Titokban telepítik be a hajléktalanokat Csepelre

Csepel.info

A hajléktalanszállókban bőven lenne hely

Karácsony Gergely most a fővárosi fenntartású Duna utcai nyugdíjasházba költöztetett hajléktalanokat – természetesen az ott lakók, a csepeliek és a kerület vezetésének megkérdezése nélkül – derült ki a szerdán reggel, a Fővárosi Közgyűlésen.

Miközben a csepeli hajléktalanok számára a Csepel Művek területén kialakított szálló félig üres, Karácsony Gergely főpolgármester minden lehetőséget megragad, hogy kerületünk központjába telepítse át a belvárosi hajléktalanokat.

Karácsony Gergely először Csepel központjában próbált hajléktalanszállót építeni. Amikor ez kiderült és a csepeliek megakadályozták a szálló befejezését, a fővárosi önkormányzat dolgozóinak kialakított Rákóczi tömbbe költöztetett hajléktalanokat – a tanároknak, köztisztviselőknek és orvosoknak kialakított lakásokba. De ott sem volt elég üres hely. Így most a szintén fővárosi fenntartású Duna utcai Nyugdíjas Házról derült ki, hogy – nyugdíjasok helyett – hajléktalanokat költöztettek. Mindezt természetesen titokban.

A történtekről Borbély Lénárd polgármester számolt be a Facebook oldalán.

Karácsony Gergely legfontosabb ígéretei között volt, hogy főpolgármesterként minden tette nyílt és átlátható lesz, és soha nem tesz olyat, amivel a polgárok nem értenek egyet. Ígért még egyebet is. Például azt, hogy nem fog politikai leszámolásokba, bosszúhadjáratokba kezdeni.

Ám Karácsony Gergely már beiktatása utáni napokban olyan bosszúhadjáratba kezdett, amire Budapest történelmében még soha nem volt példa.

A főpolgármester az összes fejlesztést leállította a nem balliberális vezetésű kerületekben, így Csepelen is, a forrásokat pedig áttette az ellenzéki vezetésű kerületekbe. Karácsony Gergely 2019-ben még azt sem tudta hol van Csepel, most azonban úgy tűnik a főváros putrijának nézi, ahova kidobhatja a neki nem kellő embereket.

Csepel.info

49 hozzászólás “Titokban telepítik be a hajléktalanokat Csepelre” bejegyzésre

  1. kormánypárti szerint:

    Szerintem ez felháborító!!! És Szabókának mi a véleménye erről? A csepeli lakosok érdeke az első számára?

  2. rohadtnarancs szerint:

    Nagyapó és barátai pihengetnek …. 😉

  3. László szerint:

    Ez veszélyes! Hernádit lecsukták már? Valaki áttolhatná már a határon….

  4. Dórika szerint:

    Érzi a vesztét a nyomorék féreg, szét égette magát az előválasztáskor, most meg pánikszerűen műveli a baromságokat!

  5. Dórika szerint:

    Hogy azt higgyük, csinál valamit!

  6. kismiska szerint:

    Természetesen az nincs kifejtve hogy milyen “hajléktalanokról”van szó,az utcáról összekapart drogos,alkoholista stb.személyekről vagy mondjuk lakásukat elvesztett idősebb személyekről akik csak ebben az értelemben hajléktalanok.

    Felfrissíteném Ábel Attila emlékezetét hogy a “Rákóczi tömbösökről” is kiderült hogy munkával rendelkező de alacsony keresetű emberekről volt szó akik nem tudtak piaci áron lakást bérelni ezért voltak “hajléktalannak” bélyegezve.
    +azok a lakások a főváros tulajdonában vannak ezért van joguk bárkit odaköltöztetni,mit szólna hozzá a csepeli önkormányzat ha beleszólnának fentről hogy az önkormányzati lakásokba kiket költöztet?

  7. Horváth János szerint:

    A cikk aljas, de uszításra alkalmas!

