Megújul a Lottóház melletti játszótér

Csepel.hu

A Csepeli Gyermeksziget Program keretében folytatja az önkormányzat a játszóterek megújítását. Nemrég megújult a Tárház utcai, és a Csikó sétányon lévő játszótér, ma pedig elindultak a munkálatok a Lottóháznál lévő közösségi térnél.

Itt elbontják a régi eszközöket és egy új több funkciós kalandvárat telepítenek a helyére. Ebben lesz majd csúszda, hinta, valamint mászóeszközök is. A kalandváron felül rugós hintákat és egy homokozót telepítenek ide.

A meglévő padokat felújítják és lesznek új hulladékgyűjtők is. A zöldterületet újabb fákkal díszítik, és elvégzik a füvesítést. A játszótér hangulatossá tétele érdekében pedig a kerítést színesre festik.

Csepel.hu

2 hozzászólás “Megújul a Lottóház melletti játszótér” bejegyzésre

  1. Betke szerint:

    Megkérdezhetem, hogy a Vércse utcai pihenőpark befejezésére mikor kerül sor? Borbély úr egy tájékoztatójában azt közölte, hogy még nincs kész! A 2019-es választásokra gyorsan nekiugrottak, elkészült az automata öntözőrendszer, ami azóta sem működik, felszereltek egy ivókutat, ami 1 évig volt letakarva majd leszerelték. Évente kb. 3szor jönnek gazt szedni és a kiszáradt füves területet végigszántani, iszonyú porfelhővel, mert nincs mit lenyirni, csak a homokot verik fel!

  2. Fater trollja szerint:

    Nyilván nem az utak, vagy egyéb más értelmes dolog.
    Nincs valami stat km2/játszótér arányra? Szerintem vinnénk az aranyérmet.

Itt lehet hozzászólni !