Idén is igényelhető az iskolakezdési támogatás az első osztályt kezdő általános iskolásoknak

Csepel.hu

Borbély Lénárd polgármester javaslatára 2017 óta azok a csepeli lakcímmel rendelkező családok, akiknek gyermeke szeptemberben kezdi az általános iskola első osztályát, igénylés esetén 15 ezer forintos iskolakezdési támogatásban részesülnek az önkormányzattól.

Az első igénylők egyike idén a négygyermekes Imri-család, nekik ma délelőtt Borbély Lénárd polgármester adta át a támogatást.

Az édesapa, Imri Gábor portálunknak elmondta: nagyon örülnek az iskolakezdési támogatásnak, ami nagy segítséget jelent a család számára. A támogatásból részben az iskolakezdéshez elengedhetetlen eszközöket tervezik megvásárolni. A négy gyermek közül Hanna, aki megkezdi ősszel az első osztályt. Kislány nagyon szereti a futást, így sportruházat vásárlása is tervben van az utalványból, mondta el az édesanya, Imri Melinda.

Fontos tudni: A támogatáshoz szükséges űrlapot a polgármesteri hivatal családtámogatási irodájának ügyfélszolgálatán lehet igényelni és leadni ügyfélszolgálati időben.

Csepel.hu

2 hozzászólás “Idén is igényelhető az iskolakezdési támogatás az első osztályt kezdő általános iskolásoknak” bejegyzésre

  1. 1csepeli szerint:

    “igényelhető” ???
    Eddig automatikusan megkapták a csepeli szülők. Most, hogy a Covid19 vírus helyzet miatt bevezették, hogy “igényelhető”, tehát még több munkát és időt a szülőktől, hogy megkaphassák a segítségüket.

    Nyilván mindenki örül a 15e ft-os támogatásnak, de e helyzetben többet vártam az önkormányzattól (nem a pénz összeg).

  2. Gary Ridgeway szerint:

    Gondolom, hogy a 30 millás Lexus-os is megkapta?
    Ez egy ilyen ország.

Itt lehet hozzászólni !