Illatszerajándékok egészségügyi dolgozóknak

Csepel.hu

Illatszercsomaggal ajándékozta meg a Segítség Köve Alapítvány a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat dolgozóit kitartó munkájukért.

A szíves felajánlást az intézmény nevében Dr. Dobák András főigazgató, a városvezetés képviseletében Ábel Attila alpolgármester köszönte meg.

Az átadott 256 csomaggal az alapítvány a munkatársak karácsonyi ajándékozását támogatta. „Tiszteletünket és megbecsülésünket fejezzük ki az egészségügyi dolgozóknak, hiszen tudjuk, hogy szinte egész évben ebben a nehéz időszakban milyen nagy teher hárul rájuk. Itt naponta rengeteg beteggel találkoznak, jobban ki vannak téve a koronavírus fertőzésnek. Ezzel a gesztussal is figyelünk rájuk, megérdemlik a törődést” – mondta el oldalunknak Schönek Márta.

Csepel.hu

14 hozzászólás “Illatszerajándékok egészségügyi dolgozóknak” bejegyzésre

  1. Gary Ridgway szerint:

    …és elfogadták? Remek.

  2. robi szerint:

    Egész éves munkáért illatszer ajándék – Super(b).

  3. Betke szerint:

    Kaptak még mézet is, egy hete volt itt hír!

  4. Tóth kati szerint:

    Gyurcsányné is vitt 20 db maszkot,meg 2 csomag chipset tavasszal acovid járvány kezdetén valamelyik kórházba.Igazán nagylelkű volt.

  5. kismiska szerint:

    Biztos erre volt a legnagyobb szükségük-mint tavasszal a mentősöknek a láda almára N.Sz.haverjától.

  6. kormánypárti szerint:

    Tóth Kati:
    Apró figyelmesség, tudod. Nagyon Apró. 😉

  7. zsák krumpli szerint:

    A MÁV-Start Zrt. egy-egy szem almával köszöni meg a családtól távol töltött ünnepeket, és azzal a lendülettel kíván boldog új évet is! A vezérigazgató havi 5 millió forintot keres.

  8. kormánypárti szerint:

    Ne hazudozz! Egy egész kosár almát raktak ki a szolgálati helyekre, tehát akár többet is elvehet egy dolgozó. Az alma az egészség jelképe, és karácsonykor az ünnepi hagyomány része, az összetartozás szimbóluma. Az illatszercsomagot a Segítség Köve Alapítvány adta, elsősorban egy gesztusról van szó, amúgy meg teljesen hétköznapi ajándék, nem értem mi a gond vele.

  9. robi szerint:

    Semmi gond sem lenne vele, ha az év végi jutalom mellé járna, mint ajándék.

    A magasabb beosztású ” kiszolgáló személyzet” természetesen nem elégszik meg jelképes ajándékokkal a milliós fizetése (és a rendszeresen kicserélt céges autója) mellé.

    A Kormánypárti nevű gusztustalan lakáj meg pedálozzon tovább és csináljon magából nyugodtan hülyét még karácsony (neki nem szent ) napján is.

  10. kormánypárti szerint:

    Pl. a hajléktalanoknak tisztálkodószereket, a gyermekotthonnak játékokat adott ugyanez az alapítvány. Komolyan nem értem, mi ezzel a probléma. Az év végi jutalom pedig nem járandóság, hanem borravaló.

  11. robi szerint:

    Nekem semmi.

    Én szerencsére olyan cégnél dolgozom, ahol év végén a beosztottakat is jutalmazzák.
    Nem borravalóval (vagy azzal sem) alázzák.

  12. Zsivány szerint:

    Azt prémiumnak vagy bónusznak nevezik és nem a semmire adják, kedves Robi. Gyanítom, hogy ha előzőleg beadtad volna a rendes felmondásodat, egy fillért nem kapsz azon kívül, ami megillet. A munkáltató ugyanis azért ad többlet fizetést, hogy ezzel ösztönözze az alkalmazottait, hogy a jövőben is tegyék oda magukat a cégért. Tulajdonképpen a dolgozók lojalitását vásárolja meg, ami később a magasabb nyereségben térül meg. Le szokták írni a belső szabályzatban, hogy felmondási idő alatt semmi plusz nem jár.

    Mind a prémium, mind a jutalom esetén tiszteletben kell tartani az egyenlő bánásmód követelményét. Azaz a dolgozók között indokolatlanul nem lehet különbséget tenni. Ennek különösen a jutalmazás esetén van jelentősége, mivel a jutalom adása egyedül a munkáltató mérlegelésétől függ, azonban ha a jutalmazás mellett dönt, nem tehet különbséget a dolgozók között diszkriminatív jelleggel.

  13. zsák krumpli szerint:

    kormánypárti, az igaz hogy egy kosárnyi almát tettek ki, de csak egyet! S mellé tettek egy táblát, hogy minden dolgozó vegyen el egyet, s leírták hogy mit jelképez az alma! Hogy vett volna el többet egy dolgozó, hiszen akkor nem jutott volna mindenkinek! Az hazudik, aki elolvashatná a neten a több helyen is megjelent hírt, de párthűségből inkább mást vádol hazugsággal! kormánypárti, keresztény vagy te egyáltalán?

  14. kormánypárti szerint:

    Értem. A helyzet a következő: Válság van, amikor meg kell húzni a nadrágszíjat. A vonatjegyért senki nem akar többet fizetni, különösen azért nem, hogy a vasutasoknak több jusson. A munkahelyek megőrzése az elsődleges szempont. Emellett az is fontos, hogy ne csökkenjenek a bérek és továbbra is mindenki időben megkapja a járandóságát. Ettől még a nagy létszámú dolgozói állománynak valahogy mégiscsak illik köszönetet mondani az egész éves munkájáért. Hogyan lehet ezt kivitelezni olyan formában, hogy a szakszervezet ne rinyáljon a dolgozók megalázását hangoztatva (pl. plusz pár nap szabadság adása a jövő évre, egyéb kedvezmény)?

Itt lehet hozzászólni !