Újra a kerületben a Covid-szűrőbusz

Csepel.hu

Információink szerint ma reggeltől újra igénybe lehet venni a Csepeli Piacnál a Covid-szűrőbusz szolgáltatását.

A busz egyelőre keddenként és csütörtökönként, reggel 9.00 órától délután 16.00 óráig áll a lakosok rendelkezésére.

27 hozzászólás “Újra a kerületben a Covid-szűrőbusz” bejegyzésre

 1. Gyula szerint:

  Tehát a jövőt tekintve mégis várhatóan “bedurran” az a IV. hullám?

 2. kormánypárti szerint:

  Akik háromszor beoltatták magukat, azok hátradőlhetnek.

 3. Gyula szerint:

  Azt mesél, hogy miért?
  Mesélj, kutya!
  😁😜👏👍😎🤣

 4. Nagyapó szerint:

  Az újabban megfertőződtek 80%-a nem volt beoltva! Hittek a moslékkoalíciónak! Brávó, működött dk oltásellenessége! Ezért Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 5. Gyula szerint:

  Öreg rítyi-matyi megint vetít. 😁

 6. pap szerint:

  Várjuk meg a népünnepségek hatását,de ha ötvenezren halnak bele a járványba,akkor is sikeres lesz a járványkezelés,mert ez egy ilyen szuper ország.Nagyapó kinyithatná a szemét,talán látná,hogy ki lopja el lassan az egész országot.

 7. Gyula szerint:

  pap!
  Semmi és senki, még sehol nem támasztotta azt alá, hogy 6 hónap után is hatásosak az oltások. Tehát az a szám még összejöhet. Akkor sem fog a Basi semmit tenni, mert megmutatja, hogy ez egy ilyen fasza ország.

 8. Nagyapó szerint:

  pap! Cseh Katalinra, vagy Vigyorira és negyven rablójára gondolt? Bár hosszú lista van a kivitt pénzekről Bécstől Indonéziáig.
  Ja és mi van a be nem oltottakkal? A népünnepségekre csak az oltatlanok járnak? De ne aggódjanak mert a moslékkoalíció nem megy szurkolni a magyaroknak.😛

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 9. Nagyapó szerint:

  Gyula! Tájékoztassa már a tudatlan olvasókat, hogy a Vigyori által elrendelt Covid vizsgálat “eredménye” mi lett (mennyibe került) és milyen intézkedést tett?

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 10. Gyula szerint:

  Vén f.sz!
  Tudjuk, semmi, de le os szarom. Van még egy pár ország, aki elvégezte azt, mint a KG, így van eredmény, nem? ű
  A lényeg, hogy a szar átoltottság nem a kormánynak róható fel. Vagy mégis? Igen, nekik, mivel ők találták ki, hogy ide-oda, majd sehova sem kell semmilyen papír.
  Na, húzz a p.csába!
  😁🤣😎👏👍

 11. Gyula szerint:

  Az öregtől még kérdezem, hogy mikor lesz antigén-szint teszt ingyenesen?
  Költői volt…

 12. Gerzson szerint:

  Nagyapó, a moslékkoalíció valóban nem ment szurkolni a magyaroknak. Helyette képviselt minket valami balkáni söpredék…

 13. pap szerint:

  Nagyapó.Ha Cseh lopott,akkor Mészáros,Tiborc meg a többi mit csinált.Ha utálod a komcsikat,miért vonzódtok Kínához,miért kell nektek Fudan egyetem a mi pénzünkből?

 14. Gyula szerint:

  2 hét és masszív igény lesz a buszokra, ha el is küldik a delikvenseket tesztre? 😜

 15. Gyula szerint:

  Kormányos! Ki az a degenerált f.sz, aki ezekre kíváncsi? 😁👏

 16. kormánypárti szerint:

  Ha nem vagy kíváncsi, miért akarod, hogy meséljek? Ott vannak az érveim a linkelt hanganyagokban, Merkely professzor úr jól elmagyarázza a dolgokat. Azért kell három oltás, mert három a magyar igazság és lényeges, hogy a harmadik az ajánlott vakcina legyen, ne az első két oltással megegyező.

