Cicaharc Csepelen: Juhász Péter is beszállt a hisztériarohamba

Csepel.info

szabó-szabolcs-juhász-péter

Együtt az MSZP ellen

Juhász Péter, az Együtt tomboló ökle is beszállt az “Összefogás” Csepelen kialakult polgárháborújába. Olyat mondott, amivel garantáltan olajat öntött a tűzre. A “gyulai primadonna”, Szabó Szabolcs hallgat, meg sem mer szólalni.

Beérett Szabó Szabolcs négy éves semmittevése, amikor a csepeli szocialistáknak végképp elegük lett abból, hogy szóba sem áll velük. Szenteczky János pártelnök már tavaly jelezte, hogy nagy baj lesz, de nem volt rá válassz. Most előbb a Facebook-on üzent neki, miután hiába próbálták őt elérni. Szabó válaszra sem méltatta őket, maradt saját zsenialitásának felhői között. Ez után jelentette be az MSZP, hogy akkor már inkább Bangónét indítják helyette Csepelen és Soroksáron.

Bár – ahogy írtunk róla – ez is csak egy kétségbeesett zsarolási kísérlet, és mindenképpen Szabó lesz a közös jelölt Csepelen és Soroksáron, az érintett még mindig hallgat. Bebújt a sarokba, és Juhász Pétert, a párt faltörő kosát, tomboló öklét kérte meg, hogy védekezzen helyette. Juhász hozta is a formáját, és nekiment az MSZP-nek. A drogok szerelmese szerint ugyanis a Fidesz és az MSZP összefogott, és lényegében az ő közös jelöltjük Bangóné.

A DK is megszólalt az ügyben:

“Nincs rendjén, hogy az MSZP a Csepelen 2014-ben győztes Szabó Szabolcs (Együtt) ellen akarja indítani Bangóné Borbély Ildikót. Azt a körzetet az Együttnek tartottuk fenn a DK és a szocialisták megállapodásában. Ha Bangóné is indul, biztos, hogy a fideszes Németh Szilárd nyer. Több felelősség, méltányosság, együttműködés, különben nem lesz kormányváltás.”

Az alábbiakban Juhász Facebook posztját idézzük, és várjuk az újabb fejleményeket. Lesznek.

Csepel.info

Juhász Péter Facebook-bejegyzése

A sikeres ellenzéki politikusokat akarja kicsinálni az MSZP?
Kinek az érdeke ez, ha nem a Fideszé?

Tegnap jelent meg a hír, hogy a már 2014-ben is győztes, és azóta országgyűlési képviselő Szabó Szabolcs körzetében, Csepelen akar indítani jelöltet vele szemben az MSZP. Tehát nem hajlandó előállítani azt a helyzetet, hogy egy ellenzéki jelölt álljon szemben a Fidesszel.

Mindannyian tudjuk, hogy a kormányváltás alapfeltétele, hogy nem indulnak egymásra az ellenzék jelöltjei, de erről az MSZP vezetése tárgyalni sem hajlandó – Molnár Gyula pártelnök még a levelekre sem válaszol. Írtam neki még Karácsonnyal és Gyurcsánnyal közösen is, majd amikor kiderült, hogy lett MSZP-DK megállapodás, ismét. Egyikre sem jött válasz, az MSZP vezetését hónapok óta nem lehet elérni ebben az ügyben.

Ha Botkának van igaza, hogy igazából a Fidesz irányítja az MSZP-t, akkor meg is értem ezt a mozgást. De néha szeretném azt hinni, hogy ez nem így van, és csak helyi ügyekben érhető tetten ez az együttműködés, ahogy mondjuk a IX. kerületben tárta fel Baranyi Kriszta az önkormányzati lakások kijátszása és a parkolási ügyek kapcsán.

Ha azonban rendszerszinten látjuk, hogy nem képesek az ellenzék sikeréért politizálni, akkor nehéz másra következtetni. Márpedig ha több jelölt áll a Fidesszel szemben, az kizárólag a Fidesz érdeke, nem az ellenzéki siker kulcsa, hiszen meg lehetne akadályozni egy újabb Orbán-kormány magalakulását, de ahhoz nem ez az út vezet.

Amíg csak lehet, az Együtt el akarja érni, hogy egy jelölt legyen szemben kihívóként minden kerületben a Fidesszel. Ez ugyanis a Fidesz legyőzésének feltétele.
Ha erre nem hajlandó az MSZP, akkor tudomásul vesszük, hogy Botkának volt igaza, és jó szívvel indulunk rá a Fidesz MSZP színekben indított jelöltjeire.

Ha szerited is fontos lenne, hogy ne a sikeres ellenzéki képviselőkre indítson rá jelöltet az MSZP, nyomj a lájkra!

12 hozzászólás “Cicaharc Csepelen: Juhász Péter is beszállt a hisztériarohamba” bejegyzésre

 1. királyerdei szerint:

  BUÉK elvtársak!A Bolsevikok Utolsó Éve Kővetkezik!!:)
  Ja,és Allahu Akbar nektek! 🙂

 2. csak úgy ... szerint:

  Jó lenne, ha a választásokig eldöntenék, hogy ki az az EGY, aki indul.

 3. Dzsinácska szerint:

  Szerintem meg ne is induljanak, úgyse fognak nyerni!

 4. Nagyapó szerint:

  A megélhetési politikusok újra megpróbálnak a szocik hátán belovagolni a parlamentbe. Ha sikerül, 4 év semmittevés jó pénzért.

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 5. bagoly szerint:

  ” ez a harc lesz a végső, összefosni hát, … “

 6. […] Juhász Péter is beszállt a hisztériarohamba […]

 7. […] Juhász Péter is beszállt a hisztériarohamba […]

 8. […] Juhász Péter is beszállt a hisztériarohamba […]

Itt lehet hozzászólni !