Ami nem megy, azt erőltetni kell 2009

Index-videó

A totális-teljesség igényével válogatta össze az Index 2009 pillanatait, csak hogy bebizonyítsák, minden összefügg mindennel.

Lapunk ezt az Index-videót, melyet állítólag nem lehet beágyazni, “Csepeli” fórumozónknak külön szeretettel ajánlja, bízva abban, hogy a szilveszteri hangulat egy kicsit a többi olvasóink között is megmaradt.

54 hozzászólás “Ami nem megy, azt erőltetni kell 2009” bejegyzésre

  1. miska72 szerint:

    csepeli ezt te keptad. 🙂 🙂 🙂

  2. Iványi Gabi szerint:

    Csepeli:

    ez kissé ciki…de így jár az, aki fejjel rohan a…..??????…

  3. codec szerint:

    A cikk címe kis módosítással az idei év jelszavának is megfelel:
    Aki, nem megy, azt …. kell 2010.

  4. miska72 szerint:

    codek tudom mire gondolsz. 😉 a val kezdődik.

  5. csepeli szerint:

    Ez a mi derék jobboldalunk, egy lincselni vágyó, gyűlölködő, köpködő csőcselék. Ilyenek az igazi magyarok? A jelek szerint igen.

  6. Öreg halász szerint:

    Kedves csepeli, nem tudom miből jutottál erre a következtetésre, de én soha nem mondanék ilyet minden baloldali emberre. Viszont rád valószínűleg pont igaz az, amit a jobboldaliakról leírtál. Milyen érdekes…

  7. csepeli szerint:

    Öreg halász, milyen érdekes, hogy pont itt kettővel a te hozzászólásod fölött akarnak akasztani a szélsőjobbos haverjaid, és mindebből te semmit sem veszel észre, vagy ha észreveszed, szemet hunysz fölötte, inkább engem szidalmazol.

  8. Öreg halász szerint:

    Nincsenek szélsőjobbos haverjaim, de nem látok akasztós hozzászólást sem. Ha meg valaki csúnyákat mond, és jobboldali, még nem lesz minden jobboldali köpködő, lincselő söpredék. Azt sem gondolom, hogy mindenki olyan, mint Gyurcsány vagy bajnai. Attól, hogy valaki baloldali, szerintem nem feltétlenül tolvaj.

  9. zed szerint:

    Nyugi, Iványi, csepeli egy faltörő kos, tudja mit csinál. Nem sokáig fogtok már falazni, és miután leomlanak a falak, mindenki láthatja majd, hogy a király meztelen! 😀

  10. codec szerint:

    Én a bukott oldal képviselői és közkatonái helyében saját érdekemben- szurkolnék a következő időszak kormányának és majdan megválasztott helyhatósági vezetőinek.
    Óriási tévedésben van ugyanis az a magát baloldalinak nevező politikus és samesze, aki azt hiszi, hogy egy esetleges FIDESZ bukás esetén van esélyük a visszatérésre.
    Sokkal több az esélye ugyanis a harmadik oldal további előre törésére: akkor meg az asztalra kerül a gazdaságban elkövetett ” ezer apró trükk”, ami ide juttatta az országot.

  11. miska72 szerint:

    csepeli, nem vagyok szélsőjobbos, csak IGAZSÁGOSZTÓ!

  12. miska72 szerint:

    codec, úgy ahogy mondod.
    Szerintem, most megindult az iratok eltüntetése (bizonyítékok) a szocialista kormány most az iratok megsemisítésén dolgozik. Vagy már tavaly elkezdték a bizonyítékok megsemmísítését.
    A csepeli önkormányzatnál is ez mehet, mert hogy nem fogják megnyerni az önkormányzati választást az tuti!
    És mint tudjuk a szocik a felelősergevonástől és a börtöntől félnek.
    Szerintem az iteni banda se akar a börtönbe menni.

  13. miska72 szerint:

    csepeli, te meg vak vagy, vagy ellenződ van mint a lónak! 😉

  14. Iványi Gabi szerint:

    zed: jó reggelt neked…Kialudtad magad? Abszolút nyugodt vagyok. Hol kell nekünk falazni? Szerepcserét akarsz itt realizálni…Miről beszélsz? még fel sem építettük a falakat…Eltévedtél, de nagyon…a saját falaitokba ütköztök, nemes dolog, hogy a lebontásban segítetek…csak ne úgy, ahogy 8 évig tettétek! ….Ugye nem akartok egyetlen ártatlan embert sem a romok alá temetni…ebben a sürgős nagytakarításban….:-)

  15. LB szerint:

    csepeli!
    Milyen akasztásról beszélsz?