  8. pl szerint:

    “A cikk aljas, de uszításra alkalmas!”… mint ahogy az itt szokásos. Fáradhatatlanul, szüntelenül uszítanak…
    Amúgy miféle hajléktalanok lennének a képen? Én még nem nagyon találkoztam “motyó” nélküli hajléktalannal…

  9. PáLoS TReND szerint:

    A címben foglaltakkal szemben az orrbavágó valóság az, hogy nem titokban történnek ezek az embertelen folyamatok!
    A lelki hajléktalanság (KÖZÖNY!!!) azonban mára már jóval veszedelmesebb formát öltött ezen a történelmi helyszínen…- hiszen, ha rendre jellem és fajidegen ferdehajlamú deviáns egyedeket (Szabó Szabolcs!) szavaznak meg 1 közösség képviselőjének, “vezér-egyéniségének”, akkor ott már semmi esély nincsen a “donornak” ún. gyógyulásra!!!
    https://libernyak.blogstar.hu

  10. László szerint:

    Ezek szabadúszó herbálosok ellenzéki kerületekben.

  11. PáLoS TReND szerint:

    Nálad az igazság!!!…- ugyanis naprakész diagnózist adtál a “vér-rák” okáról Csepel-Soroksáron!!!
    “A leukémia vagy fehérvérűség a vérképző rendszer rosszindulatú daganatos megbetegedése, melyre a vérképzésben részt vevő csontvelői sejtek kontrollálatlan szaporodása jellemző.”
    https://hu.wikipedia.org/wiki/Leuk%C3%A9mia

  12. PETRA szerint:

    Folyamatosan uszítják itt az ember.t Tiszta szivemből kivànom, hogy a cikk szerzője hasonló sorsra jusson és majd akkor okoskodjon.
    Szégyelje magát!

  13. Gyula szerint:

    Megint a kamu, a feszkó,…

  14. Nagyapó szerint:

    Megszólalt a moslékkoalíció csepeli kórusa a hajléktalanokért! Remek, de Vigyori miért nem a hajléktalanszállókra küldi az utcán lakókat? Helyette beteszi őket a nyugdíjasok közé – terjesszék az öregeknek a covid vírust, mert a dk szerint MENNÉL TÖBBEN HALNAK, ANNÁL ROSSZABB ORBÁNNAK! (A’la Ceglédi Zoltán)
    Köszönik a nyugdíjasok, gondolom meggondolják, hogy kire szavazzanak!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  15. kismiska szerint:

    Nagyapó alá tudja támasztani TÉNYEKKEL hogy olyan “hajléktalanokról” van szó akikre a bemutatott fényképpel szeretne utalni a szerző és akik veszélyesek bármilyen módon a régebbi bentlakókra?

  16. László szerint:

    Nagyapó! Jönnek a külföldiek, többet is megkérdeztek semmilyen vizsgálat, papír nem szükséges a beutazáshoz. Román határ le van már zárva?

  17. Hahaha szerint:

    Na mehettek a Karigeri kolbiját csókolgatni. Annyira oda voltatok érte,nesztek,rászarik az asztalotokra 😀 Sok majom aki ment rászavazni,mert mekkora jó lesz majd nekünk…jó lett…ettől jobb lenne ,akkor már elkellene rontani

  18. Nagyapó szerint:

    kismiska! Amennyiben tud magyarul tudja, hogy a hajléktalan az, akinek nincs hajléka. Menjen a Deák-téri Spar mellé és tájékozódjon!

    László! A békemeneten résztvevő külföldiek oltottak, mivel ha nem oltottak nem akarnak fertőződni. Ilyen egyszerű. A magyarok pedig nem dőltek be a DK propagandának, így védettek. Apropó a moslékkoalíció összejövetelén mindenki oltott volt?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  19. Gyula szerint:

    Fater, ti mind oltottak voltatok? Ne szivass már a ruppótlan hülye dumáddal.

  20. Atesz szerint:

    Persze, hogy oltottak mind. Demagógiával, hülyeséggel és szűklátókörűséggel leginkább. 🙂

  21. László szerint:

    Mitől lennének védettek a magyarok? Nyunyókás mondta magának? Aki azóta ki tudja hol van?

  22. pl szerint:

    “A békemeneten résztvevő külföldiek oltottak, mivel ha nem oltottak nem akarnak fertőződni. Ilyen egyszerű.”
    Mekkora hülyeséget írtál, ráadásul se füle se farka nyelvtanilag sem, (ha átolvasod újra) de mit is bizonyítanál mivel? Feltételezéssel? Vagy estére kannás bor? Vagy hó vége van, és annyira sietsz a pénztárhoz, h át sem olvasod amit kiteszel?

  23. László szerint:

    A videóhoz hozzátenném, az össznépi kocsmaként üzemelő tippmix-kaparós-kávéztató nemzetinek mondott dohányboltokat beszüntetném. A féldekást, vodka vodicska és társai májbarát-agydurrantó tüskéket megszüntetném. Mióta a trafikok léteznek meghatványozott az alkoholisták, szenvedélybetegek száma. A dohányosok száma semmit nem csökkent. Visszaadni mindet a multiknak. Úgy is csak pár család gazdagodik rajta. Nemzeti vietnámi honfitársunknak 120 db.trafikja van. Mennyit pénzt oszthat vissza a fidesznek?

  24. Qwert szerint:

    Rtl híradóban volt egy gyilkos. Hír nyista?

  25. Qwert szerint:

    Rtl híradóban volt egy gyilkos. Hír nyista?
    Ezek vagytok.

  26. Lali szerint:

    Ez a csepelinfo már régen nem csepelről szól, hanem inkább egy pártújság.

  27. pl szerint:

    Rettegnek az Örsvezér téren a hajléktalanaktól…
    Rettegnek a nyóckerben a hajléktalanaktól…
    Rettegnek a Kispest, Kossuth téren a hajléktalanaktól…
    Rettegnek a Ferencvárosban a hajléktalanaktól…
    stb, stb, stb…
    Bezzeg Csepelen nem retteg senki a hajléktalanoktól, csak Karácsonytól…

  28. Nyugger szerint:

    Sajnos a fidesz vezetése alatt is ugyanolyan ZOMBIELAND volt, van, lesz csepel. Nem lehet úgy közlekedni, hogy a karácsony sándornál nem kunyizanak. Rendszeresen ott van egy nagy darab újmagyar állapolgár, aki gerincmütetre hivatkozva kéreget. Aztàn babakocsit tolva 18 évesen már nagymama is folyton rászáll az emberekre.

  29. pl szerint:

    “Karácsony Gergely főpolgármester úr minden igyekezete ellenére sem győzi a hajléktalanok elszállítását, mióta az 0rbán kormány rezsicsökkentése olyan sikeres lett, hogy ezrek kerültek utcára. A fideszes kormány minden pénzt elvon a budapesti önkormányzatoktól, a képviselőket is szinte az utcára szorítva kéregetni.
    Eközben Mészáros vett egy újabb jachtot és 2 repülőt (magángépek) 0rbánnak, akinek a veje Tiborcz a múlthéten vette meg egész Marbellát a spanyoloktól. Jó vételnekj ígérkezett, viszont az üzlet miatt Magyarország csődbe ment.”
    444 komment 🙂

  30. László szerint:

    Igy fetrengett saját esküvőjén Cseh Katalin, aki ráadásul még jól is érezte magát mert vidám volt meg pohár is volt a kezében. Még a kertben is sétálgatott. forrás: origo…

  31. Nagyapó szerint:

    László! Azért az eskető rabbi józan maradt.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  32. Nagyapó szerint:

    pl! Ezeket az idiótaságokat maga találta ki, vagy más? Hány ember került a rezsicsökkentés miatt az utcára? Ekkora marhaságot még Kórozs sem talált ki.😛
    pl! Na és énekeljen mondjuk Bige Lászlóról, vagy Leisztingerről, Futó Péterről, vagy a többi tolvaj vörös báróról!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  33. Gyula szerint:

    Bige ügyben van már ítélet, vagy az öreg retek már meghozta magának? 😜👍

  34. Betke szerint:

    Kormánypárti, mikor járt az sztk melletti spárba? Mikor jut eszébe valami illetékes et-nek, hogy a bejáratot megtisztítsa az ott tanyázó koszos, büdös hajléktalanoktól és kétes kinézetű kisebbségtől. A grillbódéra is ráférne egy eü vizsgálat. Van hajléktalan, akinek már széke is van közvetlen a bódé kiadó ablaka mellett. Nem tudom kinek van gusztusa ott vásárolni. A dohányboltról már nem is beszélek. Biztos nem fővárosi feladat a környezet rendben tartása.

  35. pl szerint:

    És?
    “A hatóságok további részleteket egyelőre nem közöltek sem a merénylő személyére, sem a merénylet hátterére vonatkozóan.”
    Te már fontosnak tartottad ide belinkelni a semmit!
    Ez mutatja, h mocskos gazemberek vagytok, semmi más dolgotok nincs, mint az uszítás! Amit ti műveltek, az bűncselekmény egy szerencsésebb országban!

