Aláírásgyűjtésbe kezd a HÉV-ért a Közösen Csepelért Polgári Egyesület

 

Álljunk ki közösen a csepeli HÉV-ért!

Az elmúlt hetek megmutatták: nagypolitikai küzdelmek áldozatául eshet 50 ezer csepeli család legfontosabb közlekedési eszköze, a csepeli HÉV.

Ez ellen fel kell lépnünk közösen!

A csepeli HÉV, ha néha döcögősen is, de hosszú évtizedek óta hűségesen szolgálja a Csepelen élők mindennapjait. Nekünk, csepelieknek létkérdés, hogy a jövőben is változatlan feltételek mellett, zavartalanul használhassuk a HÉV-et! A Fővárosi Önkormányzat és a Közlekedési Minisztérium elhúzódó vitája azonban mindezt veszélybe sodorhatja.

Csepelnek szüksége és joga van a HÉV-hez, álljunk ki érte közösen!

A csepeli az egyetlenegy olyan budapesti HÉV-vonal, amely el sem hagyja Budapest közigazgatási határát, minden egyes kilométere a főváros tömegközlekedésének szerves része. Igazságtalan és elfogadhatatlan lenne, ha a jövőben a csepeliek nem használhatnák ugyanúgy Budapest-bérlettel a HÉV-et, mint eddig!

Csepel lakossága nevében – világnézettől és pártszimpátiától függetlenül – határozottan arra kérjük a főváros és a minisztérium vezetését, hogy haladéktalanul üljenek le egymással a tárgyalóasztalhoz, és felelős módon állapodjanak meg a megoldásról a csepeli HÉV és az itt élő emberek érdekében!

Ha ez nem történik meg, több tízezer csepeli család mindennapi utazása, munkába, iskolába járása lehetetlenülhet el vagy drágulhat meg drasztikusan, sőt már a jelenlegi elhúzódó bizonytalanság is hatalmas károkat okoz! A csepeli HÉV és az agglomerációs buszjáratok biztonságos és megfizethető működése nem politikai kérdés, hanem az itt élők közös érdeke!

Ha Ön is így egyetért, írja alá a Közösen Csepelért Polgári Egyesület petícióját!

Üzenjük meg együtt a döntéshozóknak: Csepel az otthonunk és kiállunk a csepeli HÉV jövőjéért! Arra kérünk minden csepeli pártot és civil szervezetet is, hogy csatlakozzanak közös petíciónkhoz!

Tegyük félre az ellentéteket, legyen mindenkinek Csepel az első!

Az aláírásgyűjtés oldala ide kattintva elérhető!

 

Itt lehet hozzászólni !