Facebook-rászorulóknak hirdetett ételosztást Bangóné és az MSZP

Figyelem: közös szelfit is lehet készíteni

Csepel.info

Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP csepeli és soroksári országgyűlési képviselőjelöltje ételosztást hirdetett a Facebookon. Kizárólag a közösségi oldalon jelentették meg a jótékonysági akció hírét, még a helyi internetes pártlapokban, blogokon sem írnak róla – értesült a Csepel.info.

Az ételosztás a hirdetés szerint pénteken 12 órakor kezdődik a csepeli Vermes Miklós – Kiss János altábornagy utcák kereszteződésénél.

Új cikkünk az ételosztásról:

Bangóné: Csepel legyen újra vörös Csepel!

A meghívó egyébként csütörtökön délután négy órakor került ki a csepeli MSZP Facebook-oldalára. A kampányrendezvényen így viszonylag kevés érdeklődőre számíthatnak – ám az Együtt internet-aktivistái már erősen bírálják azt. Mégis érdemes lehet elmenni. Információink szerint ugyanis

a megjelenő Facebook-rászorulóknak lehetőséget biztosítanak arra, hogy Bangónéval közös fotót, úgynevezett “szelfit” készítsenek.

Úgy tudjuk ez lesz a kampány-ételosztás fő attrakciója. Kérdés ugyanakkor, hogy az ételosztás helyszínén van-e ingyen wifi, mert akkor a rászorulóknak a saját mobil internetüket kell használni a fotófeltöltéshez.

Veszekednek a kabai és gyulai jelöltek

Bangóné Borbély Ildikó indítását az után jelentette be az MSZP, hogy a hivatalosan máig Gyulán lakó Szabó Szabolcs, az Együtt jelöltje éveken keresztül kerülte csepeli segítőit. Szabó az MSZP-s segítségért cserében egyelőre arra sem hajlandó, hogy felvállalja az MSZP logóját és nevét.

A legabszurdabb, hogy a gyulai Szabó azzal vádolja Bangónét, hogy ő meg kabai. Az Együtt jelöltje is rendszeresen tart ételosztást, és azt sem titkolják, hogy szavazatért adnak enni a rászorulóknak. Szabó Szabolcsot és pártját el is marasztalták amiatt, hogy ilyen alantas eszközökkel próbálnak politikai hasznot húzni.

Csepel.info

2 hozzászólás “Facebook-rászorulóknak hirdetett ételosztást Bangóné és az MSZP” bejegyzésre

  1. […] Facebook-rászorulóknak hirdetett ételosztást Bangóné és az MSZP […]

  2. […] Facebook-rászorulóknak hirdetett ételosztást Bangóné és az MSZP […]

Itt lehet hozzászólni !