Illatszerajándékok egészségügyi dolgozóknak

Csepel.hu

Illatszercsomaggal ajándékozta meg a Segítség Köve Alapítvány a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat dolgozóit kitartó munkájukért.

A szíves felajánlást az intézmény nevében Dr. Dobák András főigazgató, a városvezetés képviseletében Ábel Attila alpolgármester köszönte meg.

Az átadott 256 csomaggal az alapítvány a munkatársak karácsonyi ajándékozását támogatta. „Tiszteletünket és megbecsülésünket fejezzük ki az egészségügyi dolgozóknak, hiszen tudjuk, hogy szinte egész évben ebben a nehéz időszakban milyen nagy teher hárul rájuk. Itt naponta rengeteg beteggel találkoznak, jobban ki vannak téve a koronavírus fertőzésnek. Ezzel a gesztussal is figyelünk rájuk, megérdemlik a törődést” – mondta el oldalunknak Schönek Márta.

Csepel.hu

14 hozzászólás “Illatszerajándékok egészségügyi dolgozóknak” bejegyzésre

 1. Gary Ridgway szerint:

  …és elfogadták? Remek.

 2. robi szerint:

  Egész éves munkáért illatszer ajándék – Super(b).

 3. Betke szerint:

  Kaptak még mézet is, egy hete volt itt hír!

 4. Tóth kati szerint:

  Gyurcsányné is vitt 20 db maszkot,meg 2 csomag chipset tavasszal acovid járvány kezdetén valamelyik kórházba.Igazán nagylelkű volt.

 5. kismiska szerint:

  Biztos erre volt a legnagyobb szükségük-mint tavasszal a mentősöknek a láda almára N.Sz.haverjától.

 6. kormánypárti szerint:

  Tóth Kati:
  Apró figyelmesség, tudod. Nagyon Apró. 😉

 7. zsák krumpli szerint:

  A MÁV-Start Zrt. egy-egy szem almával köszöni meg a családtól távol töltött ünnepeket, és azzal a lendülettel kíván boldog új évet is! A vezérigazgató havi 5 millió forintot keres.

 8. kormánypárti szerint:

  Ne hazudozz! Egy egész kosár almát raktak ki a szolgálati helyekre, tehát akár többet is elvehet egy dolgozó. Az alma az egészség jelképe, és karácsonykor az ünnepi hagyomány része, az összetartozás szimbóluma. Az illatszercsomagot a Segítség Köve Alapítvány adta, elsősorban egy gesztusról van szó, amúgy meg teljesen hétköznapi ajándék, nem értem mi a gond vele.

 9. robi szerint:

  Semmi gond sem lenne vele, ha az év végi jutalom mellé járna, mint ajándék.

  A magasabb beosztású ” kiszolgáló személyzet” természetesen nem elégszik meg jelképes ajándékokkal a milliós fizetése (és a rendszeresen kicserélt céges autója) mellé.

  A Kormánypárti nevű gusztustalan lakáj meg pedálozzon tovább és csináljon magából nyugodtan hülyét még karácsony (neki nem szent ) napján is.

 10. kormánypárti szerint:

  Pl. a hajléktalanoknak tisztálkodószereket, a gyermekotthonnak játékokat adott ugyanez az alapítvány. Komolyan nem értem, mi ezzel a probléma. Az év végi jutalom pedig nem járandóság, hanem borravaló.

 11. robi szerint:

  Nekem semmi.

  Én szerencsére olyan cégnél dolgozom, ahol év végén a beosztottakat is jutalmazzák.
  Nem borravalóval (vagy azzal sem) alázzák.

 12. Zsivány szerint:

  Azt prémiumnak vagy bónusznak nevezik és nem a semmire adják, kedves Robi. Gyanítom, hogy ha előzőleg beadtad volna a rendes felmondásodat, egy fillért nem kapsz azon kívül, ami megillet. A munkáltató ugyanis azért ad többlet fizetést, hogy ezzel ösztönözze az alkalmazottait, hogy a jövőben is tegyék oda magukat a cégért. Tulajdonképpen a dolgozók lojalitását vásárolja meg, ami később a magasabb nyereségben térül meg. Le szokták írni a belső szabályzatban, hogy felmondási idő alatt semmi plusz nem jár.

  Mind a prémium, mind a jutalom esetén tiszteletben kell tartani az egyenlő bánásmód követelményét. Azaz a dolgozók között indokolatlanul nem lehet különbséget tenni. Ennek különösen a jutalmazás esetén van jelentősége, mivel a jutalom adása egyedül a munkáltató mérlegelésétől függ, azonban ha a jutalmazás mellett dönt, nem tehet különbséget a dolgozók között diszkriminatív jelleggel.

 13. zsák krumpli szerint:

  kormánypárti, az igaz hogy egy kosárnyi almát tettek ki, de csak egyet! S mellé tettek egy táblát, hogy minden dolgozó vegyen el egyet, s leírták hogy mit jelképez az alma! Hogy vett volna el többet egy dolgozó, hiszen akkor nem jutott volna mindenkinek! Az hazudik, aki elolvashatná a neten a több helyen is megjelent hírt, de párthűségből inkább mást vádol hazugsággal! kormánypárti, keresztény vagy te egyáltalán?

 14. kormánypárti szerint:

  Értem. A helyzet a következő: Válság van, amikor meg kell húzni a nadrágszíjat. A vonatjegyért senki nem akar többet fizetni, különösen azért nem, hogy a vasutasoknak több jusson. A munkahelyek megőrzése az elsődleges szempont. Emellett az is fontos, hogy ne csökkenjenek a bérek és továbbra is mindenki időben megkapja a járandóságát. Ettől még a nagy létszámú dolgozói állománynak valahogy mégiscsak illik köszönetet mondani az egész éves munkájáért. Hogyan lehet ezt kivitelezni olyan formában, hogy a szakszervezet ne rinyáljon a dolgozók megalázását hangoztatva (pl. plusz pár nap szabadság adása a jövő évre, egyéb kedvezmény)?

Itt lehet hozzászólni !