Két éve adták át a megújult Táncsics Mihály utcai rendelőt

Csepel.info

A két évvel ezelőtt átadott rendelőről itt nézhetik meg a képeket

A kívül-belül megújult Táncsics Mihály utcai háziorvosi rendelő felújításához a csepeli önkormányzat 156 millió forinttal járult hozzá, a beruházás összköltsége 180 millió forint volt. És ez csak egy a csepeli rendelő-felújítások és egészségügyi fejlesztések között, melyek az elmúlt tíz évben történtek.

A csepeli egészségügyben 2010 óta megújult a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat Szakorvosi rendelője, amely sok év várakozás után légkondicionálást, új orvosi eszközöket és teljes átfestést kapott. A Táncsics Mihály utcai rendelővel egy időben felújították a Csikó sétány háziorvosi rendelőjét, de 2017-ben megújult a hetven évig (!) változatlan állapotban hagyott, teljesen lepusztult csepeli tüdőgondozó épülete is.

A csepeli önkormányzat az elmúlt tíz évben újította fel a Szent István úti rendelőt is, de emellett minden évben új egészségügyi eszközökkel segíti a Jahn Ferenc Kórház valamint a rendelőintézet orvosainak munkáját.

A 2020-ban berobbant COVID-járvány különösen sok munkát követelt meg a csepeli egészségügyben dolgozóktól. Az önkormányzat ezt számos technikai és egyéb segítséggel, a kormány a védőeszközök, oltások és életmentő berendezések beszerzése mellett béremelésekkel igyekezett segíteni.

Csepel.info

9 hozzászólás “Két éve adták át a megújult Táncsics Mihály utcai rendelőt” bejegyzésre

  1. Feketelistas szerint:

    70 évig lepusztult de barmikor mentem egyből megrontgeneztek.
    A szuper hiper tothban időpontot kerek az időpont foglaláshoz.
    Micsoda fejlodes

  2. robi szerint:

    Az SZTK-ban egy hónap a mellkas átvilágítás előjegyzési ideje. Pont.

  3. Horváth János szerint:

    Viszont Németh kijárt a cimborájának egy lovagkeresztet!

  4. Gyula szerint:

    A “demens néni” volt a legjobb jutalmazott. 😁😜👏👍

  5. Gratulálok szerint:

    Előrehozott önkormányzati választás lesz, hogy a felújításokat emlegetik? Persze ha Borbély indul képviselőjelöltként jövő tavasszal és nyer, akkor Németh próbálkozhat megint a csepeli polgármester választáson!

  6. Gyula szerint:

    Kuszaszem Marcsát nem idézitek? 😁😜🤣👏👍

  7. Utazó szerint:

    Ha jól tudom a társadalombiztosítási járulékot még mindig besöprik az adófizetőktől. Tehát, az “egyszerű” adófizető joggal elvárhatja, hogy ezért valamilyen szolgáltatásban részesüljön. Csepelen vajon milyen szolgáltatás jár? Megmondom, kétszer fizetős egészségügy. Ha nem akar az “egyszerű” ember hónapokat várni egy egészségügyi vizsgálatra, akkor fizethet a magánellátásban. Érdekes ott azonnal tudják fogadni, csak rakja le az ember az asztalra a lóvét. (mégegyszer)
    Ezt tudja biztosítani a fidesz-kdnp kormány. Persze, ők most jókat mulatoznak az adófizetők pénzén Kötcsén.
    Még jó, hogy az egészség nem válogat. De nem kívánok senkinek semmi rosszat. A sok pacal majd megbosszulja magát.
    Példának okáért mikor lesz fül-orr-gégészeti ellátás minden hétköznap délután a csepeli rendelőintézetben? A sok szánalmas fidesz-kdnp helytartó szerint ez megfelelő?
    Sajnos mivel az egész magyar társadalom egy nagy rakás szar, így nem sok remény van a változásra. Balti országokról példát lehetne venni. De nálunk csak egymás gyalázásása megy. A csepel.info is remek példa erre. Kiemelkedően szánalmas, hogy a hatalmon lévők szidják az ellenzéket, ahelyett, hogy koherenciára törekednének mindenen felül.
    Csakhogy a fidesz-kdnp hatalom lényege a feszültségkeltés, a gyűlölet szítása. Ezt mutatja be ezen az oldalon szinte naponta Nagyapó, kormánypárti, és a többi nyalonc.
    Elkeserítő.

  8. Horváth János szerint:

    Nem tudom, hogy mennyire tartozik a témához, de kíváncsi lennék, ez a Juhász főorvos , hogy a p..ba kaphatott lovagkeresztet?

  9. Gyula szerint:

    A múlt… Ha már nincs jelen?
    Ma 25 éve, hogy II. János Pál pápa Magyarországra érkezett…

Itt lehet hozzászólni !