Befejeződött a parkolóépítés a Kiss János altábornagy utcánál

Csepel.hu

27 fa elültetésével, valamint járdaépítéssel befejeződött a parkolóépítés a Kiss János altábornagy utcánál, adta hírül Facebook oldalán Borbély Lénárd, Csepel polgármestere. A munkálatok végső fázisát Czibulyáné Szonday Szilviával, a körzet önkormányzati képviselőjével együtt tekintették meg.

Mint ismeretes, a polgármester kezdeményezésére a Csepeli Városgazda Zrt. az év végéig 1510 négyzetméteren közel 100 parkolóhelyet alakított ki, amelynek eredményeképpen a korábbi murvás, kitaposott zöldfelületen történő kaotikus parkolás immár kulturált, rendezett körülmények között valósulhat meg. A fejlesztéshez kapcsolódóan a Kiss János altábornagy utca és a játszótér közötti területen mintegy 110 négyzetméteren kiépítették a hiányzó járdát is.

Borbély Lénárd akkor a kérdésünkre elmondta, a környéken évek óta megoldatlan probléma a parkolás. A körzet képviselőjével és a társasházakkal egyeztetve sikerült olyan megoldást találni, amellyel rendeződnek a parkolási gondok és a környék is élhetőbbé válik. Czibulyáné Szonday Szilvia a napokban megköszönte a lakók türelmét és együttműködését, így a beruházás a tervek szerint, csúszás nélkül készülhetett el.

 

Csepel.hu

4 hozzászólás “Befejeződött a parkolóépítés a Kiss János altábornagy utcánál” bejegyzésre

  1. kismiska szerint:

    Le mertem volna fogadni hogy lesz egy harmadik propagandafotó is a parkolóátadásról…
    Amúgy csak a fideszes kerületi képviselőknek van lehetőségük kilobbizni egy ilyen felújítást vagy az ellenzékieknek is?Komolyan érdekel.

  2. ta-dam szerint:

    kismiska, ez rögtön kiderülne, mihelyst az ellenzéknek véletlenül eszébe jutna lobbizni valami értelmes dologért.

  3. Gary Ridgway szerint:

    Megint? 😁😛

  4. csepelikerdezo szerint:

    kismiska,
    Ha többször beszámolnak róla, akkor lehet, hogy annyiszor több lesz a parkolóhely is.
    Jah nem… 😀 😀 😀

Itt lehet hozzászólni !