Megállapodás született a csepeli sportegyesületekkel

Csepel.hu

Stratégiai együttműködési megállapodást írt alá Borbély Lénárd polgármester a kerületi sport- és szabadidős egyesületek, szervezetek képviselőivel a polgármesteri hivatalban május 11-én. Ezzel létrejött az önkormányzat és a csepeli sportegyesületek nagyszabású közös projektje, a Csepeli Sportsziget Program. Ennek célja, hogy az önkormányzat égisze alatt olyan régóta várt egység kovácsolódhasson a helyi sportéletben, melyben közösen, egy csapatban dolgozhatnak a csepeli szabadidő-, diák-, tömeg- és versenysport felvirágoztatásáért.

Az önkormányzat továbbra is várja az együttműködéshez csatlakozni szándékozó sportegyesületeket. 

Borbély Lénárd elmondta, hogy hosszú idő óta kiemelt figyelmet szentelnek a csepeli sport és szabadidősport támogatására. Ezért is döntöttek úgy, hogy összefognak a kerületi sportélet szereplőivel, és egy olyan programot alkotnak meg együtt, amely a sportoló gyermekek, családok és idősek számának növelését tűzte ki célul, emellett elősegíti az itt élők fizikai és mentális életminőségének javítását. Az elődök által elért kiemelkedő eredmények és sikerek utat mutatnak, egyúttal köteleznek is arra, hogy együtt dolgozzanak azért, hogy minél több csepeli lakosban erősítsék a mozgás szeretetét.

A megállapodás szerint az önkormányzat vállalja, hogy az egyesületeknek lehetőséget biztosít az általa szervezett rendezvényeken való bemutatkozásra. Részt vesz a Csepeli Sportsziget Program, illetve az ahhoz csatlakozó sportegyesületek népszerűsítésében. A Csepeli Hírmondóban és az önkormányzati honlapon beszámol az egyesületek eredményeiről és programjairól. Pályázati formában anyagi támogatást nyújt a csatlakozó sportegyesületek számára. Az egyesületek vállalják, hogy közreműködnek az önkormányzat által kezdeményezett sportesemények lebonyolításában, illetve meghívásra bemutatót tartanak ezeken. Az önkormányzattal közösen kidolgozzák a csepeli sportkoncepciót, melynek gyakorlati megvalósítását tevékenyen elősegítik.

Az együttműködési megállapodást a következő sportegyesületek képviselői írták és írják alá: Aqalife Szabadidő Sportegyesület, Budapesti Ifjúsági Flotta, Budapesti Roller Derby & Quad Görkorcsolya Sportegyesület, Capoeira Academia Egyesület, Csepel Birkózó Club, Csepeli Boksz Klub, Csepel Diáksport Egyesület, Csepel Dolphins SC, Csepel FC USE, Csepel Horgász Egyesület, Csepel Íjász és Hagyományőrző Egyesület. Továbbá a Csepel Karate Sportegyesület, Csepeli Modellező SE, Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület, Csepeli Szabadidősport Egyesület, Csepel TC, Dance Express Tánc Sport Egyesület, Fitt Jövő Alapítvány.  Island Rock Csepel Tánc Sport Egyesület, Korall Sziget Egészségfejlesztő Egyesület, Profi team Életmód Egyesület, Strandröplabdázásért Sportegyesület.

Csepel.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 hozzászólás “Megállapodás született a csepeli sportegyesületekkel” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    Milyen jó lenne, ha ezek az egyesületek – a csepeli ifjúság – egy megfelelő csarnokban tudnának edzeni! Sajnos a két megfelelő csarnok egyéni célokat szolgál! Miért?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  2. Gary Ridgway szerint:

    Fater! Egy alomban vannak, kérdezd az előljáróidtól. Már nincs kire mutogatni.

Itt lehet hozzászólni !