Bangónével zsarolják Szabó Szabolcsot

Csepel.info

A csepeli MSZP Bangóné Borbély Ildikó indításával zsarolja Szabó Szabolcsot. Az 24.hu megkereste Bangónét, aki nem cáfolta az értesülést, hogy szó volt a csepeli-soroksári indításáról. A Csepel.info azonban úgy tudja, hogy civódás ide vagy oda, mindenképpen Szabó lesz a jelölt. Az MSZP csak engedményeket akar, leginkább az önkormányzati jelöltek és a lista feletti döntés jogát.

A csepeli szocialistáknak elegük lett abból, hogy Szabó Szabolcs, akit 2014-ben győzelemre segítettek, szóba sem akar állni velük. Az 1% alatti támogatású Együtt politikusa ráadásul ország-világ előtt azt hirdeti, hogy Csepel és Soroksár korábban fideszes fellegvár volt, és ő az egyetlen, aki itt győzni tudott. Természetesen a saját zsenialitásának köszönhetően, segítség nélkül.

Az önmaga tökéletességétől teljesen elaléló Szabót Szenteczky János, a csepeli MSZP elnöke próbálta pénteken magához téríteni, de eredménytelenül. Ezért szombaton még inkább kenyértörésre vitték a dolgot, és kiszivárogtatták az ellenzéki lapnak, hogy akkor már inkább Bangónét indítanák.

A Csepel.info belső forrásokból azonban úgy tudja, hogy Bangóné indítása csak politikai lufi, bármilyen viccesen is hangozzék. A szocialisták csak zsarolni, ijeszteni próbálják az Együtt politikusát. A csepeli MSZP valódi célja az, hogy tárgyalóasztalhoz ültessék, majd politikai nyilatkozatot kényszerítsenek ki az Együttből és Szabóból. Például a szocialisták akarják megszerezni Csepelen a 2019-es önkormányzati választás teljes irányítását és felügyeletét, beleértve természetesen a közös jelöltek meghatározását és a listaállítást is.

Az MSZP mindenképpen meg akarja akadályozni Horváth Gyula csepeli DK-elnök polgármester-jelöltségét (2014-ben ő volt a jelölt), és természetesen azt is, hogy az Együtt Horváth mellé állhasson. Ezért olyan fontos, hogy Szabó már jó előre leszögezze, ebben a kérdésben feltétlenül az MSZP-t fogja támogatni.

Csepel.info

A 24.hu villáminterjúja Bangónével

Tényleg indul Csepelen Németh Szilárd ellen?

Nem tagadhatom. Érkezett felkérés, igen.

Szegény Szabó Szabolccsal mi a csudát csinálnak?

Ez nem a Magyar Szocialista Párt problémája. Miután az Együtt kijelentette, hogy nem kíván együttműködni velünk, ugye senki nem gondolja komolyan, hogy Csepelen nem lesz jelöltünk? Lefolytattuk a tárgyalásokat, teljesen elutasítóak voltak az együttesek.

Ha valakinek van esélye, az Szabó Szabolcs, aki 2014-ben már legyőzte Németh Szilárdot.

Akkor nem Szabó Szabolcs győzte le Németh Szilárdot, hanem a baloldali széles összefogás.

Az ön indítása büntetőakció az együttes kompromisszumképtelenségre?

Nem, ez nem fenyítés.

Befolyásol bármit is, hogy ha két balos indul, nulla az esély Németh Szilárd ellen?

Felelős politizálásra van szükség.

Lehet alku kérdése az ön csatasorba állítása? Előfordulhat, hogy a pártja, jobb tárgyalási pozíció reményében csak belengeti az ön indulását?

Ha engem jelöl a pártom, fel fogom venni a kesztyűt.

Mindenképpen indul?

Persze.

Vagyis, hogy legyen esélye balos jelöltnek, Szabónak vissza kell lépnie.

Felelős politizálás kell.

Elképzelhetőnek tartja azt a kamikazeakciót, hogy Szabó és ön is indul Németh Szilárd ellen?

Minden politikai erőnek van felelőssége abban, hogy legyőzhető legyen a Fidesz. Pláne Csepelen, ahol 2014-ben nyertünk.

Tényleg mindketten indulnak?

Ha lehetek vicces, azt mondom, hogy maga Németh Szilárd állította elő azt a helyzetet, hogy akár én lehetek az ellenfele.

Hogyan?

Azzal, hogy álmodott erről a szituációról.

Ilyen erővel a macskabagoly is indulhatna Németh Szilárd ellen. Vagy az utódnemzés allegóriája. Róluk is álmodott Németh Szilárd.

Azok talál nem. Mindenesetre: Rezsi Szilárd álmodozott Bangónéről, és most megkapja. Persze idézőjelben.

Nem állnék kettejük boldogsága elé.

Ó, már nyilatkoztam, ha ketten maradnánk a Földön, nálam akkor sem jöhetne szóba Rezsi Szilárd. Ha lehet ilyen viccesen fogalmazni.

Forrás: 24.hu

A csepeli újévi cicaharc története időrendben:

Ilyen a csepeli összefogás: ütik vágják egymást

Bangónével zsarolják Szabó Szabolcsot

Juhász Péter is beszállt a hisztériarohamba

Ez a baj az MSZP álláspontja szerint – és a valóságban

10 hozzászólás “Bangónével zsarolják Szabó Szabolcsot” bejegyzésre

  1. Dzsinácska szerint:

    Kezd olyan lenni ez az oldal is mint a Blikk, már csak a lányok meg a cselebek hiányoznak innen

  2. […] Beérett Szabó Szabolcs négy éves semmittevése, amikor a csepeli szocialistáknak végképp elegük lett abból, hogy szóba sem áll velük. Szenteczky János pártelnök már tavaly jelezte, hogy nagy baj lesz, de nem volt rá válassz. Most előbb a Facebook-on üzent neki, miután hiába próbálták őt elérni. Szabó válaszra sem méltatta őket, maradt saját zsenialitásának felhői között. Ez után jelentette be az MSZP, hogy akkor már inkább Bangónét indítják helyette Csepelen és Soroksáron. […]

  3. […] Bangónével zsarolják Szabó Szabolcsot […]

  4. […] Bangónével zsarolják Szabó Szabolcsot […]

Itt lehet hozzászólni !