Iskolakezdési támogatás: július 15-ig igényelhető

Csepeli Hírmondó/Facebook
A csepeli önkormányzat 2017-ben vezette be az iskolakezdési támogatást, mellyel igyekszik megkönnyíteni a családok tanévkezdéssel járó anyagi terheit.
A 15 000 forint értékű iskolakezdési utalványt azok a csepeli lakcímmel rendelkező szülők igényelhetik, akiknek gyermeke szeptemberben kezdi meg általános iskolai tanulmányait az első osztályban.

A támogatás egy gyermek után csak egyszer vehető igénybe. A támogatáshoz szükséges nyomtatvány a polgármesteri hivatal családtámogatási irodájának ügyfélszolgálatán igényelhető. A kitöltött nyilatkozatot július 15-ig kell személyesen bevinni a családtámogatási irodába, ahol személyigazolvány és lakcímkártya bemutatásával átvehető az utalvány. Fontos, hogy a nem kerületi, illetve a nem önkormányzati fenntartású óvodába járó gyermekek szülei vigyék magukkal ‒ személyes dokumentumaik mellett ‒ gyermekük iskolai felvételéről szóló igazolást is.

A Családtámogatási Iroda címe: Petz Ferenc u. 1-3. Az ügyfélszolgálat nyitvatartása: hétfő: 8‒17.30; kedd: 8‒15.30; szerda: 8‒16; csütörtök: 8‒15.30; péntek: 8‒12 óra.

Csepeli Hírmondó/Facebook

4 hozzászólás “Iskolakezdési támogatás: július 15-ig igényelhető” bejegyzésre

  1. Fater trollja szerint:

    Van aki rászorul? Ez nem létezhet.

  2. PáLoS TReND szerint:

    SAJNOS NEM LESZ TANÍTÁS a HÁBORÚ MIATT!!!
    ORBÁN a HALÁLBA ŰZI FIAINKAT (ZSIDÓ ÉRDEKEKÉRT!!!)!!!…- MERT ÚJ ISRAHELLT AKAR MÁRIA ORSZÁGÁBÓL!!!
    MAGYAR KÖZLÖNY 100. szám – 2022. június 17., 2022. évi VII. törvény Egyes törvényeknek a honvédelemmel, a gazdaságfejlesztéssel, valamint a kormányzati igazgatással összefüggő módosításáról… A személyazonosító jel helyébe lépő azonosítási módokról és az azonosító kódok használatáról szóló 1996. évi XX. törvény 32. § f ) pontjában a „kiképzett tartalékos” szövegrész helyébe a „kiképzett hadköteles” szöveg lép!!! Na szóval vegyétek tudomásul Ti agyament fideSS huszárok, eztán “hadkötelesek” és “honvédek”, hogy ismételten bedőltetek a covid-terrorista zsidó szemfény és országveszejtőknek!!!

  3. László szerint:

    PáLoS! Nettó 170 ezerért nem mozgatja meg a fantáziád holmi határvédelem? Hajtana az adrenalin, télen meg fűtene a hazaszeretet…

  4. PáLoS TReND szerint:

    …ha nem hegyeSHALOM villódzana gúny6árunk “nyugati” szakaszán még azt mondanám, hogy van remény és lenne esély!!!
    Így, hogy a miniszterelnök zsici, a főpapunk Slomó és 1 (D)Rogán vizslatja a gondolatainkat…- valójában már időm se lenne elkölteni ezt a nettó 170.000.-Ft-ot…🔥

Itt lehet hozzászólni !