 17. Gerzson szerint:

  Egy oltás nem elég? Az elején még azt mantrázták.

 18. Gyula szerint:

  Merkely ért ehhez? Nem is tudtam, hogy a szaGterülete. 😜👏👍
  A kettőt beadattam, a III. oltás, ha lesz és milyen, majd elolvasom egy szakértőtől, egy olyan országból, ahol nem szarják telibe a dolgot, drága kormánypárti. 😜👏

 19. kormánypárti szerint:

  A harmadik oltás lehetőségét civil nyomásra tették lehetővé. A harmadik oltásra szükség van, de azt még nem tudni, mennyi idő elteltével. Tény, hogy rosszabbul alakulnak a járványügyi adatok a kórházban kezeltek, a lélegeztetőgépen lévők és a halottak számában, mint egy évvel ezelőtt, amikor még nem vakcináztak, miközben a populáció többsége be van oltva.

 20. pl szerint:

  “A harmadik oltás lehetőségét civil nyomásra tették lehetővé. A harmadik oltásra szükség van, de azt még nem tudni, mennyi idő elteltével.”
  Hazudsz! Indikáció nélkül SEMMILYEN gyógyszerre, oltásra nincs szükség!
  Pont ez a Fidesz nagy varázslata, h elhallgatja a kínai vakcina gyenge teljesítményét, a teljes populációra ráengedi a harmadik oltást, mindenféle vizsgálat, statisztika, tapasztalat nélkül! Elfeledtetné, h a harmadik oltás szükségessége a kínai vakcina esetében merült fel!
  Amúgy te magad is írod:
  “A harmadik oltásra szükség van, de azt még nem tudni, mennyi idő elteltével.”
  Eszerint (tehát szerinted is) miért, és mikor is kell a harmadik?(!)
  Az orvostudomány csak Magyarországon működhet úgy, h adjunk be valamit, valamikor. Más gyógyszer esetében azért hozzáteszik, h kérdezze gyógyszerészét, orvosát (sarki trafikosát).
  A Fidesz már rutinból is csal, képtelen becsületesen tenni valamit(!):
  A harmadik oltást kapottak EU-s oltási igazolványából már nem derül ki, h a páciens milyen oltásokat kapott, csak annyi, h pfizer 3/3, ami csalás, az EU átverése, ha például 1 pfizert és 2 szputnyikot kapott, mert az EU-s elvárás kettő darab pfizer v más elfogadott!!!

 21. pl szerint:

  És akkor most abban a helyzetben vagyok például én, h két szputnyikkal, meg az egy pfizerrel sehova nem utazhatnék az EU-s szabályozás szerint, mert pl a második (negyedik oltás!) pfizert nem kaphatom meg, mert arra jelenleg nincs protokoll (ahogy indikáció sem).

 22. kormánypárti szerint:

  Minden egyes vakcináció hatása minden életkorcsoportban (de elsősorban a 60 év felettiek esetében) az idő múlásával gyengül, tehát emlékeztetni kell az immunapparátust arra, hogy a veszély fennáll. A világ egyik legjobb egészségügyével rendelkező Kanadában a harmadik oltást más vakcinával adják, mint az első kettőt, és ugyanezt tervezi Németország, valamint Anglia is. Előbb-utóbb mindenkinek szüksége lesz harmadik, később pedig negyedik oltásra is.

 23. pl szerint:

  “Előbb-utóbb”… ha indokolt. 🙂
  Nem adod fel, ugye?

  Sőt! Ha Nostradamust akarnék játszani, azt mondanám, h ebből “előbb-utóbb” évenkénti ismétlőoltás lesz, akinek kell, kell, akinek nem, nem, (flu) s ez a valószínűbb kimenet!

Itt lehet hozzászólni !