Szíves „köszönet rajzok” és meglepetés koncert az egészségügyi dolgozóknak

Csepel.hu

Piros szíves „köszönet rajzokkal” és köztéri koncerttel lepték meg a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat dolgozóit az általános iskolások, a csepeli Fasang iskola rézfúvós kamaraegyüttese, valamint a Csepel Hangja kórus. A Nagy Imre Általános Iskola tanulói és a művészeti iskolások több száz szíves rajzot adtak át dr. Dobák András főorvos-főigazgatónak, kifejezve hálájukat és köszönetüket az egészségügy frontvonalában dolgozók áldozatos munkájáért.

A Csepeli Fasang Árpád Alapfokú Művészeti Iskola Szín-Pad-Kép Tagintézménye áprilisban a Dél-Pesti Tankerületi Központ támogatásával rajzos akciót hirdetett “Szív küldi…” címmel. „A felhívásban arra kértük az általános és művészeti iskolásokat, hogy köszönetképpen készítsenek “szíves” rajzokat az egészségügyi dolgozóknak Csepelen és Soroksáron. Nagy örömünkre telephelyeinkről, a többi iskolából és óvodából összesen 750 rajz érkezett a felhívásunkra” – tájékoztatta oldalunkat Körömi Gábor tagintézmény-vezető.

 

A beérkezett rajzokat a csepeli Tóth Ilona szakrendelőhöz, pénteken pedig a soroksári Dr. Nádor Ödön Egészségügyi Intézethez juttatják el a szervezők. Mindkét átadáshoz a Központi Műhely készített egy-egy nagy szíves installációt.

AZS

 

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !