Folytatódott a székely–magyar labdarúgótorna

Székelyhon.ro

Kőkemény, de sportszerű mérkőzésekkel folytatódott szerdán Csíkszeredában a gyerekcsapatok számára kiírt székely–magyar labdarúgótorna. A 6. alkalommal megrendezett vetélkedőn, két korcsoportban 24 erdélyi és anyaországi csapat lépett pályára.

Öt csapat továbbra sem talált legyőzőre a gyerekcsapatok számára kiírt székely–magyar labdarúgótornán. Három versenynap után az U11-eseknél Marosvásárhely, Szováta és Csíkszereda, az U13-asoknál pedig Székelyudvarhely és Csíkszereda csapata veretlen maradt.

A szerdai (harmadik) versenynap eredményei.

U11-es korosztály

A csoport: Szovátai SE–Pestszentimrei SK 14–0, Transylvania UK–Csepel USE 1–2, Székelyudvarhelyi FC–Szováta 2–7 és Marosvásárhelyi SE–Csepel 2–0.

B csoport:

Kovásznai UK–Nagykanizsai FC 3–2, Gyergyószentmiklósi Jövő FC–Videoton FCF 5–1, FK Csíkszereda–Kovászna 15–0 és Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK–Videoton 2–1.

U13-as korosztály

A csoport:

Szovátai SE–Pestszentimrei SK 6–1, Transylvania UK–Csepel USE 3–1, Székelyudvarhelyi FC–Szováta 4–3 és Marosvásárhelyi SE–Csepel 4–0.

B csoport: Kovásznai UK–Nagykanizsai FC 2–0, Gyergyószentmiklósi Jövő FC–Videoton FCF 10–1, FK Csíkszereda–Kovászna 8–2 és Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK–Videoton 9–0.

A torna csütörtökön és pénteken 9–13 óra között folytatódik. Az U11-es csapatok az Erőss Zsolt Aréna melletti műgyepes pályán játszanak, az U13-asok mérkőzéseit pedig a Márton Áron és Segítő Mária gimnáziumok mögötti, Kós Károly utcai műgyepes pályán. A díjkiosztó ünnepséget pénteken 14 órára tervezték, ennek helyszíne az Erőss Zsolt Aréna melletti műgyepes pálya.

 

Székelyhon.ro

 

Itt lehet hozzászólni !