Csepel-effektus van Veszprémben is

Figyelő, Pesti Srácok

Váratlan bejelentést tett Mesterházy Attila, az MSZP volt elnöke, korábbi miniszterelnök jelölt az ATV-n. A veszprémi születésű politikus bejelentette, hogy a budapesti XI. kerületben, ahol most lakik, az MSZP jelenlegi elnöke, Molnár Gyula indul egyéni mandátumért, így ő Veszprémben méretné meg magát.

Veszprémben 2015-ben egyenesen a Fidesz-kormány megbuktatójaként propagálták Kész Zoltánt. A független, ámde balliberális jelölt akkor a kormánypártok támogatottsági mélypontján tudott győzni az időközi választáson. A “Kész-modellként” reklámozott jelöltállítást pedig a teljes ellenzék, élén az MSZP-vel a 2018-as választás ellenzéki mintájaként állította be.

Jöhetnek az újabb kölcsönös beszólogatások, az újabb kínos egyeztetések, a balliberális kiállás Kész mellett, az egyébként veszprémi Mesterházy elítélése. Indulhat újabb “csepeli” buli, ezúttal Veszprémben – írja a Figyelő.

Orra bukhat a sikeres köpönyegforgató

Kész Zoltán évekkel ezelőtt még a Fidelitasban tűnt fel, majd a liberális szellemű Politican Capital intézet körül nyüzsgött, majd függetlenként, de baloldali összefogással került be a magyar országgyűlésbe.

A politikus alatt egyre forróbb a talaj – állítja a Pesti srácok. Képviselősége két éve alatt gyakorlatilag érdemi munkát nem végzett a választókerület érdekében, kizárólag a politikai konfrontációkban szerepel és saját imázsát építi. Veszprémben az önkormányzat nem egyszer vetette már a szemére, hogy ha segíteni nem tudja a város fejlődését, legalább ne ártson. Kész Zoltán 2014-es győzelmét kizárólag annak köszönheti, hogy egységesen álltak fel mögötte a baloldali pártok. Ha viszont kiállnak mögüle, az álfüggetlen képviselő körül elfogy a levegő és kidurran a lufi.

Forrás: Pesti Srácok, Figyelő

 

4 hozzászólás “Csepel-effektus van Veszprémben is” bejegyzésre

  1. […] Csepel-effektus van Veszprémben is […]

Itt lehet hozzászólni !