A legszebb karácsonyi meglepetés cipősdobozban érkezik

Csepel.hu

Karácsony közeledtével sok kisgyermek arcára csaltak örömöt ajándékokkal teli cipősdobozok a Családok Átmeneti Otthonában. A Segítség Köve Alapítvány cipősdoboz akciójához idén a csepeli önkormányzat is csatlakozott, mivel a járvány miatt a Szent Erzsébet Jótékonysági Bál elmaradt.

A városvezetés képviseletében Borbély Lénárd polgármester és Ábel Attila alpolgármester Schönek Mártával közösen adták át az ajándékokat.

A közös összefogás karácsony előtt érkezett az Erdősor úti anyaotthonba, hogy szebbé tegyék a rászoruló családok karácsonyát. Autók, babák, játékpuskák, babakocsik, orvosi játékkészletek, labdák és számos egyéb gyermekjátékok találtak lelkes gazdákra. Mindenki névre szólóan pontosan azt kapta, amit kért. „Ajándékaink attól egyediek, hogy a saját nevükre készítjük el a gyerekeknek. A szociális intézmények vezetőivel egyeztetünk ki mit kért. Általában életkorúknak megfelelő külön fiú és külön lány cipősdobozok készülnek. Önkénteseink segítenek a szervezésben, az összegyűjtésben. Az ajándékozáskor minden gyermeket lefényképezünk és emlékül visszaküldjük a csomag készítőjének. Férjemmel elkötelezett hívei vagyunk a segítségnyújtásnak, megalakulása óta támogatjuk az anyaotthont. Örömmel mondhatom, hogy évről évre növekszik az adományozó kedv, így az ajándékcsomagok minősége is egyre szebb. Ebben az évben a csepeli iskolák mellett az Erdősor Tagóvodától is kaptunk adományt. Ezúton köszönöm a csepeli lakosoknak, a cégmunkatársaknak, a pedagógusoknak, a diákoknak az ajándékozását.

Köszönjük még, hogy az önkormányzat dolgozói is készítettek cipősdobozokat. Hálásak vagyunk az együttműködésért, hiszen nem csak gyönyörű ajándékaikkal, de gyűjtőpont lehetőségével is hozzájárultak ahhoz, hogy még több nehezebb sorsú gyermekeknek legyen az idei évben is boldog karácsonya” – mondta el oldalunknak Márta.

A.Zs.

 

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !