Avarkeszi és Podolák egyetlen állítást sem tagadnak

Nincs bizonyíték – írják, de amit Németh Szilárd írt és mondott, azt nem tagadják

Csepel.info, Csepelen.hu, Csepel.fidesz.hu

Újabb sajtóközleményt adott ki a csepeli MSZP, ami azonban már nem Takács József megtagadására koncentrál, hanem Németh Szilárd szidalmazására.

A közlemény most is hallgat a Csepel.info-n megjelent tényfeltáró cikksorozatról, melynek megállapításait korábban sem tagadták. Podolák György tehát semmit sem reagált arra, hogy lapunkban megírtuk: a gyilkosságok előtt mindössze másfél órával Deme Gábor, az egyik gyanúsított tőle indult az alapítványi iskolába, a bűntett helyszínére.

A Podolák György és Avarkeszi Dezső által aláírt közleményt, valamint Németh Szilárd közleményét, melyre válaszoltak, az alábbiakban közöljük.

Kegyeletsértő, hazug és sunyi Németh Szilárd fideszes kampánya!

Január 7-én, csütörtökön volt egy éve annak, hogy Takács József és Papp László gyilkosság áldozata lett. Csepelen sokan idézték fel a két tiszteletre méltó ember életútját, személyiségét. Az általuk vezetett iskolában megemlékezést tartottak, gyertyákat, mécseseket gyújtottak. Németh Szilárd, a Fidesz listájáról Parlamentbe jutott, Csepelen élő képviselője viszont kampányolásra használta fel a kegyeletet: sajtótájékoztatót tartott, kamerák, reflektorok előtt villogott és közleményével traktálta a sajtót. Németh Szilárd csütörtöki kegyeletsértő akciójára dr. Avarkeszi Dezső és Podolák György, Csepel két szocialista képviselője a következő választ adta:

Sunyi, kegyeletsértő, és hazug Németh Szilárd sajtóközleménye, amit egy tragédia évfordulójára időzített. Idegen Csepeltől és a csepeliektől a fideszes iromány, és annak szellemisége!

Kegyeletsértő, mert azt január 7-re időzítette. A tisztességes csepeliek és mind azok, akikbe egy cseppnyi jó érzés szorult, azon a napon Takács Józsefre és Papp Lászlóra, az egy évvel korábbi kettős gyilkosság áldozataira emlékeztek.

A tavalyi tragédia helyszínén, a Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskolában éppen fellobbantak a kegyeletet kifejező gyertyák és mécsesek lángjai, amikor a Fidesz országgyűlési képviselője – befejezve nem sokkal korábbi gyűlölködő sajtótájékoztatóját – sajtónyilatkozatát köröztetni kezdte.

Az áldozatok családtagjai, barátai, az iskola diákjai, tanárai, a csepeliek megrendülten idézték fel az intézmény két vezetőjének emlékét, amikor Németh Szilárd irománya pontosan ezt az emléket akarta elhomályosítani, beszennyezni.

Hazug Németh Szilárd sajtóközleménye, mert Csepel szocialista vezetőire és MSZP-s országgyűlési képviselőire vonatkozó egyetlen állítását sem tudja tényekkel, dokumentumokkal igazolni. Hazugsághalmazának alátámasztásához szemérmetlen, kegyeletsértő módon csak egyetlen tanúra, Takács Józsefre, a meggyilkolt intézményvezetőre, Csepel egykori alpolgármesterére hivatkozik. Ő miként is szólhatna neki vissza, hogy „Szilárd ne hazudj”!

Sunyi Németh Szilárd irománya, mert tények hiányában alaptalan vádaskodással, mocskolódással, a kegyeleti megemlékezés idején akar revánsot venni csepeli politikai ellenfelein, a szocialista városvezetőkön, politikusokon, akiket soha nem tudott legyőzni. Németh Szilárdot Csepelen soha sem választották meg országgyűlési képviselőnek, és soha sem lehetett polgármester. Ezt nem felejti el, de nem is tanul. Kiismerték hazugságait, sunyiságát. Most újra ezekkel az eszközökkel kísérletezik.

Képtelen megtanulni, hogy Csepeltől és a csepeliektől teljesen idegen a Németh Szilárd-féle alattomosság. Ő minden lehetséges és lehetetlen fórumot a hazudozásai mellett arra használ fel, hogy a csepeliek bizalmát élvező városvezetőket, szocialista politikusokat lemondásra, távozásra szólítsa fel.

Csak három egyszerű dolgot kérünk tőle. Az első: Szilárd, ne hazudj, mert ez nem méltó a csepeliekhez! A második: Szilárd, őrizd meg a hidegvéred és – ha megengedik Felcsúton ‑ a Fidesztől vigaszágon kapott listás mandátumod. De a gyűlöletkeltésről végérvényesen mondj le!