    Egyébként, mint te azt bizonyára jól tudod, a mindenkori hatalom szívesen használ provokátorokat, akik a másik oldal nevében megpróbálnak zavargást kelteni, feszültséget szítani!

    Talán emlékszel még a TV székház “ostromára”, amit a rendőrség lábhoz tett fegyverrel nézett végig. Nekem nagyon erős meggyőződésem, hogy ott is provokátorok “dolgoztak”!

  16. alterego szerint:

    Nem pont ide szól, csak jelezni szeretném, hogy az itteni bringások és valószínűleg a kerékpárosklub is szeretné azt hinni, hogy az index szándéka az összehasonlítás volt, és csak azért így került bevágásra a két felvétel,hogy látszódjon a hasznos és a káros alkalmazása ugyanannak az érdekérvényesítési eszköznek, azaz a tömegrendezvénynek. (remélem valamennyire érthető). 🙂
    Részünkről a critical mass sosem fog beállni senki mögé. Mindig az marad, aminek indult, a kerékpározás népszerűsítése, az olcsóbb és gyorsabb közlekedési mód elterjesztése. 🙂

  17. médi szerint:

    alterego: csak részben érthető.. kifejtenéd?

  18. médi szerint:

    alterego: csak részben érthető.. sz ívesen venném, ha kifejtenéd!?

  19. Iványi Gabi szerint:

    LB:

    Jól látod! a csepeli provokatőr szerepét. Emberségről nem tesz tanúbizonyosságot. A probléma csak az, hogy olyan tömény dezinformációval halmozza el az itteni blogozókat, hogy elég egy is…(erre megy ki a játék), ha elgondolkodóba ejt bárkit is. A stílusa pedig megalázó…jócskán hagy maga után követelményt…a hírértéke pedig csúsztatásokon alapul.

  20. csepeli szerint:

    LB!
    Tanulj meg olvasni! Barátaid, miska és codec akarnak akasztani.

  21. LB szerint:

    csepeli!
    Én nemcsak olvasni, de a leírt szöveget értelmezni is tudom.
    Ezt írtad tegnap este 22:42-kor: “… milyen érdekes, hogy pont itt kettővel a te hozzászólásod fölött akarnak akasztani a szélsőjobbos haverjaid”.
    Újra visszaolvastam, de továbbra sem találtam nyomát az általad említett cselekedetnek! Tehát szokásod szerint újra terelsz és provokálsz!

  22. LB szerint:

    csepelei, zed és a többiek!
    Kiváncsiságból megkérdezem tőletek, a jól értesültektől: kis kedvencetek az “ügyvéd úr” megfizette már a tartozását?

  23. csepeli szerint:

    LB, igen sajnálatos, hogy amikor fasisztoid barátaid akasztásról írnak, akkor hirtelen diszlexiássá válsz.

  24. codec szerint:

    Ne hazudj ál-csepeli!( Megj: az egy kezemen meg tudom számolni, hányan vagytok született csepeliek a helyi csapatotokban- találhatnál testhezállóbb nevet is magadnak.)
    Ki nem ejtettem , amivel vádolsz!

    Amit kiejtek: a bukott rezsimet senki nem hatalmazta fel:
    1./ Az ország termelő erejének megsemmisítésével
    2./ az adósság állomány megháromszorozásával, elherdálásával, majd a lakosság térfelére történő átlapátolásával ( majd van bőr a képe a párt vezetőinek azt hazudni, hogy javultak a mutató- persze, mert már át lett hárítva a köznépre)
    3./ a termőföld eladásával

    Magatok között, a taggyűléseiteken úgy nevezhetitek a benneteket bírálókat, ahogy akarjátok. Kifelé leállhatnátok a hazudozásokkal.
    Pl. gerincutat, meg teljes csatornázást már ne ígérjetek.

  25. LB szerint:

    csepeli!

    Újra terelsz és félrebeszélsz!
    Lennél szíves idézni, hogy ebben a topicban ki hol és mikor akart akasztani? Mert hogy ezt írtad, erre hivatkoztál!

    Mellesleg megemlítem, hogy az általad emlegetett topictársak nekem tudtommal nem hogy barátaim lennének, de még elvbarátaim sem!
    Elég szomorú, hogy Fletókátoknak és az általa követett potikának – hazudtunk reggel, este és éjszaka – köszönhetően azt kell mondanom, hogy jelenleg Orbán Viktor a kisebbik rossz!

