Fenyőfát ajándékozott az önkormányzat

Csepel.hu

Idén is fenyőfaosztással segített az önkormányzat a nehéz sorsú családoknak karácsony közeledtével. Kétszáz darab fenyőfát és fejenként fél kilogramm szaloncukrot ajándékoztak a rászoruló csepelieknek a Karácsony Sándor utcában december 13-án.

A Humán Szolgáltatások Igazgatósága előzetesen levélben küldött értesítést a jótékony akcióról a rászorulóknak.

Az adományok kiosztásában Borbély Lénárd polgármester, Nagyné Kovács Timea intézményvezető, valamint az önkormányzat munkatársai is besegítettek.

Csepel.hu

8 hozzászólás “Fenyőfát ajándékozott az önkormányzat” bejegyzésre

 1. László szerint:

  Fenyőért fagyoskodik? Nem tudják hogy már szabadon lehet utazni a Seychelle-szigetekre? Péterünk ezt is elintézte. Kellemes 27fok, bár holnapra esőt mond.

 2. Gyula szerint:

  Jövőre meg lehet a multiktól eistandolt kaját is osztogatni.

 3. robi szerint:

  Éberen dolgozik az udvari ce&zor, szorgosan töröl.
  Szégyelli tán a kormányoldali képviselők által megszavazott “élelmiszer takarékossági” törvényt?

  Nem csodálnám: a szegények tovább nyomorítása, hogy a lejárat közeli termékekhez sem juthatnak hozzá. Aki nem hiszi, menjen be nyitásra valamelyik üzletbe és nézze meg a tülekedőket. Homályos az is, hová jut a lefoglalt árú.
  Ha lesz egyáltalán mit eleinstandolni a láncoktól. Valószínűleg, a veszteségek minimalizálása érdekében csökkentik a választékot és kevesebb árut rendelnek.
  Aki csak este ér rá vásárolni, legfeljebb így járt.

 4. László szerint:

  Szerintem valamelyik kitalált valami bizniszt, amiről még fogalmunk sincs aztán szóltak mélykeresztény semjénnek aki persze csak éjszaka alkot törvényt, ad már be arra még jó vagy.

 5. Lax szerint:

  Biztos, hogy ebben is valami fidesses disznóság van. Sajnos a bűnözők kezére jutott az ország. Csuszopenz, lehallgatas, vesztegetés, álláshalmozás…stb

 6. Gratulálok szerint:

  Borbély Lénárd csepeli polgármester szavazóival közösen eltakarítjuk Csepelről Németh Szilárdot! 😉

 7. pl szerint:

  Csak h vidáman teljen a hétvégétek…
  Az óvoda néhány hónappal ezelőtt rendezett egy banzájt. Meghívottak voltak a kerület óvodáinak vezetői, az önkormányzat vezetői. A mulatság 300000 körüli jó magyar forintba került, semmi sem volt drága…
  Most (tegnap) rendezett ugyanaz az óvoda a dolgozóinak (és meghívott volt dolgozóinak) karácsonyi bulit. Elegánsan, pénzhiányra hivatkozva be kellett szállni minden dolgozónak 3000 forinttal a mulatságba (innivalót vinni kellett plusszban), amit igazából nem is biztos, h akartak volna a saját pénzükből. 🙂

 8. pl szerint:

  Gratulálok:
  Gratulálok! Borbélyhoz már segítség kell? Mi szavazók (akiket nem kell utaztatni) segítünk!

Itt lehet hozzászólni !