Az önkormányzat „vis maior” igényt nyújtott be a belügyminisztériumhoz

Csepel.hu

A július 9-i hatalmas esővel és jéggel pusztító vihart követően a legsürgősebb kárenyhítést haladéktalanul megkezdte az önkormányzat.

“A természeti erők által az önkormányzati intézményekben okozott károk sajnos jelentős, előre nem tervezett költséggel járnak. Ezért haladéktalanul “vis maior” támogatási igényt nyújtottunk be a Belügyminisztériumhoz” – tájékoztatott a polgármester.

„Nagyon sok csepeli család szenvedett kisebb-nagyobb károkat. Rengeteg lakossági bejelentés érkezik folyamatosan Önkormányzatunkhoz, ezért a károsultaknak ingyenes jogi tanácsadást biztosítunk”.

Bejelentéseiket, kérdéseiket a jogsegely@csepel.hu e-mail címre küldhetik el a károkban érintett csepeli családok. A levél tárgyába kérjük beleírni: Viharkár

“A rendkívüli lomtalanítás megvalósításáról már folynak az egyeztetések az illetékes szervekkel. „Bízom benne, hogy a súlyos károkat szenvedett csepeli családok kérése a Fővárosnál is meghallgatásra kerül” – írja Borbély Lénárd.

Csepel.hu

7 hozzászólás “Az önkormányzat „vis maior” igényt nyújtott be a belügyminisztériumhoz” bejegyzésre

  1. Józsi szerint:

    Vis maior? – azt már szétosztotta önmagának a fideszes vállalkozás. Kérni kell a németh szilárdtól, aki élen járt a források megkárositásában. Hozàtok képest a sziciliai maffia kisiskolás.

  2. Petar szerint:

    Ez a fidesz!

    Egy olyan II. kerületi ingatlanba költözött be Rogán Antal, amit egy állami megbízásokon Mészáros Lőrincékkel osztozó cég építtetett

  3. Nagyapó szerint:

    Józsi! Kérni a tolvaj Gyucsány(i)-tól, vagy a denevérasszonytól kell. Ők majd adnak 10 db Tibi csokit (vagy maszkot).
    A moslékkoalíciót nem a csepeliek gondja aggasztja, hanem az a fontos, hogy minél nagyobbat hazudjanak!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. Petar szerint:

    Ha ők hazudnak, akkor azt az orbánék jobban csinàlják.

  5. pl szerint:

    A gusztustalan denevérezésedért lassan szívlapáttal kéne a pofádba mászni, akármilyen öreg, akármilyen demens vagy, ócska szolgalelkű!

  6. Gratulálok szerint:

    Pl, ha látnád a valóságban hogy milyen rozzant vénember, egy ujjal sem érnél hozzá! Már attól is összerezzen, ha ráköszönnek! A weben bátor, csak meg ne üsse a guta a nagy emberkedésben!

Itt lehet hozzászólni !