folytatódik, ezúttal a Borókás, a Darázs, az Erkély az Örvény, az Orgonás és a Mátra utcák kerülnek sorra, ahol az útépítés mellett nemcsak a csapadékvíz-elvezetés lesz megoldva, hanem járdaépítésekre is sor kerül.

A kormány támogatásával induló felújítások a napokban kezdődnek meg.

Csepel.hu

3 hozzászólás “Hat utca újul meg a kerületben” bejegyzésre

  1. Gyula szerint:

    Némelyiket, akárhol, válogatni em kell, elkezdhetnétek kátyúzni is. Táncsiccsal mi van?

  2. azta szerint:

    Nálunk is jól megoldották: A csapadék az útról lefolyik a járdára…onnan meg befolyna az udvarra, ha nem lenne egy bukkanó a kapunál. Egy tisztességes víznyelő nincs a környéken. Ha egy kicsit több eső esik, akkor gyalog kerülni kell egy utcát visszafelé, mert nem tudunk kimenni a Széchenyi felé. Autóval sem mennék neki a tónak, ami időnként kialakul. Oda egy híd is elkelne.
    Ráadásul csak a mi szakaszunkon nincs fekvőrendőr. Mindenkinek ez a gyorsulási szakasza, ahol be akarja hozni a késését. A burkolat az szép, tényleg. Kicsit hepehupás, éjszaka a hangsebességgel közlekedők fölvernek a legszebb álmomból; huppanva landolnak, aztán röpülnek tovább.

    A Táncsicson építik a gimit, biztos le fogják zárni azt a részt egy időre.

  3. kiss jano szerint:

    lehet,hogy rosszul emlékszem nem 2,5 mrdFt kapott a kerület a kormánytól a föld útak aszfaltozására ??

Itt lehet hozzászólni !