Fotópályázat

Csepel.hu

Önkormányzati naptár-fotópályázatot hirdet a csepeli önkormányzat a kerületi hobbifotósok számára. Várjuk azoknak a lelkes amatőröknek a jelentkezését, akik saját készítésű, Csepel épített vagy természeti értékeit, kerületi eseményeket, rendezvényeket vagy közösségi életérzéseket ábrázoló kreatív fotójukkal beneveznek a Csepel naptár – 2022 elnevezésű pályázatra.

A beérkezett pályaműveket Borbély Lénárd polgármester Facebook oldalán fogjuk megjelentetni, ahol online közönségszavazáson dönthetik el, mely képek jelenjenek meg a jövő évi falinaptárban.

A pályaműveket (egy pályázó legfeljebb 3 képet nevezhet) 2021. november 21-e (vasárnap) éjfélig küldhetik el a protokoll@budapest21.hu e-mail címre.

A beküldött képek kizárólag digitális formában elkészített, legalább 8 megapixel méretűek és fekvő, JPG formátumúak lehetnek.

A pályázó a beküldött pályázatában köteles megadni a nevét, a kép készítésének helyét, illetve hogy melyik hónapra pályázik az adott alkotással.

A nevezéssel egyidejűleg a pályázó tudomásul veszi és elfogadja a részvételi szabályzatot, továbbá hozzájárul, hogy pályaműve nyilvánosságra kerüljön.

A fotópályázat résztvevői tiszteletpéldányt kapnak a Csepel – 2022 falinaptárból, a legjobb 12 kép alkotójának neve pedig megjelenik a fotója mellett, ezáltal a nyilvánosság is megismerheti a munkásságát.

Mutasd meg, mire vagy képes!

 

Csepel.hu

Egy hozzászólás “Fotópályázat” bejegyzésre

  1. Gyula szerint:

    Propaganda, vagy sima? Fénykép, vagy fotó? 😁😜👏👍

Itt lehet hozzászólni !