Adminisztrációs segítséget nyújt az önkormányzat a háziorvosoknak

Csepel.hu

A koronavírus-járvány mielőbbi legyőzése érdekében a Polgármesteri Hivatal és a Csepeli Városkép Kft. munkatársaival segítséget nyújtunk az oltással kapcsolatos időpontszervezések, a betegek tájékoztatása, valamint egyéb papírdokumentációk előkészítésében – tájékoztatott Borbély Lénárd polgármester.

Ezzel adminisztrációs segítséget nyújtanak a háziorvosoknak. “A szervezői munkában én is részt veszek a kollégáimmal együtt és csupa jó tapasztalatokat gyűjtünk. Úgy látom, a csepeliek várják, hogy be legyenek oltva!”

 

Csepelen nagy erőkkel zajlik a kerületben élők oltása, 12 ezer beadott oltás felett jár már a kerület. A Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat épületében öt oltópontot alakítottak ki, illetve a háziorvosoknál is folynak az oltások.

“Továbbra is arra bíztatok mindenkit, hogy aki még nem tette, regisztráljon a vakcinainfo.gov.hu oldalon! Merkely Béla professzor úr szavait idézve, a jó oltás az, amelyik már a vállunkban van.” – zárta sorait a polgármester.

 

Csepel.hu

3 hozzászólás “Adminisztrációs segítséget nyújt az önkormányzat a háziorvosoknak” bejegyzésre

  1. Nagy Ferenc szerint:

    Ez igazán jó hír! Én regisztrálva vagyok és van egy autoimmun betegségem is, minden nap bejárok dolgozni de még oltásomnak se híre se hamva. Szuper hír, hogy már ilyen sokan megkapták de a többségnek nem muszáj kimenni az otthonukból, és a csúcsidőben utazni! Az tény nem kaphatom minden vakcinát a kezelésem miatt, de 12.000. ből tuti volt olyan ami jó.

  2. Betke szerint:

    Orosz vakcináért miért kell a Rókus kórházba menni, bkv-zni, 4*átszállni. A csepeli oltópont miért nem alkalmas erre?

  3. csakúgymondom szerint:

    Ez mind nagyon szép, de akkor miért kell a Semmelweis Klinikára menni oltásért a fél várost átutazni? Csepeli oltópont nem alkalmas, vagy nem bír el az oltásra jelentkező csepeli lakosokkal?

Itt lehet hozzászólni !