Tűzoltóautót kértek a Dunadűlő út egyik társasházához

Mr.Gabee, Csepel.info

Több olvasó jelezte, hogy vasárnap délután többek között egy létrás tűzoltóautó jelent meg a Dunadűlő út 5/a társasházának hátsó bejáratánál.

Elmondásuk szerint az egyik tűzoltó felment a negyedik emelet egyik erkélyére, ahol bemászott és kis idő múlva kijött. A bővebb információ érdekében felvettük a kapcsolatot a Katasztrófavédelem sajtóosztályával, amint válasz érkezik, frissítjük a bejegyzést.

Update: A lakásban lakó idős hölgy nem reagált semmire és a lánya azt hitte, hogy baj van. Az ablakon bemászó tűzoltó találkozott a hölggyel a lakásban, akinek semmi baja nem, volt, így visszamászott.

3 hozzászólás “Tűzoltóautót kértek a Dunadűlő út egyik társasházához” bejegyzésre

  1. genovéva szerint:

    Hogyhogy azt hitte? Nem vette fel a telefont? Vagy nem nyitott ajtót a lányának? Vagy az oda sem ment, hanem küldte a tűzoltókat + mentőket? Lehet tudni, mibe került ez, és főleg hogy kinek?

  2. 1Olvasó szerint:

    Örüljünk, hogy a szülőnek van egy ilyen gyermeke, aki foglalkozik vele/aggódik miatta.
    A tűzoltók nem ok nélkül vonultak ki, minden kivonulás előtt mérlegelték, hogy mikor/mit/kiket küldenek ki…
    Inkább feleslegesen vonulnak ki, mint ha később azt irogatnánk, hogy “ha pár perccel korábban vonultak volna ki, akkor most is még élne”…

  3. genovéva szerint:

    1Olvasó, ebben teljesen egyetértünk:) Mivel azt írták, hogy “az ablakon bemászó tűzoltó találkozott a hölggyel a lakásban, akinek semmi baja nem, volt, így visszamászott”, talán ezért támadtak fura gondolataim, hogy vajon akkor mi történhetett…

Itt lehet hozzászólni !