Megnyílt a Barba Negra

Csepel.hu

A KALEO nevű izlandi rockegyüttes koncertjével megnyílt Csepelen a Barba Negra Red Stage. A főváros egyik legnépszerűbb koncert- és rendezvényhelyszíne a XI-ik kerületből költözött Csepelre.

A szórakozóhely még 2018-ban jelentette be, hogy kinőtte a Rákóczi híd budai hídfőjét és új helyszínt keresnek. A költözés elsősorban a koronavírus-járvány miatt tolódott ki, és az, hogy csepeli Szállító utcát választják új helyszínüknek, csak egy hónapja hozták nyilvánosságra. Az október 13-ai megnyitót hatalmas érdeklődés övezte, a kezdés előtti percekben parkolóhelyet már szinte lehetetlen volt találni. A beléptetés a nagy tömeg ellenére gyorsan és gördülékenyen haladt, a háromezres befogadóképességű rendezvényterem már a Júníus Meyvant nevű előzenekar kezdésére majdnem megtelt, a KALEO pedig már telt ház játszott.  A rendezvényre ellátogatott Borbély Lénárd, Csepel polgármestere és Ábel Attila alpolgármester.
Bár a költözés csak januártól lesz teljes, amikor a kisebbik rendezvénytér, a Barba Negra Blue Stage is Csepelre költözik, a nagyobb koncerteket már Csepelen tartják. Érdemes lesz felkeresni kerületünk új szórakozóhelyét, hiszen októberben Csepelre látogat többek között a Rasmus, Tarja (a Nightwish egykori énekese) és a Bikini is.

Csepel.hu

2 hozzászólás “Megnyílt a Barba Negra” bejegyzésre

  1. worm szerint:

    Szép és jó, hogy Csepel-felsőre költözött a Barba Negra, de arra gondolt valamelyik illetékes, hogy miként lehetne biztonságosan megoldani a közönség közlekedését a HÉV és a szórakozóhely között? A minap tucatjával szaladgáltak keresztül a négysávos Weiss Manfréd úton a fiatalok. Nem kellene megvárni, amíg Csepel azzal kerül be a hírekbe, hogy tömegesen ütik el az autók a szórakozni vágyókat.

  2. Gyula ↸⨌🚽🧻 Მიიღეთ! szerint:

    worm!
    Ez a féle vezetés nem a gondolkodásról híres, ezt az élet minden pontján tapasztaljuk, immáron 12 éve, újra 1989 után.

Itt lehet hozzászólni !