Bangóné: ki az a Juhász Péter?

Pesti Srácok, Csepel.info

Ki az a Juhász Péter – tette fel a kérdést Bangóné Borbély Ildikó az ATV-ben, amikor a műsorvezető közölte vele: Juhász Péter szerint az MSZP arra törekszik a közelgő országgyűlési választásokon, hogy más ellenzéki pártok jelöltjeit lehetetlenítsék el.

A történet előzménye, hogy Juhász Péter szombaton bunkózott egy kicsit Bangónéval az Együtt csepeli kampánynyitó rendezvényén. Ő ezt mondta:

„Szeretnék bemutatkozni: Juhász Péter vagyok, ezt csak azért mondom, hogy Bangóné is megismerjen legközelebb”

Az 1%-os törpepárt a Munkásotthon egy kisebb termében jelentette be, hogy nem csak Csepelen és Soroksáron fognak nyerni, hanem kormányt és rendszert is váltanak még most tavasszal. Bár annyi realitásérzéke volt a felszólaló Szigetvári Viktor miniszterelnök-jelöltnek, hogy a nagy győzelem utánra koalíciós kormányt jósolt, a biztonság kedvéért ő is bemosott az MSZP-nek és a DK-nak. Megjegyezte ugyanis, hogy csakis ők hitelesek, a többi baloldali párt hülyeségeket és beválthatatlan ígéreteket mondogat.

Nagyképűségért Csepel és Soroksár jelenlegi képviselőjének sem kell a szomszédba mennie. A hivatalosan ma is Gyulán lakó Szabó Szabolcs ugyanis meg van győződve arról, hogy Csepelen eddig még csak ő nyert a baloldalról választást:

“Előre kell menni, Orbán az ellenfél. Ne hátrafele húzzák a szekeret: álljanak mellém, csináljuk közösen, és akkor ezt meg fogjuk csinálni!”

– mondta a kampánynyitón.

Hasonló színvonalú lett a visszavágó

Tíz, sőt, százpontos kérdést tett fel a fideszes Németh Szilárd ellen Csepelen az MSZP színeiben induló Bangóné Borbély Ildikó szombaton az ATV-ben, amikor Somos András felvetette neki, hogy Juhász Péter szerint az MSZP arra törekszik a kerületben, hogy ott összefogás nélkül kiszorítson a választási küzdelmekből más ellenzéki erőket – írja a Pesti Srácok. Bangóné egy rövid, de az együttműködésről mindent elmondó kérdéssel felelt:

És ki az a Juhász Péter?

Somos a tévécsatorna műsorából kivágott rövid részletben maga is elismeri, ennél frappánsabb bizonyítéka nem is lehetne annak, hogy dúl a választási kampány. A PestiSrácok.hu kollektíven elismeri, hogy politikai-világnézeti kérdésekben ritkán szoktunk egyetérteni a 444.hu szerkesztőségével, illetve annak szellemiségével, de azt el kell ismernünk, hogy rendkívül találóan tálalták a fenti jelenetről szóló híradásukat, amelynek felvezetőjében azt írták:

Mielőtt elmerülnénk a lenti videó szépségeiben, mindenki próbáljon felidézni mondjuk három emlékezetes vagy eredményes politikai akciót Bangónétól. Vagy legalább a teljes nevét.

Emlékezetes, Bangóné néhány hete még emlékezett Juhász Péterre, amikor ugyancsak az ATV adásában osztotta ki keményen az Együtt elnökét, aki szerinte  úgy viselkedik, mint az a rossz gyerek az óvodában, aki mindenkibe belerúg, meghúzza a kislányok haját, lerombolja a kockavárakat.

Igazi vásott rossz gyerek. Majd amikor a közösség összeáll és kiközösíti, akkor még ő van megsértődve, és megy az óvónéniknek hazugságokkal teletömni a fejét. A Juhász Péter most ezt csinálja.

Az MSZP jelöltje azt is hozzátette: szeretné, ha Juhász befejezné amit csinál, és a választásokra koncentrálna. Egy hároméves gyerektől ez sokszor még jópofa is, egy felnőtt embertől már nem – mondta akkor Bangóné.

Bangóné Borbély Ildikót a PestiSrácok.hu stábja legutóbb az MSZP és a Párbeszéd néhány héttel ezelőtti közös évadnyitóján interjúvolta meg, ahol a politikus kilátásba helyezte, hogy „várható győzelme esetén Csepel újra Vörös Csepel lesz”.

Csepel.info, Pesti Srácok

A csepeli balliberális “cicaharc” újévi állomásai időrendben:

Ilyen a csepeli összefogás: ütik vágják egymást

Bangónével zsarolják Szabó Szabolcsot

Juhász Péter is beszállt a hisztériarohamba

Ez a baj az MSZP álláspontja szerint – és a valóságban

Döntöttek: Szabónak megint ki kell nyalnia Szenteczky fenekét

Szenteczky lett Bangóné kampányfőnöke

Csepel-effektus van Veszprémben is

Szilánkjaira hullott a négy éve még eredményes csepeli-soroksári baloldali összefogás

Együtt: megbundázza a választásokat az MSZP és a DK

Együtt-kampánynyitó: MSZP-s pártházban fúrják a szocialistákat

Facebook-rászorulóknak hirdetett ételosztást Bangóné és az MSZP

Bangóné: Csepel legyen újra vörös Csepel!

Együtt: az MSZP és Karácsony Gergely ígéretei felelőtlenek

 

Itt lehet hozzászólni !