Dr. Dobák András, a TIESZ főigazgató-főorvosa a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj egyik jelöltje

Csepel.hu

2017-ben volt 80 éve, hogy Szent-Györgyi Albert – máig egyetlen magyar tudósként hazai kutatásaiért kapott természettudományos Nobel-díjat. Az évforduló alkalmából a Goodwill Pharma az Egészségért Közhasznú Alapítvány úgy tisztelegett a professzor munkássága előtt, hogy létrehozta a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat.

A 2017-ben útjára indított díj célja, hogy olyan orvosok odaadó munkáját jutalmazza, akiket a páciensek és a szakmai zsűri tagjai is érdemesnek tartanak az elismerésre. Ennek a díjnak a segítségével maguk a páciensek is köszönetet mondhatnak az orvosok az áldozatos munkájáért.

A budapesti jelöltek között szerepel kerületünkből Dr. Dobák András, a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat főigazgatója is, ami óriási büszkeséggel tölt el minket.

Szavazatot kizárólag online, a www.szentgyorgyialbertorvosidij.hu weboldalon a szavazás menüpontban tudják leadni március 19-ig.

Főigazgató úr tevékenységét a betegek iránti odaadás, tapintat, türelem, tisztelet és a segítőkészség jellemzi. Szakmai munkáját mindig kiemelkedő színvonalon, lelkiismeretesen, végtelen alázattal és precizitással végzi, hivatástudata és embersége pedig példaként szolgál a felnövekvő generáció számára.

Kérjük, hogy szavazzanak minél többen Főigazgató úrra!

Csepel.hu

 

Itt lehet hozzászólni !