A Segítség Köve Alapítvány beszámolója

Csepel.hu

A Segítség Köve alapítvány az ukrajnai háború kitörése óta, a csepeli önkormányzattal közösen segíti a háború elől menekülteket.

Az alábbiakban a civil szervezet közleményét olvashatják.

Negyedik hete bonyolítjuk, szervezzük az adományok gyűjtését, juttatjuk tovább az adományokat Ukrajnába, a határ menti településekre. Egyre több kárpátaljai menekült család keresi fel a Hollandi úton lévő adománygyűjtő pavilont, hogy segítséget kaphassanak. Olyan családok, 8-8 fős nagycsaládok, akik Csepelen találtak átmeneti szállást. Így lett a tegnapi napra tervezett adománygyűjtő napból, adomány átadó nap is. Az otthonaikat elhagyó családok szomorú történeteit hallva, mégis megtelt a szívünk örömmel, amikor egy kétgyermekes anyuka elmondhatta, hogy két kislányuk a tegnapi napon elkezdte az iskolát és az óvodát Csepelen! Megtört életek új reménységgel nézve a jövőbe folytathatják életüket. Ilyenkor együtt sírunk és együtt örülünk velük. Egy váradós csepeli anyuka négy részes babakocsinak örülhetett!

Nagyon hálásak vagyunk minden segítségért, amit az eddigiekben juttattak el hozzánk támogatóink! A továbbiakban is nagy szükség van az összefogásra, ezért folytatjuk minden pénteken 10 órától-18 óráig az adományok gyűjtését a Hollandi u. 8. 4-es pavilonban.

Segíthetik munkánkat adományaikkal is a következő bankszámlaszámon: 10400195-49575451-57561013 Mellékletben: Ukrajna

Csepel.hu

 

Itt lehet hozzászólni !