Új otthonba költözhettek a Csepeli Birkózó Klub sportolói

Csepel.hu

A Magyar Birkózók Szövetsége megalakulásának 100. évfordulója alkalmából jubileumi ünnepséget tartott a Csepeli Birkózó Club új otthonában, melyen tiszteletét tette Kovács István, az egyetlen magyar szabadfogású világbajnok birkózó, valamint Bácsi Péter kétszeres világ- és Európa-bajnok birkózó, a Szövetség szakmai igazgatója.

Száz év alatt számtalan sikert értek el a sportág magyar versenyzői, amelyekhez nagyban hozzájárultak a Csepeli Birkózó Club sportolói. Az ünnepség egyúttal alkalmul szolgált arra is, hogy Csepel hírnevét méltán öregbítő klub sportolói birtokba vehessék felújított új otthonukat a Táncsics Mihály utcában.

Csepel Önkormányzata a Csepeli Birkózó Club további sportsikereinek elősegítését, s egyúttal zavartalan működésének támogatását kiemelten fontosnak tartja, ezért a jövőben is mindent megteszünk a csepeli birkózósport nagymúltú egyesületének fejlődése érdekében – írja Borbély Lénárd polgármester Facebook oldalán.

Csepel.hu

4 hozzászólás “Új otthonba költözhettek a Csepeli Birkózó Klub sportolói” bejegyzésre

  1. csepelikerdezo szerint:

    Még jó, hogy a pacalkirálynak van egy baszott nagy birkozó hodálya a Duna parton, ahova ezek a csepeli sportolók nem mehetnek be…

  2. csizi szerint:

    A parton lévő birkózó csarnok átadásakor az volt az ígéret, hogy közösségi rendezvénytérként is rendelkezésre fog állni a csepeli oktatási intézményeknek. Ehhez képest szalagavató megtartására vonatkozó megkeresést úgy utasította vissza az üzemeltető, mintha egy LMBTQ partit akartunk volna a végzősöknek. Sokat elmond Németh Szilárdról, hogy birkozó akadémiáját még a cseoeli Fidesz szimpatizánsokkal is sikerült megutáltatnia. Az épületet körülvevő vaskordon is üzenetértékű.

  3. robi szerint:

    Közösségi rendezvénytér lett, csak más kérdés, hogy milyen közösségek részére?

    A bólogatós kerületi polgárok vajon jártak már benne, vagy még ők sem kívánatosak az ottani magasabb rendű közösségeknek?

    Annak örülök, hogy az átvert kerületi birkózók edzési lehetőségei a napokban megoldódtak.

  4. Gratulálok szerint:

    Az miért nem szerepel a tudósításban, hogy a csepeli birkózók a Burratino általános és középiskola tornatermében leltek új otthonra? Sok sikert kívánok a Csepel Birkózó Club tagjainak!

Itt lehet hozzászólni !