Fenyőfát ajándékozott az önkormányzat

Csepel.hu

Idén is fenyőfaosztással segített az önkormányzat a nehéz sorsú családoknak karácsony közeledtével. Kétszáz darab fenyőfát és fejenként fél kilogramm szaloncukrot ajándékoztak a rászoruló csepelieknek a Karácsony Sándor utcában december 13-án.

A Humán Szolgáltatások Igazgatósága előzetesen levélben küldött értesítést a jótékony akcióról a rászorulóknak.

Az adományok kiosztásában Borbély Lénárd polgármester, Nagyné Kovács Timea intézményvezető, valamint az önkormányzat munkatársai is besegítettek.

Csepel.hu

8 hozzászólás “Fenyőfát ajándékozott az önkormányzat” bejegyzésre

  1. László szerint:

    Fenyőért fagyoskodik? Nem tudják hogy már szabadon lehet utazni a Seychelle-szigetekre? Péterünk ezt is elintézte. Kellemes 27fok, bár holnapra esőt mond.

  2. Gyula szerint:

    Jövőre meg lehet a multiktól eistandolt kaját is osztogatni.

  3. robi szerint:

    Éberen dolgozik az udvari ce&zor, szorgosan töröl.
    Szégyelli tán a kormányoldali képviselők által megszavazott “élelmiszer takarékossági” törvényt?

    Nem csodálnám: a szegények tovább nyomorítása, hogy a lejárat közeli termékekhez sem juthatnak hozzá. Aki nem hiszi, menjen be nyitásra valamelyik üzletbe és nézze meg a tülekedőket. Homályos az is, hová jut a lefoglalt árú.
    Ha lesz egyáltalán mit eleinstandolni a láncoktól. Valószínűleg, a veszteségek minimalizálása érdekében csökkentik a választékot és kevesebb árut rendelnek.
    Aki csak este ér rá vásárolni, legfeljebb így járt.

  4. László szerint:

    Szerintem valamelyik kitalált valami bizniszt, amiről még fogalmunk sincs aztán szóltak mélykeresztény semjénnek aki persze csak éjszaka alkot törvényt, ad már be arra még jó vagy.

  5. Lax szerint:

    Biztos, hogy ebben is valami fidesses disznóság van. Sajnos a bűnözők kezére jutott az ország. Csuszopenz, lehallgatas, vesztegetés, álláshalmozás…stb

  6. Gratulálok szerint:

    Borbély Lénárd csepeli polgármester szavazóival közösen eltakarítjuk Csepelről Németh Szilárdot! 😉

  7. pl szerint:

    Csak h vidáman teljen a hétvégétek…
    Az óvoda néhány hónappal ezelőtt rendezett egy banzájt. Meghívottak voltak a kerület óvodáinak vezetői, az önkormányzat vezetői. A mulatság 300000 körüli jó magyar forintba került, semmi sem volt drága…
    Most (tegnap) rendezett ugyanaz az óvoda a dolgozóinak (és meghívott volt dolgozóinak) karácsonyi bulit. Elegánsan, pénzhiányra hivatkozva be kellett szállni minden dolgozónak 3000 forinttal a mulatságba (innivalót vinni kellett plusszban), amit igazából nem is biztos, h akartak volna a saját pénzükből. 🙂

  8. pl szerint:

    Gratulálok:
    Gratulálok! Borbélyhoz már segítség kell? Mi szavazók (akiket nem kell utaztatni) segítünk!

Itt lehet hozzászólni !