Márki-Zay belerokkant a kampányba?

Csepel.info

Rendelőintézet mellett, rokkantaknak fenntartott helyre parkolt Márki-Zay Péter kisbusza, amikor a politikus a Csepeli Piacnál állt meg kampánybeszédet mondani – értesült a Csepel.info.

Márki-Zay Péter Szabó Szabolcsot, a Jobbik és a Momentum jelöltjét támogatja Csepel-Soroksáron. Beszédére tizenöt ember volt kíváncsi.

Tizenöt embert érdekelte, hogyan akar Márki-Zay miniszterelnök lenni

A politikusról eddig nem lehetett tudni, hogy rokkantkártyára lenne jogosult, de a képen látható módon, éppen a csepeli rendelőintézet betegeknek fenntartott parkolójában sikerült megállnia.

“Ráadásul a paralimpia idején. Hogy akar ez a Gyurcsány-báb minden magyar miniszterelnöke lenni, ha ennyire gátlástalanul nem tiszteli a sérült embereket és pökhendi módon semmibe veszi a közlekedési szabályokat?”

– fogalmazott a történtekről Németh Szilárd országgyűlési képviselő, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára a Facebook-oldalán.

Csepel.info

18 hozzászólás “Márki-Zay belerokkant a kampányba?” bejegyzésre

  1. Gyula szerint:

    Biztosan állt a kisbusz? 😁

  2. kormánypárti szerint:

    Bírságot neki!

  3. Májkrém szerint:

    Először is: Nem Márki-Zay-t kell bántani a parkolás végett, mert marhára nem Ő vezetett. Noha a bírság ettől még járna a sofőrnek, ez nem kétség…

    Másodszor: Mi az, hogy csak 15-en voltak kíváncsiak rá a standnál? Lehet, hogy amikor a kép készült, mondjuk 11:04-kor akkor pont annyian voltak ott. De lehet, hogy későbbiekben meg nagyobb tömeg összegyűlt már. Amikor a narancsosok standoztak akkor sem volt ott egyszerre 10.000 ember. Én tudtam volna képet készíteni, amikor csak 4 ember volt ott, na akkor most mi van? 😀

    Egyébként is, annyira röhejes, hogy mindig azt mondják a fideszesek, hogy az ellenzék mennyire jelentéktelen, ahhoz képest az összes fideszes médiában is többet foglalkoznak az ellenzékkel mint a saját pártjukkal! 😀

  4. kormánypárti szerint:

    Nyilvánvalóan MZP adott utasítást a beosztottjának, hogy a mozgássérültek számára fenntartott helyre parkoljon le, mert az uraságnak, aki még a budira is autóval szokott közlekedni és nehezére esik 50 métert sétálni, így volt kényelmes. Abban viszont valóban hibás a sofőr, hogy a járdaszegélytől túl messze állt meg. Tehát nemcsak jogosulatlanul, hanem szabálytalanul is történt a várakozás. Emiatt a rokkantkártyával rendelkező kezelésre érkező nehezen mozgó, beteg embereknek messziről kellett gyalogolniuk a rendelőintézethez. Szabó is ott volt nem, de nem reklamált, hogy ez a viselkedés nem járja. Mondjuk érthető, hogy nem akarja összerúgni a port a támogatójával, aki a megélhetési politikusi pályafutásának folytatását segíti elő. Ők egy falkához tartoznak, ezért elnézik egymás kihágásait. Ez a magyarázata annak is, hogy KariGeri sem kap kritikát tőlük.

  5. Horváth János szerint:

    Ez baromság!

  6. kismiska szerint:

    kormánypárti#Érdekes ez a többes szám a rengeteg mozgássérült betegről akik mind azon az 1 helyen akartak parkolni akiknek és gyalogolniuk kellett 100métereket…
    Amúgy meg szombaton volt a rendezvény amikor az SZTK zárva volt…:)
    Úgyhogy írd át a piacra tartó mozgássérültekre akik emiatt éhen maradtak.

    Amikor meg pár éve a Németh Szilárd sofőrje száguldozott a Szabadkikötőn a céges kocsival akkor meg N.SZ.adott utasítás a szabáylszegésre?

  7. Zsivány szerint:

    Tévedés, az SZTK nem volt zárva az ügyelet miatt.
    Ez az urizálás egyszerűen felháborító, a luxus kampánybusz a személyi sofőrrel.
    Három szabályt is megsért:
    1) Mindkét kerék láthatóan messzebb van 30 centinél a járdaszegélytől.
    2) A jármű átlóg a tábla elé, ahol tilos megállni.
    3) Engedély nélkül parkol mozgáskorlátozottak számára fenntartott parkolóhelyen.

  8. Gyula szerint:

    Egy Renault Master mi a faszomtól “luxus” kategória?
    Eszem megáll…. 😁😜👏👍
    Akkor a Falcon 7000-es mi a g..i?
    Fidibidi…

  9. Feketelistas szerint:

    Gyula kérdésére egyik nagyokos sem válaszolt.
    Állt a kisbusz?
    Ha mozgott és kanyarodott miért menne 30 centire a padkahoz.

  10. pl szerint:

    és ha jól látom, ég a helyzetjelző lámpája…

  11. Gyula szerint:

    Feketelistas!
    A Viacolor méretét tekintve az 40 cm-nél is több lehet…
    Szerintem a kép kamu!
    Ennyi.

  12. apostolos szerint:

    Ezt a “pökhendi módon semmibe veszi a közlekedési szabályokat” részt NSZ-nak nem illene írnia, mert leszakad a nem létező világháló-plafon.
    Személyesen engem tolt le olyan aggresszívan a gyorsforgalmin a VW busszal, mint egy narkós görény. Jobbra-balra cikázott, hogy tudjon 120-al menni.

  13. Nagyapó szerint:

    Eetásak! Semmi probléma Márki-Zay kocsijával, mert nem sajátja hanem önkormányzata bérli a Jovány Busz Kft.-tol. (Az esetleges bírságot is a cég fizeti😀) A Hódmezővásárhelyi adófizetők állják polgármesterük kampányköltségét

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  14. Gyula szerint:

    A Youtube és Facebook faszságaitokat meg én is fizetem, te nem, mert egy ingyenélő vagy.

  15. Nagyapó szerint:

    Ez a Gyula tényleg idióta! Azért, hogy némi hülyeséget és néhány trágárságot beírjon, még fizet is!!😛😛

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  16. Gyula szerint:

    Ha már te az életed az aktuális állam hátán tengetted, addig én mindvégig dolgoztam. Tessék, te mongolFidióta. 😜

  17. Gratulálok szerint:

    Márki-Zay parkolását kifogásolják, pedig a csepeli vezetők is megteszik ezt! Emlékezzünk a listára, kit nem büntethetnek meg a közterületfelügyelők!

    Morovik egy péntek délelőtt, MUNKAIDŐBEN, beparkolt a piacnál az egyik, kereskedőknek fenntartott helyre, majd bement vásárolni. Amikor kijött, szóltam neki, hogy rossz helyre parkolt. Persze neki állt feljebb, mondván, az ő hatásköre a parkolás szabályozása Csepelen! Gratulálok Fidesz!

Itt lehet hozzászólni !