  26. LB szerint:

    Találtam egy érdekes bejegyzést Török Gábor blogján:
    http://torokgaborelemez.blog.hu/2009/12/19/28_hol_lehet_megverni_a_fideszt

  27. csepeli szerint:

    LB!
    Játszod itt a hülyét, te hipokrita seggfej!
    Fenti cikk 3. és 4. kommentje. Próbáld értelmezni!
    Nem véletlen, hogy nehezen megy! Elvbarátaid gyűlölködését nem akarod meglátni, inkább behunyod a szemed.

  28. Demeter J. szerint:

    T. LB! elolvastam az elemző cikkét.
    Török Gábor gondolatmenetét kissé ahhoz hasonlítanám, mint amikor a sportközvetítés alatt a riporter az elmúlt 30-40 év statisztikáinak elemzését teszi közzé.
    Ami már tény:
    – Baranya két választási körzetében a közelmúltban tartott időközi választásain a baloldali jelöltek nagyon kikaptak.
    – a csepeli időközi választáson úgy tudom, minden szavazókörben a jobboldali jelölt győzött.
    Ha az elemző listáján felsorolt, korábbi biztos körzetek egy részét bebukja a baloldal, akkor valóban csúfos vereség vár rájuk.

  29. lolka szerint:

    “csepeli:

    2010. január 2. 22:09-kor
    Ez a mi derék jobboldalunk, egy lincselni vágyó, gyűlölködő, köpködő csőcselék. Ilyenek az igazi magyarok? A jelek szerint igen.”-Ki tudnád a fent irtakat kb. tiz sorban magyarul fejteni, mert én csak magyaruk értek, de ha a te nyelveden érthetővé tudnád tenni nekem, hát megköszönném…

  30. Demeter J. szerint:

    T. ál-csepeli!
    Segítek értelmezni, a 3. bejegyzést!
    A cikknek az a címe, hogy “ami nem megy, azt erőltetni kell”.
    A videót végignéztem. fletó búcsú beszéde rádöbbentett, hogy amíg jól érezte magát a dagonyában, addig eszébe sem jutott távozni. Amikor bizonyos események megtörténtek, távozott. A bevezető cikk módosítását javasoltam 2010 jelszavának ( a te kedvedért kiírom):
    Aki nem megy ( az ország kártevői közül), azt erőltetni kell!

  31. Nagyapó szerint:

    A csőcselék mindig baloldali, amióta ezt a fogalmat bevezették. Jellemző, hogy az MSZP-sek mindig hozzáteszik, hogy „szélsőjobbos”, mert tudják, hogy a polgárok a csőcseléket azonosítják a baloldallal. A csőcselék régi, azok voltak a gyilkos jakobinusok, a vérbajos Leninről elnevezett fiúk 19-ben, majd a szocialisták két szárnya, a kommunisták, meg a nemzetiszocialisták (6 millió halottja a nácizmusnak, 100 millió halottja a kommunistáknak). Miről beszélnek (zed,ződ,blőd,csepeli,stb.)?

    A alterego-nak igazat adok, de a kerékpárosokkal más gondom van. Járok biciklivel is, kocsival is, mégis, azt el tudom képzelni, hogy valaki bevásárolni megy kerékpárral, de hogy a Nagykörúton mit keres egy bicikliruhába öltözött versenygépes, hátizsákos fiatalember,… nem tudom.
    Miért kell a kerékpárutakat a főútvonalakon kijelölni? A főutakkal párhuzamosan futnak mellékutak. Azokon is lehet közlekedni.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  32. Gordon szerint:

    A csőcselék sosem volt oldalpárti, csak haspárti.

  33. Iványi Gabi szerint:

    Csepeli!

    Visszaolvaslak…ajánlom neked is, hogy néha…kontrollt is szánj magadnak: vedd észre, hogy saját magadnak folyamatos az ellentmondásod. Amit tudsz, mesterfokon: a mocskolódás…immáron sokadszor írom: ez minősít téged.

  34. csepeli szerint:

    Iványi, neked kuss a neved!

  35. miska72 szerint:

    csepeli, ne 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  36. Iványi Gabi szerint:

    Csepeli:

    Ne mondd…nem is tudtam, hogy a keresztapaságra az ellentáborban is vállalkozol. Ez már..látod a vég…de ez teljesen érthető a te pozíciódban!

