Folytatódik a Csepeli Zöld Sziget program

Csepel.hu
Folytatódik a Csepeli Zöld Sziget Program a kerületben. Ennek keretében újabb fákat ültettek a Városgazda munkatársai, ezúttal Csillagtelepre.

A programmal az a cél, hogy zöldebb, élhetőbb, tisztább levegőjű kerületben élhessen minden csepeli lakos, de nem csak fákat ültetett az önkormányzat az utóbbi időben, gyümölcsfákat, egynyári növényeket és komposztládákat is ajándékoztak az itt élőknek.

A Csepeli Zöld Sziget program keretében évente több tízezer egynyári növényt, valamint több ezer őszi cserjét osztanak szét a helyi lakosoknak, illetve van gyümölcsfa-osztási és komposztálási program is.
Csepel.hu

5 hozzászólás “Folytatódik a Csepeli Zöld Sziget program” bejegyzésre

  1. Horváth János szerint:

    Ajándékoztak?

  2. Előd Erika szerint:

    Nagyon jó látni ezt a programot. Remélem, a csepeliek örömmel és hálásan fogadják!

  3. werthan szerint:

    Remélem, valaki LOCSOLNI IS FOGJA a fákat, mert ezt már sokszor eljátszották a Rákóczi térnél is ( ott korábban a Széchenyi út mellett ültettek fákat évente-kétévente, amik gondozás hiányában rendre kiszáradtak és az egészet kezdték előről… ), különben ez így pénzkidobás!!!

  4. kormánypárti szerint:

    Hát hogyne, majd a négylábúak! 😉 Az erdőkben ki locsolja a növényeket? Amúgy bárkinek lehetősége van megöntözni a közterületi fákat, aki tényleg annyira aggódik értük. Szóval inkább a fáknak a tövére tessék frecsegni locsolókana vagy veder igénybevételével, akkor remélhetőleg nem száradnak ki!

  5. maminti szerint:

    A Csepeli úton meg savas eső esett, vagy mi? Az is a zöldsziget program keretében történt, hogy végig letarolták a fák koronáit és csak a fatörzsek meredeznek??

Itt lehet hozzászólni !