Avarkeszi Dezső
Csepel országgyűlési képviselője

Podolák György
Csepel országgyűlési képviselője

A csepeli MSZP-s vezetés erkölcsi felelőse a gyilkosságnak

A szocialista kormány már bebizonyította, hogy képtelen arra, hogy megvédje a magyar embereket, szavatolja a családok élet- és vagyonbiztonságát. Az utcákon egyre kevesebb a rendőr, és egyre több a bűncselekmény. Csepelen még ezen is túltettek.

Szomorú bizonyítéka ennek a 2009. január 7-én történt tragikus kettős gyilkosság. A gyilkosság során a csepeli MSZP frakcióvezető-helyettesét és fiatal tanár-társát lőtte le egy elszámolási vitán, Deme Gáborral, a csepeli MSZP frakciótagjával együtt megjelenő, fegyvert rántó Kun Tamás biztonsági őr.

A bűncselekmény óta nyílt titok, hogy a csepeli MSZP felső vezetése nemcsak tudott a rendőrség által a gyilkosság előidéző okaként megnevesített iskolai sikkasztásról, de „békéltető tárgyalásokat” is folytattak Takács Józseffel és Deme Gáborral.

A Takács József intézményvezető által összeállított titkosított dokumentumból kiderül, hogy a Magyar Államkincstár vizsgálata is megállapította Deme Gábor kártérítési felelősségét. Az intézményvezető 11 oldalas feljegyzése mintegy öt és félmillió forint elsikkasztását állapítja
meg.

Az intézményvezető precíz, szakmai alaposságú összesítése azt feltételezi, hogy ő Deme Gábor büntető feljelentésére készült, s erről a pártvezetést is tájékoztatta, akik igencsak megijedve beszélhették le erről a tervéről. Az MSZP vezetői hazug és kegyeletsértő módon azt állították, hogy kizárólag Takács József jó szívének volt köszönhető, hogy nem került sor feljelentésre. Tegnap félelmükben és cinizmusukban már odáig is eljutottak, hogy megtagadták néhai elvtársukat, frakcióvezető-helyettesüket, alpolgármesterüket!

Akik az iskolai és más, önkormányzati intézményeket is érintő sikkasztásról még a gyilkosság előtt tudtak:

• Tóth Mihály polgármester, MSZP-elnök,
• Avarkeszi Dezső igazságügyi államtitkár, MSZP-s országgyűlési képviselő,
• Podolák György MSZP-s országgyűlési képviselő,
• Orosz Ferenc alpolgármester,
• Szenteczky János Csevak Zrt. vezérigazgató, MSZP-alelnök, az MSZP 2010-es polgármester-jelöltje,
• Zanati Béla MSZP-s képviselő, oktatási bizottsági elnök.

Ők a kettős gyilkosságba torkolló csepeli MSZP-s mutyi-világ legfőbb erkölcsi és politikai felelősei! Azonban az elmúlt egy évben, mind a mai napig nem sikerült tisztázni a részletes körülményeket és a szocialista politikusok pontos szerepét, büntetőjogi felelősségét. Ezért a legfőbb ügyészhez fordulunk tájékoztatásáért.

Felszólítjuk az előbb említett MSZP-s politikusokat, hogy vonják le a kettős gyilkosság erkölcsi és politikai felelősségéből rájuk eső részt, és távozzanak pozíciójukból! A bűnözés megfékezéséhez és az emberek biztonságának garantálásához politikai fordulatra van szükség.

Németh Szilárd
országgyűlési és kerületi képviselő
Fidesz-KDNP

A Csepel.info tényfeltáró cikksorozata a csepeli kettős gyilkosságról:

A csepeli kettős gyilkosság – I. A „Pártiskola”

A csepeli kettős gyilkosság – II. Sikkasztás és „fekete doboz”

A csepeli kettős gyilkosság – III. Az iskolai betörés és a gyilkosság

A csepeli kettős gyilkosság – IV. A párt összezár

12 hozzászólás “Avarkeszi és Podolák egyetlen állítást sem tagadnak” bejegyzésre

  1. Kovács Ernő szerint:

    A halottakat ne mocskoljátok be! Beeee

  2. Vátesz szerint:

    – Mik voltak Majakovszkij utolsó szavai?
    – Ne lőjjetek elvtársak!

  3. Télapó szerint:

    Mint igazi kommunista Mikulás, kicsit későn jöttem, de amit hoztam az szép és jó:

    http://elfyourself.jibjab.com/view/6frLadutImnEVWpcjccN

    Két percet várjatok, hogy a csepeli klip betöltődjön, nem fogtok csalódni!

  4. Manitu szerint:

    Podolák, miről beszéltél Demével? Miért lapítottál eddig? Takarodj hazug disznó!

