Összefogás a gyerekekért

Csepel.hu

A Rákóczi Kert november utolsó szombatján kreatív karácsonyra hangoló programot szervezett, melynek keretében rászoruló gyermekek neve és kívánsága került egy-egy díszes dobozba, majd a park karácsonyfájára.

Az ünnepi készülődés jegyében a programra regisztráló családok egy kívánságdobozt is választhattak, mellyel teljesíthették egy kisgyermek vágyát, szebbé varázsolva az ünnepet. A vágyott játékokat december 9-ig kellett visszajuttatni az intézménybe.

A Rákóczi Kert és a Humán Szolgáltatások Igazgatóságának ünnepi összefogása révén idén ötven gyermek karácsonyát tették emlékezetessé. Tegnap, december 14-én sor került az ajándékok ünnepélyes átadására is, mely sok családnak okozott örömteli pillanatot.

Csepel.hu

Egy hozzászólás “Összefogás a gyerekekért” bejegyzésre

  1. PáLoS TReND szerint:

    A “ROTHADÓ” NYUGAT SAROKBA ÁLLÍTOTTA és KUKORICÁRA TÉRDEPELTETTE a “CSALÁDVÉDŐ” FELCSÚTI KLEPTOMÁNIÁST!!!
    NYILVÁNVALÓVÁ LETT, HOGY az ún. INTEGRITÁS HATÓSÁG MINT 1 ÚJABB SHOW-HIVATAL VEZETŐJE is NER-es TERMINÁTOR, AKI EGYLÉNYEGŰ a FELCSÚTI ROTHSCHILD FÉLE NEMZETÁRULÓVAL és ELSZEGÉNYÍTŐVEL!!!
    NORMÁLIS!?
    MA “MAGYARORSZÁGON” 70%-os INFLÁCIÓ 4x ANNYI ÁLLAMADÓSSÁG és 13x GYENGÉBB HUF/CHF ORBÁNIÁBAN MINT KÁDÁRBUKÁSKOR!!!…- és VAN POFÁJA DÖBRÖGINEK RÁFOGNI az EU INTÉZKEDÉSEIRE, AMIKOR OTT 10%-os az INFLÁCIÓ és 1.000.000.-Ft, azaz EGYMILLIÓ FORINT az ÁTLAGBÉR LEGALJA!?
    IDEJE ÉSZRE VENNI, HOGY KI/KIK IS a VALÓDI BELSŐ ELLENSÉGEINK HA 1 CION- BOLSEVIK ÜGYNÖK LEHET a MINISZTERELNÖKNEK LÁTSZÓDÓ BÁB EGY OLYAN „ORSZÁGBAN”, AMINEK SE ALKOTMÁNYA SE ÁLLAMFORMÁJA SE NEMZETI(MAGYAR!!!)BANKJA NINCSEN!!!
    …és MOST az ORRBAVÁGÓ VALÓSÁG NAPRAKÉSZEN:
    A felcsúti zsírmájas forint-rontó és országpusztító Tiborcznak akarja átjátszani a privát kis benzinkút hálózatot; – míg Hernádival és Pintérrel az orosz olajat Brent árfolyamon és még azon is túl értékesíti a semmibe vett fidesznyikeknek (ahogyan ezt több mint 25 éve teszik!!!)!!!…- anélkül, hogy bármilyen baleset és/vagy “szeretetteljes” honpolgári atrocitás érné a kutyaütőket!!!
    …mert, hogy nincs még egy ilyen birkatürelmű népség a földkerekségen azt mi sem bizonyítja jobban, mint a világ legócskább nemzeti valutájává silányított gyarmati szemét és a legnyomorultabb munkakörülmények között kizsigerelt embereknek odavetett ún. “fizetés”, ami éppen az éhenhaláshoz elég!!!
    Jöjj már Putyin Magyarországra is nácitlanítani!!!…- és a rengeteg “zselenszkij” féle retket “kiegyelni”!!!

Itt lehet hozzászólni !