Nagyértékű adományt vitt a polgármester Beregszászra

Csepel.hu

Csepel jól láthatóan veszi ki a részét az ukrajnai menekültek megsegítéséből. A múlt heti segítség után most újabb adományt vitt Borbély Lénárd csepeli polgármester az ukrajnai határ mentén lévő, többségében magyarlakta Beregszászra.

Csepeli magánszemélyek, vállalkozások, civil szervezetek és az önkormányzat, valamint a képviselő-testület több tagjának felajánlásából több mint tíz tonna tárgyi, illetve jelentős pénzadományt gyűjtöttek össze és adományoztak, melyeket tegnap délelőtt juttattak el egyfelől a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet logisztikai központjába, illetve célzottan a kárpátaljai Beregszászra.

 

„A csepeliek összefogásával összegyűjtött alapélelmiszereket és egészségügyi felszereléseket személyesen vittem át kollegáimmal Beregszászra. A kárpátaljai város és az egész járás szorult helyzetében nagyon jó helyre került az adomány -írja a polgármester a közösségi oldalán, hozzátéve, hogy az azonnali, célzott és személyes segítségnyújtással sikerült anyagi és lelki támaszt is nyújtani ebben a háborús helyzetben. „Egy héttel ezelőtt erről egyeztettem Babják Zoltánnal, Beregszász polgármesterével.”

A polgármester hozzátette: büszke a csepeliek összefogására és köszöni az önzetlen és nagylelkű felajánlásokat minden támogatónak!

Csepel.hu

2 hozzászólás “Nagyértékű adományt vitt a polgármester Beregszászra” bejegyzésre

  1. Gyula szerint:

    Azt még engem ugattak le, hogy “szerepelek”, mikor vittem egy kanyart kamionnal. 😁

  2. László szerint:

    Te, és a pártod nem indul a választáson.

Itt lehet hozzászólni !