Márki-Zay belerokkant a kampányba?

Csepel.info

Rendelőintézet mellett, rokkantaknak fenntartott helyre parkolt Márki-Zay Péter kisbusza, amikor a politikus a Csepeli Piacnál állt meg kampánybeszédet mondani – értesült a Csepel.info.

Márki-Zay Péter Szabó Szabolcsot, a Jobbik és a Momentum jelöltjét támogatja Csepel-Soroksáron. Beszédére tizenöt ember volt kíváncsi.

Tizenöt embert érdekelte, hogyan akar Márki-Zay miniszterelnök lenni

A politikusról eddig nem lehetett tudni, hogy rokkantkártyára lenne jogosult, de a képen látható módon, éppen a csepeli rendelőintézet betegeknek fenntartott parkolójában sikerült megállnia.

“Ráadásul a paralimpia idején. Hogy akar ez a Gyurcsány-báb minden magyar miniszterelnöke lenni, ha ennyire gátlástalanul nem tiszteli a sérült embereket és pökhendi módon semmibe veszi a közlekedési szabályokat?”

– fogalmazott a történtekről Németh Szilárd országgyűlési képviselő, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára a Facebook-oldalán.

Csepel.info

18 hozzászólás “Márki-Zay belerokkant a kampányba?” bejegyzésre

 1. Gyula szerint:

  Biztosan állt a kisbusz? 😁

 2. kormánypárti szerint:

  Bírságot neki!

 3. Májkrém szerint:

  Először is: Nem Márki-Zay-t kell bántani a parkolás végett, mert marhára nem Ő vezetett. Noha a bírság ettől még járna a sofőrnek, ez nem kétség…

  Másodszor: Mi az, hogy csak 15-en voltak kíváncsiak rá a standnál? Lehet, hogy amikor a kép készült, mondjuk 11:04-kor akkor pont annyian voltak ott. De lehet, hogy későbbiekben meg nagyobb tömeg összegyűlt már. Amikor a narancsosok standoztak akkor sem volt ott egyszerre 10.000 ember. Én tudtam volna képet készíteni, amikor csak 4 ember volt ott, na akkor most mi van? 😀

  Egyébként is, annyira röhejes, hogy mindig azt mondják a fideszesek, hogy az ellenzék mennyire jelentéktelen, ahhoz képest az összes fideszes médiában is többet foglalkoznak az ellenzékkel mint a saját pártjukkal! 😀

 4. kormánypárti szerint:

  Nyilvánvalóan MZP adott utasítást a beosztottjának, hogy a mozgássérültek számára fenntartott helyre parkoljon le, mert az uraságnak, aki még a budira is autóval szokott közlekedni és nehezére esik 50 métert sétálni, így volt kényelmes. Abban viszont valóban hibás a sofőr, hogy a járdaszegélytől túl messze állt meg. Tehát nemcsak jogosulatlanul, hanem szabálytalanul is történt a várakozás. Emiatt a rokkantkártyával rendelkező kezelésre érkező nehezen mozgó, beteg embereknek messziről kellett gyalogolniuk a rendelőintézethez. Szabó is ott volt nem, de nem reklamált, hogy ez a viselkedés nem járja. Mondjuk érthető, hogy nem akarja összerúgni a port a támogatójával, aki a megélhetési politikusi pályafutásának folytatását segíti elő. Ők egy falkához tartoznak, ezért elnézik egymás kihágásait. Ez a magyarázata annak is, hogy KariGeri sem kap kritikát tőlük.

 5. Horváth János szerint:

  Ez baromság!

 6. kismiska szerint:

  kormánypárti#Érdekes ez a többes szám a rengeteg mozgássérült betegről akik mind azon az 1 helyen akartak parkolni akiknek és gyalogolniuk kellett 100métereket…
  Amúgy meg szombaton volt a rendezvény amikor az SZTK zárva volt…:)
  Úgyhogy írd át a piacra tartó mozgássérültekre akik emiatt éhen maradtak.

  Amikor meg pár éve a Németh Szilárd sofőrje száguldozott a Szabadkikötőn a céges kocsival akkor meg N.SZ.adott utasítás a szabáylszegésre?

 7. Zsivány szerint:

  Tévedés, az SZTK nem volt zárva az ügyelet miatt.
  Ez az urizálás egyszerűen felháborító, a luxus kampánybusz a személyi sofőrrel.
  Három szabályt is megsért:
  1) Mindkét kerék láthatóan messzebb van 30 centinél a járdaszegélytől.
  2) A jármű átlóg a tábla elé, ahol tilos megállni.
  3) Engedély nélkül parkol mozgáskorlátozottak számára fenntartott parkolóhelyen.

 8. Gyula szerint:

  Egy Renault Master mi a faszomtól “luxus” kategória?
  Eszem megáll…. 😁😜👏👍
  Akkor a Falcon 7000-es mi a g..i?
  Fidibidi…

 9. Feketelistas szerint:

  Gyula kérdésére egyik nagyokos sem válaszolt.
  Állt a kisbusz?
  Ha mozgott és kanyarodott miért menne 30 centire a padkahoz.

 10. pl szerint:

  és ha jól látom, ég a helyzetjelző lámpája…

 11. Gyula szerint:

  Feketelistas!
  A Viacolor méretét tekintve az 40 cm-nél is több lehet…
  Szerintem a kép kamu!
  Ennyi.

 12. apostolos szerint:

  Ezt a “pökhendi módon semmibe veszi a közlekedési szabályokat” részt NSZ-nak nem illene írnia, mert leszakad a nem létező világháló-plafon.
  Személyesen engem tolt le olyan aggresszívan a gyorsforgalmin a VW busszal, mint egy narkós görény. Jobbra-balra cikázott, hogy tudjon 120-al menni.

 13. Nagyapó szerint:

  Eetásak! Semmi probléma Márki-Zay kocsijával, mert nem sajátja hanem önkormányzata bérli a Jovány Busz Kft.-tol. (Az esetleges bírságot is a cég fizeti😀) A Hódmezővásárhelyi adófizetők állják polgármesterük kampányköltségét

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 14. Gyula szerint:

  A Youtube és Facebook faszságaitokat meg én is fizetem, te nem, mert egy ingyenélő vagy.

 15. Nagyapó szerint:

  Ez a Gyula tényleg idióta! Azért, hogy némi hülyeséget és néhány trágárságot beírjon, még fizet is!!😛😛

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 16. Gyula szerint:

  Ha már te az életed az aktuális állam hátán tengetted, addig én mindvégig dolgoztam. Tessék, te mongolFidióta. 😜

 17. Gratulálok szerint:

  Márki-Zay parkolását kifogásolják, pedig a csepeli vezetők is megteszik ezt! Emlékezzünk a listára, kit nem büntethetnek meg a közterületfelügyelők!

  Morovik egy péntek délelőtt, MUNKAIDŐBEN, beparkolt a piacnál az egyik, kereskedőknek fenntartott helyre, majd bement vásárolni. Amikor kijött, szóltam neki, hogy rossz helyre parkolt. Persze neki állt feljebb, mondván, az ő hatásköre a parkolás szabályozása Csepelen! Gratulálok Fidesz!

Itt lehet hozzászólni !