  37. Gordon szerint:

    Csepeli néha a vita hevében Gabira emlékeztet (2:15-től érdekes!):

    http://www.youtube.com/watch?v=u9xpPTXyld4&annotation_id=annotation_326667&feature=iv

    Csepeli is tiszta ideggörcsös. 🙂

  38. Iványi Gabi szerint:

    Látod csepeli..így keltetek ti mende-mondákat…aki nem megy, azt….küldeni kell. de te már rögtön kombinálsz…ha provokátor vagy, ha eredendően ilyen..és nem tehetsz róla…akkor is jellemzően olyan, mint a tieid!

  39. csepeli szerint:

    iványi, ja persze, és a küldeni szót ki kellett pontozni. Barom!

  40. Iványi Gabi szerint:

    csepeli: persze…..hogy mérhető legyen a kombinációs készséged…de hát……….most én is pontoztam:-))))))))))))))))))))

  41. csepeli szerint:

    igen iványi, és a küldeni szó a-val kezdődik, mint miskától tudjuk! Bravó.

  42. LB szerint:

    csepeli, csepeli!
    Tudod, rossz az, aki rosszra gondol.
    Látszik, hogy a szemellenződtől már a tudatod is beszűkült.

    Hogy codec mire gondolt, nem tudom, nem vagyok gondolatolvasó.
    Hogy miska mire gondolt, azt kérdezd meg tőle. Ha kultúráltan szólsz hozzá, akkor minden valószínűség szerint válaszolni fog neked.

    Egyébként meg ajánlom figyelmedbe a magyar értelmező kéziszótárt!
    Meg fogsz lepődni, milyen sok ige kezdődik “a” betűvel!
    Amíg TE nem akartál akasztani, nekem eszembe se jutott!

    És sajnos egyet kell hogy értsek azokkal, akik azt állítják, a kommunisták és a fasiszták, ha akasztásról volt szó, semmiben se különböztek egymástól! Egyik kutya, másik eb! 🙁

  43. csepeli szerint:

    LB, nekem ebből az jön le, hogy te nem ítéled el, hanem hallgatólagosan magad is támogatod a lincselni vágyókat! Nagyon jellemző ez a fajta sunyi képmutatás a Fideszre.

  44. alterego szerint:

    médi: a critical mass nem bántott senkit, se szóval se tettel, nem úgy mint a kiáltozó, rendszeresen letartóztatást kibalhézó fiatalember. Nem értem, mi késztette az indexet arra, hogy összevágja a két eseményt.

  45. Huba szerint:

    “….a kommunisták és a fasiszták, ha akasztásról volt szó, semmiben se különböztek egymástól! Egyik kutya, másik eb!”

    Hogy ebből hogy tud csepelinek az “lejönni” : hallgatólagosan támogatod a lincselni vágyókat??

    Azt hiszem csepelinek mindenről az jut az eszébe, mint Mórickának, vagy tudatmódosító szerek hatása alatt van.

  46. Kovács Ernő szerint:

    Közeledik az idő / Elszámoltatás, igazi rendszerváltás! /
    http://www.kommentalok.hu/news.php

  47. miska72 szerint:

    A Jobbik alapszabálya például tiltja, hogy egy országgyűlési képviselő más választott tisztséget is vállaljon. Az álláshalmozó, megélhetési politikusoknak nálunk nincs helye. A mentelmi jogot el akarjuk törölni, a politikusok által elkövetett törvénysértéseket minősített esetté nyilvánítanánk, dupla büntetéssel, és visszahívható képviselőket szeretnénk.

    Ígylegyen!
    HAJRÁ JOBBIK!

  48. csepeli szerint:

    miska72: akkor a te fogalmaid szerint Németh Szilárd egy megélhetési politikus, hiszen álláshalmozó: képviselő az országgyűlésben is, a csepeli közgyűlésben is, és a fővárosi közgyűlésben is.

  49. miska72 szerint:

    csepeli A rácsokmögé!
    A val kezdődik! 🙂 🙂 🙂 🙂

  50. miska72 szerint:

    csepeli nem kell mindjárt a rosszra gondolni! A halál nekik megváltás! 😉

  51. miska72 szerint:

    Teljes vagyonelkobzás és a bortön!
    Ez is a val kezdődik! 🙂 🙂 🙂 🙂

  52. miska72 szerint:

    Gyilkolásban a szocialisták a nagyok. Lásd 56. Lásd a csepeli eset. Lásd 2006 ősz.

  53. Lexon szerint:

    miska72: 2006 ôszén kit gyilkoltak meg a szocialisták?

  54. miska72 szerint:

    Az is szocialista terror volt! Nem?
    Csak a véletlennek köszönhető, hogy nem halt meg senki.
    Lexon, az is a szocik műve volt!

Itt lehet hozzászólni !