  36. kormánypárti szerint:

    Egy 27 éves szír férfi több embert megkéselt a vonaton Németben. Én ezt nem nevezném semminek, mert szerintem ez nagyon is valami ráadásul már a sokadik eset. Szerinted milyen indíttatásból tesz valaki ilyet? Nem halt meg senki, de kíváncsi vagyok, szenvedett e maradandó sérülést valamelyik áldozat, mennyi időt kell kórházban töltsenek a sérültek, mennyi időre váltak munkaképtelenné, mennyibe kerül az egészségbiztosítónak és a sértetteknek a műtét, kórházi ellátás, gyógyítási költség, gyógyszerek díja, továbbá mennyibe kerül a rendőrségi intézkedés, bűnügyi költségek, fogva tartás költségei, stb. Milyen tartós lelki traumát szenvednek el a megtámadott utasok, mennyibe kerül a pszichiátriai kezelés? Mit élnek át az áldozatok hozzátartozói vagy a szemtanúk (akik között gyermekek is lehetnek)? Egy ilyen esetből rengeteg kár származik, gondolok itt a lelki sérülésekre és pénzügyi következményekre. Az történt, hogy egyetlen ember sok szenvedést, stresszt és kárt okozott másoknak.

  37. Gyula szerint:

    A 84+ milliós Németországban volt egy késelés?
    Baszdmeg, ez ki a f.szt érdekel? A Yenkiknél ma a statisztika szerint történt 15 emberölés. És?
    Egy komolyabb országban neked már kiverték volna a fogaidat uszításért.

  38. Horváth János szerint:

    Azt mondja a szír közszolgálati TV Orbánra hivatkozva, Magyarország kész folyosót nyitni a migránsoknak nyugat felé.

  39. László szerint:

    Egyetlen kormány telepített be Magyarországra migránsokat. Orbán kormány, senki más…

  40. kormánypárti szerint:

    “A rendőrség egy véletlennek köszönhetően nagyon gyorsan a helyszínre ért, és elfogta az elkövetőt. A bajor rendőrség két kommandósokból álló egysége ugyanis éppen Regensburgba tartott, és a segélyhívás beérkezésekor szerencsére a közelben tartózkodott.

    A hatóságok nem terrortámadásként kezelik az esetet.”
    (Telex)

    Hát nem tudom, nem hiszek a véletlenekben… szerintem a titkosszolgálattól jöhetett egy jelzés, ami azonban pontatlan volt, így csak nagyjából lehetett tudni, hogy hol és mikor várható támadás. Az az igazság, hogy a titkosszolgálat munkájának köszönhetően rengeteg iszlamista merényletet sikerül megakadályozni.

  41. pl szerint:

    Te beteg vagy…

  42. László szerint:

    Befogadják őket, legyen az ő bajuk kormányos! Orbán egyetlenegy érdeme hogy ide nem jönnének, messziről látják azt a fene nagy gazdasági csodát ami nálunk megy és nem kérnek belőle. Futva menekülnek.

  43. kormánypárti szerint:

    MZP nem ezt mondja. Javaslom frissítsd a nézőpontodat! 😉

  44. László szerint:

    Frissítem ha hatalomra jut. Addig ti se féljetek tőle.

  45. László szerint:

    Már lehet is frissítenem nézőpontomat.
    “Húszezer ukrán, hatezer kínai, háromezer vietnami és kétezer dél-koreai állampolgár is kapott tartózkodási engedélyt tavaly” Magyarország tavaly 54 835 engedélyt adott ki nem uniós országok állampolgárainak, nagy részét tíz ország lakosainak.

    Természetesen ezen személyek azon munkálkodnak hogy országunkat jobbá tegyék. Ezek jövöre már szavazni is fognak.

  46. Gyula szerint:

    Még mindig telepítik? 2 hete kint ez a baromság. 😁

  47. László szerint:

    Fentről jön az ukász. Be kell rögzíteni az 1 bites ágyú agyú szavazópolgár fejébe, jövőre hova tegye az ikszet. Nagyapó is még nagyon bizonytalan, nem döntött.

Itt lehet hozzászólni !