  5. Vátesz szerint:

    “NEM ELÉG TISZTESSÉGESNEK LENNI, ANNAK IS KELL LÁTSZANI! Kósáné Kovács Magda”

    Akik tudtak az ügyről a gyilkosságot megelőzően + a csepeli rendőrkapitányság: MIÉRT NEM TETTEK ÖNÖK VALAMIT TAKÁCS JÓZSEF BIZTONSÁGA ÉRDEKÉBEN?!!!
    Csepeli Rendőrkapitányság: NYILATKOZZANAK, MIÉRT KÜLDTÉK EL 2009. JANUÁR 7-ÉN TAKÁCS JÓZSEFET ÉS MIÉRT MÁSNAPRA RENDELTÉK VISSZA?!!!
    Súlyosan megrendült a bizalmam Önökben, és másoknak is!
    Kérem, vonuljanak vissza Csepel közéletéből!

    http://csepel.info/?p=7621#more-7621
    “Takács József Orosz Ferenc alpolgármesternél kezdte a reggelt. Azt nem tudom, hogy azon a megbeszélésen ott volt-e Tóth Mihály, de ő is ismerte már az ügyet. Takács ezután átment a rendőrkapitányságra, majd Podolák Györgyhöz ment. Tehát a gyilkosság napján Takács József és Deme Gábor is személyesen beszélt a Gyurival.”

    obama: 2010. január 7. 19:18-kor http://csepel.info/?p=7595#more-7595
    “Biztos forrásból tudom, hogy egy évvel ezelőtt a délelőtti órákban Takács József (már sokadjára) bent járt az önkormányzat vezetőinél, magával vitte a N.SZ. által bemutatott dokumentumokat, mint bizonyítékokat, és segítséget kért Tóth-tól és Orosz-tól is, de csak elutasítást kapott. Ugyan csak bent járt a rendőrkapitánynál, hogy megtegye a feljelentését, de másnapra rendelték vissza! EZEK BIZONYÍTOTT TÉNYEK!!! Nem véletlen, hogy aznap meg kellett halnia!!!!
    Nem lehet a lelkiismeretet az emlékhelyre letett fehér rózsákkal megtisztítani!!!!”

    Vátesz: 2010. január 8. 17:45-kor http://csepel.info/?p=7621
    “Én Takács helyében biztosan nem a csepeli kapitányságra mentem volna feljelentést tenni. Tegnap leírtam egy, hogy egy tüntetés rendőrségen történt bejelentésétől számított 20 perc múlva már Orosz Ferenc keresett bennünket telefonon. Ha ilyen gyors az információátadás a rendőrség és a polgármesteri hivatal között, jobb messze elkerülni őket. Lehet, hogy Takácsot azért kérték másnapra, mert nem tudták elérni telefonon, “akit kellett” s ezért biztos ami biztos nem foglalkoztak vele aznap. Nem úgy van az, hogy csak úgy besétálunk és feljelentést teszünk a Csepelen regnáló MSZP hatalom egyik prominense ellen! Főleg mert egy az ő köreikhez tartozó személy teszi. “Nem szarunk csak úgy a saját fészkünkbe!” Ha egy fideszes ment volna oda, gond nélkül felvették volna a feljelentést, hisz nincs abban semmi különös, ha azt egy ellenzéki teszi.
    Hogy mi lett volna Takács sorsa ha felvették volna a feljelentést nem tudni, de valószínű, hogy ha mondta volna, hogy találkozót beszéltek meg vele, lehet hogy a rendőrség biztosította volna a helyszínt!
    Tanulság: MSZP-T SOHA NE ENGEDJ A HÁTAD MÖGÉ! Copyright Vátesz.

  6. obama szerint:

    Úgy tudom, hogy nem vett részt a tegnapi iskolai megemlékezésen egyik országgyűlési képviselőnk sem. Nem váratlan volt az időpont, 1 éve ismert volt már, biztosan nem tudták szabaddá tenni magukat, vagy tán a lelkiismeretük nem vitte rá őket?

  7. csepeli szerint:

    obama: igazad van, Németh Szilárd sem volt ott, ehelyett éppen sajtótájékoztatón mocskolódott.

  8. Iványi Gabi szerint:

    A két sajtóközlemény stílusa közötti különbség döbbenetes! Németh Szilárd tényszerűen megismétli azt, amit tegnap kért: hiteles tájékoztatást (ebben mi a kampányfogás, azt nem tudom!) … a szókészlete, a stílusa a revans vádaskodásnak megint sok-sok mindenről ad bizonyosságot.

  9. csepeli szerint:

    Iványi: valóban, tényszerűen megismétli a tegnapi mocskolódását.

  10. Iványi Gabi szerint:

    Csepeli:

    Nem mocskolódás…az éppen a felette lévő irományra mondható

  11. miska72 szerint:

    Ezeknek itt nemszabad mégegyszer választást nyerniük, se a kerületben, se az országban!

Itt lehet hozzászólni !